- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.161
allah razı olsun arzum,sen olmasan bu zillilerin açıcağı yok:umursamaz:Günaydın canlarrrr tükkanı ben mi açtım?
Kkarabiber mor elbise müthişşş
minim,kanatlı meleğim,umarım çok çok eğlenirsinopuyorumnanaktanvalla bu gün kahvaltı yapmamış kimse:)arzum çay simit peynirde hazırlamamış,canı bişey istemiyo zaarguclubacismilesaol bebeğim opuyorumnanaktan
pazartesi teoman vardı süperdi, harikaydı , manyak adam :jeyyar:
salı geceyolcuları vardı
böğün MFÖÖÖÖÖÖ vaaaaaaaaarrrrrdelikafadulden
yarın volkan konak var ona belki gitmem,
cumaa dumaaaaaaaaaaannnnnn delikafaduldendelikafadulden bi de halkoyunları var
:[/B]
ön sıra benim eserim gacıablam dolmalar ve börekler bu minik ellerden çıktı :roflol:
günaydıınn kuşlarımmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinizi öpüor,kucaklıor ve kaçıorm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün kahvaltı yapmayacağım sempatiksalakcinni
tanrıçam:asigim:
gel bidaha öpem d.günü kızını..oyy şımarık seni:1hug:günaydınnnnn ayriyetten kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :asigim:
allah yardımcın olsun ebrucumbilmiyorumkismileen kısa zamanda gönlüne göre bi iş nasip etsin rabbim:Saruboceq:selam kızlar işsizlikten çok bunaldıııııııııııımmmmmmmmmmm
canımmmolumunekankayizsmileherkese tunaydinnnn, gecmis anca bitti anam
Selamlarrrrrrr hihoyyyt Çok karnım ağrıyor, malum vakit geldi...
arzumun anlattığı gibikızlar buraya nasıl resim yüklüyoruss???:)
vereliniortakthejackal canım www.hizliresim.com a gir yükle resmini forum 3 yazan yerin yanındaki linki kopyala cevaplama paneline
r
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileŞenizyiriz seni biz yiriiiiz..
]
ay eveetttohaoldumsmilekızlaaaaar yarın hıdırellez kutlanacak..bu akşam dilekleriniz:hazırlayın, gül ağacının dibine koyun..gül ağacı yoksa bile balkona pencereye biyere koyun,ertesi sabah alabilirsiniz..
ister bir kağıda çizin,ister taşlarla şekil yapın..nasıl yaparsanız yapın yani.
bibertom ben buudayımzemuszemusHu huuu kimse yok mu
geldim ben burdayım
bayıldım bunlaraaa
ne bilem kuzumcanımın içi, Roaccutane öyle 1-2 ayda fayda etmez ki. :1no2:
Zaten ilk 3 ay, deri altındaki iltihabın dışarı atılması sürecidir bebeğim...akannehir
yani, şuan olan sivilcelerin en az 2ye katlar ve iyileşme görülmez. hatta tüm yüz sıkılıp çıkarılması imkansız olan siyah noktalara bürünür. buna, cildin kusma dönemi denir.
3 aydan sonra mucizevi şekilde, yaklaşık 3 haftada tüm o çıkanlar sönmeye başlar, siyah noktalar yok olur ve son 2 ay (toplam tedavi ortalama 6 ay sürer) sivilce kalmasa bile tedavi devam eder ki, cildin üst katmanları soyulsun ve izler gitsin diye... vereliniortak
burdayım gönlümün pirensesi gelin makyajı bakıyorum netten emme eve gidecem az sonra evden devam ederük
ben,m hala gelmedi:))))
thejackal canım www.hizliresim.com a gir yükle resmini forum 3 yazan yerin yanındaki linki kopyala cevaplama paneline
r
minikim mavinin üst kısmına bayıldım bunu kısa bi model olarak nası düzenleyebilirim güzeller?kaydirigubbakcemile
kızlar tel
minikim mavinin üst kısmına bayıldım bunu kısa bi model olarak nası düzenleyebilirim güzeller?kaydirigubbakcemile
gelmese şaşmıştım çoktan.lülülülülülü.konuştukça kazan kampanyasından acayip yararlanıyorsundur danruçam..sempatiksalakcinni
bunun kollarındaki tülün olmadığını düşün..hoşş
bunun üzerinde de düşün isloo..buna da tek omuz uygulamabilir..
selam embriyolog oldugunu şimdi okudum bende biyologum nasıl memnunmusun işinden eminim çok zevklidir tıptanmı mezunsun yoksa biyoloji mezunumusun
istanbul fen fak.biyoloji canım..yerimseniben
anladım bende ankara üniversitesi fen fakültesi biyolojidenim embriyolog olmayı istedim ama olmadı şimdi çalışmıyorum evdeyim
Evet canım dar olarak düşüsem eteği kısa olur ama çan etek falan olursa pek kaldırmaz:1ninca:bence her ikiside uzun güzel ama derseki kısaltayım bence mavi tek omuz olan daha hoş duru asil durur dizde yaptırabilirsin boyunu ha daha kısa dersen elbiseyi boğar
Benim düşündüğüm model gibi değil bu canım ben incecik bir askı ve çapraz olmasını istiyorum. O verev parça olursa boydan kısaltılamaz zaten o:ecrin_bebek:askısı o kadar geniş olmasın..birde eteklerindeki ,o verev gelen parçada olmasın zevkine göre tabii..güzel olar..
Bunu da kaydettim gacım göğüs kısmını biraz daha toparlarsam olabilirCADIARZU
bunun kollarındaki tülün olmadığını düşün..hoşş
bunun üzerinde de düşün isloo..buna da tek omuz uygulamabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?