- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.201
Burdaki hiç kimsede kötü niyet olmadığına inanıyorum canım rahat ol benim alındığım bişi yokopuyorumnanaktanislom nezaketine teşekkür ederim canımvereliniortak
ama ben de olsam kızardım ama bilerek veya direkt sana yaptığım bir şey değildi:tomato:
tamam canım esprilerine kurban olduğum:kedipuyorumnanaktan
Hee ben de resim çizittircem bu gece içindelikafaduldenson hatırlatmalarrrr... yarın hıdırellez..dileklerinizi unutmayn....aklinialirimsmile
Teşekkür ederim bitanem çok düşüncelisin bunu da kafaya aldımgüle güle kuzum selam söyle benden memleketime:a015: bağa yapabilirsinnaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
bende görür görmez sana çok yakışcanı düşündüm bu resmi elbiseye dikicek kişiye gösterirsen sana fikir verir cnmolumunekankayizsmile
off benm daha 3 sene var ama ben ödeemek istemyrmm:gitme:
kankaa süper bittim buna yaaadelikafadulden:lepi:
zafer senin ama:lepi: sınavım sölemesi ayıp poook gibi geçtii:gitme::tomato:
Minikim güle güle kullan cicişlerini.
O olay tonik ve peelinginden bende de var etkisiz eleman çıktı öölece duruyolar:ecrin_bebek:
Afiyet olsun canm
minik chanel çanatana bayıldımmopuyorumnanaktan
güle güle kullan canım zemuszemus
gacı hakkaten embriyolog musun senohaoldumsmile
ben gırgır olsun diye sandımboshayallersmile
ne güzel bir meslek niye boşa harcanıyorsunboshayallersmile
son hatırlatmalarrrr... yarın hıdırellez..dileklerinizi unutmayn....aklinialirimsmile
Ben zincirlerimi kırayım, sevdalım da benim boynumu kırsın di mi barbik guclubacismile
Kuşburnusu yapcktım şimdicik zaten aşkommm kaydirigubbakcemile5
Ayy ben bu pencere cam işini yapsam artık babam tam kafayı yediğimi düşünür bence:roflol:
Balım düşük doz kullan zaten de, 1 ayda hiçbi işe yaramaz aksine çoğalttığınla kalırsın.a.s
Tamamla tedaviyi mutlaka ve yaza denk geldi şimdi, en az 30 faktörlü güneş koruyucusuz aslaaa dışarı çıkma kuzummm...lmaz: Şeniz
Nazom haydi hayırlısı bidenem, başarılar dilerim Şeniz kaydirigubbakcemile5
Güle güle kullan canısım. Çanta felaket güzelmiş. :asigim:
Ben de sabah markafoniden bi çanta sipariş ettim, bakalım haftaya anca gelir... süprizzzzz
April nasılsın kuzumm Şeniz
iyi haberler yazmışsın
ailenin yeni gelen bebeğine sağlık mutluluk başarı diliyorum ben deopuyorumnanaktan
Oyy Nikonum sağolasın bitanem...Amin cnm...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Ben hıdrellez içün dilek listesi yaptım, apartmanın bahçesindeki gülün dibine gömdüm kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: hehehhe, sevdalımı da aradım dedim ne diyon, yazayım sana da,
sadece kocaman April yaz didi :asigim: hihoyyyt
evet minikim
eşim minikin sınavları bitmeden gece kkya uğrama diyoalsanaalsanasmile
ne kaaa romantik kızaaaan..kaydirigubbakcemile5
dileklerin kabul olsun aiişşaaalllahhh
ağlarımm:gitme:mafoldumben:çok üzgünüm:
Eyledir...:asigim:
Evlenme teflikini, taze fasülye yirken etti, foşur foşurboshayallersmile
koptummdelikafaduldensırnaşık şey
ama minikom bak derslerden geçemezsen süresiz topik ban'ı vercez sanalmaz:
kuzum ya almanca benm derdim bi onu veremeiyorumm:gitme:mafoldumben
kızlar selammmmmmmm
kızlar selammmmmmmm
koptun di mii..yaaa, öyle bi denyo sevdalım...kaydirigubbakcemile3 :kedi: :asigim:
kuzum Almanca da zordur be...Artikeller büyük dert...Gıcık. akannehir
Selam topraam opuyorumnanaktan
Miniğim çanta bir numaraaa
Diyete girdin mi bakiim sen ben girdim bugün tartıldım haftaya çarşamba tartılcam bakalım ne kadar vercem
saol bebekkŞeniz kızaaamm beraber bi liste yapsakda uysak onaa ben daha başlamadımmeyvahedigeldismileguclubacismilemafoldumben
Balım ben annemin diyeti buldum onu uyguluyorum aç kalmıyosun süper:lepi: istersen sana da yazayımyerimseniben
sorma çok zor cnm ya hocada çok kötü bide yandım ben yandımmmafoldumben:gitme:
napıon kızanım aprilim nası geçti günceezin?laf atan asılan yok dimi yanlış warsa süle bebemlmaz:
Tamam kanka yollayayım hemen.. :roflol: aaa niye öyle dedi kızz balık etli mi seviyo enişte:jeyyar:yolla tabi kankaaolumunekankayizsmile bu arada sevgilime rejime başlıcamı söledim bana 5 kilo al sakın veriyim deme diyo ya ruh hastasııkötükedihüso:teselli::mymeka:
Biberimmm sen napisin bebeğim benimmm? kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?