Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Dur hemen abla olayına gireyim yine=)
Ablacımmm nasılsa siz bakarsanız diye öyle yazdımmmguclubacismile
:roflol: anamdan island doğamadım diye içlencektim diyo ya :roflol::roflol:
Siz beni zayıflayınca görün çok pis hırs yaptımkaydirigubbakcemile3

Nkonum island sana kurban olsun gülom

İslandım bitanem o elbise de en çok hoşuma giden kısmı göğüs kısmı ve etek uçları geriye ne kaldı zaten:roflol: Göğüs kısmı tam oturuyodu yukardan bakılınca dekolteliydi=) etek kısmı çok havalı duruyodu yürürken felan kumaş üstü tül tümden etek kısmı parça parça ve yere kadar değiyo uçları. Saçımı da ekledim öyle yapmıştım ama çok net değil:ecrin_bebek:

sen zayıfla(aslında gerek yok ya neyssse. sonuçta emellediğin bir şeyi başar) aplan söz sana cipis alıcakopuyorumnanaktan
ama dikkatini çekerim cipis diyorum cipisler değil

islo namaza gitmiştir döner:roflol::roflol: namaza gittim dönücem:smiley-cool:

hastayım sana ben yasırnaşık şey sırnaşık şey
kendini alıntılamış fark etmeyincekaydirigubbakcemile3
usta zaten ben en ufak bişeyden umutlanıyorum,aynı mokun lacivertiyiz,tencere dibin kara,senin neren doğru demişfisfisfis
nazomun albüme tek tek bakıcam şimdi...

hiç içemem ya ben boyle efervesanları
midem kalkıyo
:ecrin_bebek:
ben ilacı bile zar zor yutuyom yaa
ne kadan gıcık bi durum
polizaim,bende içemem,lakin hem minik,hemde dier arkadaşlara bilgi olsun die yapıverdim..içtim baheneyle:)
ama üşenenler için iyi oluyo cano

yavrukom sen bilmiyormuydun kızz
burdada defalarca konustuyduk ama farketmedin herhalde

biberto şimdi cipsleri yiyip önce hüplet sonra gümlet kaaapii kapiii saannn kapi kapi kapi sanını içiyodur
hihoyyyt
anam bilsem sorarmıyımbilmiyorumkismile
ay o reklam ne salaktı yasempatiksalakcinniküöükken bende söylüyodum kapi kapi saannzemuszemus
bide önce hüplet sonra küplet diyodumsempatiksalakcinnine zalakmışımgerçi şimdide türlü zalaklıklarım var,kendimi seviyorum kendimle barışığım:smiley-cool:

oyy burdaysam dört gözle bekliycem bidenemm Şeniz

nazo gitti patron daha göremez
geçmişi okuma huyu da pek yoktur artık şansına görür belkizemuszemus
sırnaşık şeyboşa sekreteryam demiyorum:lepi:nazonun geçmişi okumama huyu olduğunu sayende öğrenmiş oldum:))
gitme gözümün çiçeği bırakma beni:asigim:

islo namaza gitmiştir döner:roflol::roflol: namaza gittim dönücem:smiley-cool:

cumaya gittim gelicemsempatiksalakcinni
namaza gittim gelicemkaydirigubbakcemile3

elbiseni gördüm fazla inceliyemedim ama çok hoştun bitanem:1rolleyes:

Canımın ciğeriii çok aşırı kilolu değilim ama balık etli gibiyim ama nedense sevmedim bu sefer biraz fazla kaçtı vermem gerekiyo rahatsız oluyorum üstümde bi yük var gibiguclubacismile
Cipss miiicokacimcoook tmm cips olsun zaten cipsler oldu mu eski halime dönerim:sinifsinif:

tanrıçam ve bütün kızancıklar selamın aleyküm cümnetenkaydirigubbakcemile5 tanrıçam nie kafan bozuktu bebekimopuyorumnanaktan

BAL+TARÇIN MASKESİ
bir tatlı kaşığı kadar bal ile birazcık tarçın yeterli..
ben bunu az önce tüm yüzüme sürdüm ve bir saat kadar tuttum..bi kaç tane pörtleyen svilce gördümohaoldumsmileonları önlemem lazım..
bu maskeyi bi kaç gün üst üste yapıcam,defolsun gitsin sivilcelerÇok üzgünüm çoook

KIZLAR BU ÜRÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM!
nedenleri
markası meybelline!
ben bu zalağa 20 tl bayıldım,bi moka yaramıyo
bilerek silmeden çektim resmini..gördüğünüz üzere etrafı siyah,boyası akıyo,ben sürekli siliyorum,ama o kapağını açtığım adan itiaren akıyo!
ayrıca ucu boya vermiyo,kısaca parayı çöpe attım!!!
buda benim şansım oldu..belki memnun kalan vardır bilemiycem..ama flormar kalem eyelineri cidden tek geçiriyorum böyle paçozları denedikçe:umursamaz:

bu ojeyi aney almışboshayallersmilesedefli oje sevmem,tırnağı yiyo çünkü..yiyo derken,yani tırnağı güçsüzlüşteriyo...sevmem sedefli oje,ama anam bir o kadar bu renk ve tarze hastadır..
fikir olması için koyuyorum,sevenler olursa rengini numarası 362

Son düzenleme:
tanrıçam ve bütün kızancıklar selamın aleyküm cümnetenkaydirigubbakcemile5 tanrıçam nie kafan bozuktu bebekimopuyorumnanaktan
ve aleykümselam sermitomŞenizhoşgeldin..benimkiyle ilgili durumlar vardı,ama geçti şu an iyiyim kızların sayesinde saol gülümŞeniz
sen ne zmaan bize resimler ekliceksinboshayallersmile

Oyy o senden kaynaklanıyo balım senin o güzel gözlerin öyle görüyo:asigim:
valla bibertom silmediysen gidip bidaha süziyim seni:jeyyar:
yeşili eklesene bebeğim görmedim yaaaaaa
arzum hoşgeldinŞenizislo gelince ekler bebem,kayıtlıdır onun pc de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…