Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
islom nezaketine teşekkür ederim canımvereliniortak
ama ben de olsam kızardım ama bilerek veya direkt sana yaptığım bir şey değildi:tomato:
tamam canım esprilerine kurban olduğum:kedipuyorumnanaktan
Burdaki hiç kimsede kötü niyet olmadığına inanıyorum canım rahat ol benim alındığım bişi yokopuyorumnanaktan
son hatırlatmalarrrr... yarın hıdırellez..dileklerinizi unutmayn....aklinialirimsmile
Hee ben de resim çizittircem bu gece içindelikafadulden
Teşekkür ederim bitanem çok düşüncelisin bunu da kafaya aldım

Minikim güle güle kullan cicişlerini.
O olay tonik ve peelinginden bende de var etkisiz eleman çıktı öölece duruyolar:ecrin_bebek:

Afiyet olsun canm

saol bebeğimopuyorumnanaktan bu şimdimi sölenir kızsempatiksalakcinni ama bu tonik ve peeling değil bebeğim salatalık özlü yüz temizleme sütü ve jeliiolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştı

saol fıstıkım Şeniznirelerdesin sen ya dün gecede yoktun enişte bırakmıyomuaklinialirimsmilesositosositoaklinialirimsmile

son hatırlatmalarrrr... yarın hıdırellez..dileklerinizi unutmayn....aklinialirimsmile

bende çizittiriyim bişeylerr

saol cnm benmŞenizuzun pazarlıklar sonucu 100 den 65 düşürttüm ne çirkefim yaasositososito:lepi:

April nasılsın kuzumm Şeniz
iyi haberler yazmışsın
ailenin yeni gelen bebeğine sağlık mutluluk başarı diliyorum ben deopuyorumnanaktan

Oyy Nikonum sağolasın bitanem...Amin cnm...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Ben hıdrellez içün dilek listesi yaptım, apartmanın bahçesindeki gülün dibine gömdüm kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: hehehhe, sevdalımı da aradım dedim ne diyon, yazayım sana da,
sadece kocaman April yaz didi
:asigim: hihoyyyt

ne kaaa romantik kızaaaan..kaydirigubbakcemile5
dileklerin kabul olsun aiişşaaalllahhh

Miniğim çanta bir numaraaa

Diyete girdin mi bakiim sen ben girdim bugün tartıldım haftaya çarşamba tartılcam bakalım ne kadar vercem

kızlar selammmmmmmm

hgdin fıstıkkopuyorumnanaktan

koptun di mii..yaaa, öyle bi denyo sevdalım...kaydirigubbakcemile3 :kedi: :asigim:
kuzum Almanca da zordur be...Artikeller büyük dert...Gıcık.
akannehir

Selam topraam opuyorumnanaktan

sorma çok zor cnm ya hocada çok kötü bide yandım ben yandımmmafoldumben:gitme:

Miniğim çanta bir numaraaa

Diyete girdin mi bakiim sen ben girdim bugün tartıldım haftaya çarşamba tartılcam bakalım ne kadar vercem

saol bebekkŞeniz kızaaamm beraber bi liste yapsakda uysak onaa ben daha başlamadımmeyvahedigeldismileguclubacismilemafoldumben

sorma çok zor cnm ya hocada çok kötü bide yandım ben yandımmmafoldumben:gitme:

Oyy kuzum benim de lisedeki Almanca hocam berbattı, katı ve sinirli bir kadın zerre gülmez ve türkçe konuşturmazdı manyak psikopat alsanaalsanasmile

napıon kızanım aprilim nası geçti günceezin?laf atan asılan yok dimi yanlış warsa süle bebemlmaz:

kaydirigubbakcemile3 Yok kuzum yok..benneyaptımki .İşte dileklerimi diledim geldim bebeğim, sen napıyosun? ne zaman başlıyosun bankaya yavrucum? hihoyyyt

yolla tabi kankaaolumunekankayizsmile bu arada sevgilime rejime başlıcamı söledim bana 5 kilo al sakın veriyim deme diyo ya ruh hastasııkötükedihüso:teselli::mymeka:
Tamam kanka yollayayım hemen.. :roflol: aaa niye öyle dedi kızz balık etli mi seviyo enişte:jeyyar:
Biberimmm sen napisin bebeğim benimmm? kaydirigubbakcemile2

Canımın içisiii napiiim kilolarla uğraşıyorum sen napisinnnnolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…