- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 41
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.181
tatlı gacım hem hemşomsun hem meslektasımsın kız sen
bende biyologdum zamanında
yanı şey biyoloji okudumdaaa:kedi:
kıslar ben 3 gun yokum ankaraya mülakata gidiyorum
eger kabul edilirsem hepinize ilkyardım öğretmek maksaduynan süni teneffus yapıcamsempatiksalakcinni
sizi seviyorum ve öpüyorum canlarımmmŞeniz
Şenizsen de çak..kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
suni tenffüs müüüü?akannehirmankenler üzerinde falan mı deniyceksiniz..yoksa gerçek insanlarda mı?
eger kabul edilirsem hepinize ilkyardım öğretmek maksaduynan süni teneffus yapıcamsempatiksalakcinni
ben geldim fıstıklarrra.s.
hoşgellldin sunumcuların ennngüzelii..Şeniz
topikte ne çok biyolog var ne hoş valla ben kendi branşımda laboratuvar hastanede falan çalışmak istemedim cevre bakanlığı vb istemiştim onlarda çok az alıyor yani diyeceğim artık kimse kendi işini yapmıyor bende biyolog olarak çalışıcam illa demiyorum düzgün bi iş olsun yeter biyoloji mezunu çok ama iş alanı yok şimdi memurlarnette gördüm bu yıl mayısta tercihler varmış kpss 6 tane biyolog alıyo komik demi mezun sayısı türkiyede nerden baksan en az 1 üniversiteden 70-80
Minikim güle güle kullan cicişlerini.bunlarda son zamanlarda alıpda yükleyemediklerimm
neyse kızlar ben çıktım yemek yiycem hepinize sevgiler opuyorumnanaktan
nazalp güle güle canımopuyorumnanaktan kolay gelsinaklinialirimsmile
islo canım benim
beni affedebilecek misin
çok utandım valla:kedi:
kaynanayla ilgili içimi dökeyim maytap geçeyim derken seni kırdımklava:
çok kızıyorum kendime çok:mymeka:
zamanla insan eskiden beğendiği şeylere burun kıvırıyor
ilerde resimlerine baktığında, ulan bunu ne diye beğenmişim demeyeceğin içine sinen bir elbise giymeni dilerim.
yoksa çuval giysen yakışır, maksat ilerde elbiseye laf etmemen
ayyyy hadi toplaşıp gidek kız nolcekk
eprıl kir zincirlerini gel hıdrelleze doyalım bebikkkkkk kaydirigubbakcemile2
kıyamam kankama:teselli:ballı kuşburnunu hazırlama vakti geldi aprilim:teselli:Çok üzgünüm çoook
ek bilgi..sabah ezanı okunurken bütün camları pencereleri açın(2 dakka açık kalsa yeter,büütün muslukları açın..bereket girsin evinize:1rolleyes:ama evdekiler bu duruma ne der orasını bilemiycem:)
[/B]
ne bilem kuzum..ta önce kulllandığımı söyledim..düşük dozda kullanalım dedi.benneyaptımki.sivex verdi sırtımda ve tekoltemdekinler içün.:1closedeyes:.
bi kullanayım..1 ay soona gitçem, ne diycek hatun bana..CADIARZU
bunlarda son zamanlarda alıpda yükleyemediklerimm
minikim mavinin üst kısmına bayıldım bunu kısa bi model olarak nası düzenleyebilirim güzeller?kaydirigubbakcemile
Kızlar öğrenim kredisi borç bildirimim geldi mafoldumben
Yastayım ohaoldumsmile mafoldumben
Çok sevdim bu modeli omuz kısmı diğerlerine göre daha değişik ve şık üstte nasıl durur bilmiyorum amailla gösterişli olsun diyosan o omuz kısmına büzülmüş yere ya da uygun bi yere taş taktır:hulya:
kaydirigubbakcemile3zafer senin tanrıça tısss:hooray:
bak yarın sınav var,kulağını çekmesem hiç oralı değilsinkaydirigubbakcemile
ben yaptım o hataları sen yapma die diyorum canını yediğimŞenizbizde seni seviyoruz canımın içiolumunekankayizsmilehadi başarılar sana yarın,işallah güzel geçer
kanka sen 100 almıştın bişeyden sanırım,ama ben onu kaçırdım:))gider ayak aklımdayken tebrik ediyim:hooray:
düşünüyorumfisfisfisçünkü varımsüprizzzzzhihoyyyt,yarın geç kalma bebemaklinialirimsmilehadi allah rahatlık versin..
bu arada akitra cadısıda yok bu gece canlar:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?