Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Günaydın canlarrrr tükkanı ben mi açtım?

Kkarabiber mor elbise müthişşş
allah razı olsun arzum,sen olmasan bu zillilerin açıcağı yok:umursamaz:
bencede mor elbise müthişş kuzikaydirigubbakcemile5

minim,kanatlı meleğim,umarım çok çok eğlenirsinopuyorumnanaktanvalla bu gün kahvaltı yapmamış kimse:)arzum çay simit peynirde hazırlamamış,canı bişey istemiyo zaarguclubacismile
bizde seni doya doya öpüyoruz baltanemŞeniz
minim:asigim:

günaydınnnnn ayriyetten kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :asigim:
gel bidaha öpem d.günü kızını..oyy şımarık seni:1hug:
selam kızlar işsizlikten çok bunaldıııııııııııımmmmmmmmmmm
allah yardımcın olsun ebrucumbilmiyorumkismileen kısa zamanda gönlüne göre bi iş nasip etsin rabbim:Saruboceq:
herkese tunaydinnnn, gecmis anca bitti anam
canımmmolumunekankayizsmile
dün yine kaynatmışız dimi bitanem:))geçmişler bitiriyo adamı,ama çokta zevkli oluyo

Selamlarrrrrrr hihoyyyt Çok karnım ağrıyor, malum vakit geldi...

kıyamam kankama:teselli:ballı kuşburnunu hazırlama vakti geldi aprilim:teselli:Çok üzgünüm çoook
kızlar buraya nasıl resim yüklüyoruss???:)
arzumun anlattığı gibi
thejackal canım www.hizliresim.com a gir yükle resmini forum 3 yazan yerin yanındaki linki kopyala cevaplama paneline

r
vereliniortak
olumunekankayizsmileŞenizyiriz seni biz yiriiiiz..
]
olumunekankayizsmile
ay eveetttohaoldumsmile
senelerdir yapmıyodum,ama topikçek yapalımmı kızlar:sm_cool:çok eğlenicez,hatta resimli analatalım:roflol:ben size resimler ekliycem,hadi sizde ekleyin..:teytey:
ek bilgi..sabah ezanı okunurken bütün camları pencereleri açın(2 dakka açık kalsa yeter,büütün muslukları açın..bereket girsin evinize:1rolleyes:ama evdekiler bu duruma ne der orasını bilemiycem:)

Hu huuu kimse yok mu
bibertom ben buudayımzemuszemus
geldim ben burdayım

topiğimin makyaj kıraliçasıda burdaŞeniz

cano porselen makyaj işi bir işin ehli kimseler tarafından yapılmalı

kryolan markası var porselen makyajda ve plastik (tv makyajında) çok ünlüdür.

o ürünlerle yapılan makyaj güzel olur fakat yine diyorum mutlaka önceden denemen lazım paraya kıyıp

veya provalı kabul ediyorlarsa provalı git kuaföre.

400-500 den aşağı değildir fiyatları da.

1 gece için bu para verilir mi diye sorarsan ;

ömür boyu bakacağın resimler için verilir bebem derim. Ama dediğim gibi düzgün yapılırsa

burdayım gönlümün pirensesi gelin makyajı bakıyorum netten emme eve gidecem az sonra evden devam ederük

Selam canlarımopuyorumnanaktan
Dün gece ben gidince de eklemişsiniz modeller çok teşekkür ederim hepinize bu kadar ilgilendiğiniz için elleriniz dert görmesin.
Size gösterdiğim modelleri dün bulmuştum netten ve biran beğenir gibi oldum ama asıl istediğim gibi şeyler değildi.
Sizin yönlendirmelerinizin de çok etkisi oldu kafamda farklı bir model var. Resmim güzel olsa çizip göstercem sizekaydirigubbakcemile3 straplez modele omuzdan tek askı ama çapraz gidiyor arkaya doğru Bel kısmı üstüme göre eteği hafif çan şekilde inen dar etek istemiyorum rahat hareket edemem diye :ecrin_bebek: böyle bişi var kafamda biraz modelleri kombinleyip buna yakın bişi çıkartıcam
Hepiniz çok tatlısınız ve iyikii varsınız hepinizi çok seviyorum.:asigim:

ne bilem kuzum ..ta önce kulllandığımı söyledim..düşük dozda kullanalım dedi.benneyaptımki.sivex verdi sırtımda ve tekoltemdekinler içün.:1closedeyes:.
bi kullanayım..1 ay soona gitçem, ne diycek hatun bana..CADIARZU

burdayım gönlümün pirensesi gelin makyajı bakıyorum netten emme eve gidecem az sonra evden devam ederük

en güzel gelinzemuszemus sen ol canımciğerim-tatlicadiarzu-..yakında olsan..yerimseniben aks.malz.ne varsa sana virirdik..burcu nikoncan ve ben..de mi kısslar...

bence her ikiside uzun güzel ama derseki kısaltayım bence mavi tek omuz olan daha hoş duru asil durur dizde yaptırabilirsin boyunu ha daha kısa dersen elbiseyi boğar
Evet canım dar olarak düşüsem eteği kısa olur ama çan etek falan olursa pek kaldırmaz:1ninca:
askısı o kadar geniş olmasın..birde eteklerindeki ,o verev gelen parçada olmasın zevkine göre tabii..güzel olar..
Benim düşündüğüm model gibi değil bu canım ben incecik bir askı ve çapraz olmasını istiyorum. O verev parça olursa boydan kısaltılamaz zaten o:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…