Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

artık yazın kursa gidicem bebeğim napıyımm başka çare yoksositososito

düğünden sonra bebem,balayımı da yapayım sonra hep çalışmak hep çalışmakmafoldumben

Oyy kuzum, opuyorumnanaktan ben de çalışmak istiyorum artık ya bıktım evde durmaktan...akannehir
ve para kazanmak istiyorum artık...neyse ki az kaldı, inşallah hemen işe girerim sevdalım gelince
:Saruboceq:

Canımın içisiii napiiim kilolarla uğraşıyorum sen napisinnnnolumunekankayizsmile

Ahh sanki çok kilosu varmış gibi konuşuyo yaaa alsanaalsanasmile
Güzeller güzelim...Saçların 5 kilo vardır senin ondan
kaydirigubbakcemile3

artık yazın kursa gidicem bebeğim napıyımm başka çare yoksositososito

Git tabii bitanem..olumunekankayizsmile.Bulunduğun şehirde, Ankara ise, en iyisi Gothe Enstütute'tür bebem.kaydirigubbakcemile5
Temelin varsa bırakma Almancayı. Ben iki sene gördüm, klasik, anlıyorum ama konuşamıyorum durumu.kaydirigubbakcemile3 Gerçi sevmiyorum bu dili ama İlerde belki onu da geliştiririm...
fisfisfis

saol cnm tavsiyen içinnolumunekankayizsmileŞeniz bende hiç sevmiyorum çok kaba geliyo ya:umursamaz:

Bitkisel proteinli 1600 kalorili diyet listesi

Sabah:

Şekersiz çay
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 ince dilim ekmek
Domates, salatalık

Kuşluk:

1/2 su bardağı süt
1 porsiyon meyva

Öğle:

8 yemek kaşığı kuru fasülye veya nohut
Bol yağsız salata
1/2 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
1 porsiyon meyva

İkindi:

1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 ince dilim ekmek

Akşam:

8 yemek kaşığı sebze yemeği
Bol yağsız salata
1/2 kase yoğurt
2 ince dilim ekmek
1 porsiyon meyva

Gece:

1/2 su bardağı süt
1 porsiyon meyva

saol kankaaolumunekankayizsmile:lepi: ne biliyim ya psikopattkötükedihüso deli etti beniikaydirigubbakcemile3

Minikom benimkisi de beni çılgınca besilerdi, kilo alayım diye. kaydirigubbakcemile3
Zaten isteyerek 6 kilo kadar aldım, durdum şimdi 56 yım.ohaoldumsmile
Ama diyor ki 60 olana kadar tam oldun değil diyor ya. Deli mi ne?benneyaptımki Şimdiden selülitim var, gördükçe sinir basıyor. Şu yağ karışımını bulsam kaçırmicam. Lokman Aktar.
:1ninca:

canım sen nası işe giremedin ki çok güsel bi bölüm okumuşun,istanbul üniversitesimiydi?

Bitanem, evet. okurken çalışıyordum zaten, geliri süper olmasa da yapıyordum bişeyler.boshayallersmile
Ama okul bitti ve sevdalım askere gidince, boşladım işi ve bıraktım sonunda.:gitme:

Nişanlım da o askerdeyken çalışmamı pek istemedi. Kendini geliştir, dil öğren, kurslara git filan dedi. ış stresi çekme yalnız başına dedi. Benim de işime geldi açıkçası,kaydirigubbakcemile3 hiç iş aramadım zaten takılıyorum öyle. Aslında geçen sene çok istediğim bir iş vardı medya sektöründe, ona kabul edilmiştim ama kısmet değilmiş, olmadı...ailevi durumlardan filan.:gitme:
Bakalım, şu askerlik bitsin zaten istanbulda oturmicaz sanırım. ışe alışmışken çıkmış olacaktım.
a.s

Son düzenleme:
Ahh sanki çok kilosu varmış gibi konuşuyo yaaa alsanaalsanasmile
Güzeller güzelim...Saçların 5 kilo vardır senin ondan
kaydirigubbakcemile3

Var valla kanka ya aldımm sevdalım bile dedi düşünnmafoldumben
:roflol: saçların vardır diyo yok bebeğim ya nerdenn keşke saçlarımda olsa o fazlalıkboshayallersmile

deli bu erkekler yaakaydirigubbakcemile3 anlayamadım halaasempatiksalakcinni ama bildiğim bişey varki çok zayıf kız sevmiyolarrohaoldumsmile:sinifsinif:

haklısın bebem en iisini yapmışın,trakyada mı oturcanız yoksamopuyorumnanaktan sevdalın ne işlen meşgul kendisi?

Var valla kanka ya aldımm sevdalım bile dedi düşünnmafoldumben
:roflol: saçların vardır diyo yok bebeğim ya nerdenn keşke saçlarımda olsa o fazlalıkboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 Amaan boşvir kankam, sen her türlü gücelsin opuyorumnanaktan

deli bu erkekler yaakaydirigubbakcemile3 anlayamadım halaasempatiksalakcinni ama bildiğim bişey varki çok zayıf kız sevmiyolarrohaoldumsmile:sinifsinif:

Evet minikom bence de... boshayallersmile

kızlarr livoo akitt su perisi nerde ya nerde bu kızlarrralsanaalsanasmile

Aaah Livitonun özel mesajı da dolmuş, nerde acaba yaa...:gitme:
Akitim de yokkk...:gitme:
Su perisi de bi geldi yok oldu.
:sm_confused:

haklısın bebem en iisini yapmışın,trakyada mı oturcanız yoksamopuyorumnanaktan sevdalın ne işlen meşgul kendisi?

kaydirigubbakcemile3 Yok kuzum Trakya yok planlarda.:gitme:
Turizmci kendisi, o nedenle güney bölgeleri ve Ege düşünüyoruz bitaneciğim, bi ihtimal de yurt dışı...
:sm_confused:

panterin internetinde sorun varmış sanırımmm:sm_confused:bilmiyorumkismile

Aa evet Panterim de yokkk :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…