- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.221
Oyy kuzum benim de lisedeki Almanca hocam berbattı, katı ve sinirli bir kadın zerre gülmez ve türkçe konuşturmazdı manyak psikopat alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 Yok kuzum yok..benneyaptımki .İşte dileklerimi diledim geldim bebeğim, sen napıyosun? ne zaman başlıyosun bankaya yavrucum? hihoyyyt
düğünden sonra bebem,balayımı da yapayım sonra hep çalışmak hep çalışmakmafoldumben
Canımın içisiii napiiim kilolarla uğraşıyorumsen napisinnnnolumunekankayizsmile
Tamam kanka yollayayım hemen.. :roflol: aaa niye öyle dedi kızz balık etli mi seviyo enişte:jeyyar:
Canımın içisiii napiiim kilolarla uğraşıyorumsen napisinnnnolumunekankayizsmile
artık yazın kursa gidicem bebeğim napıyımm başka çare yoksositososito
Git tabii bitanem..olumunekankayizsmile.Bulunduğun şehirde, Ankara ise, en iyisi Gothe Enstütute'tür bebem.kaydirigubbakcemile5
Temelin varsa bırakma Almancayı. Ben iki sene gördüm, klasik, anlıyorum ama konuşamıyorum durumu.kaydirigubbakcemile3 Gerçi sevmiyorum bu dili ama İlerde belki onu da geliştiririm...fisfisfis
saol kankaaolumunekankayizsmile:lepi: ne biliyim ya psikopattkötükedihüso deli etti beniikaydirigubbakcemile3
canım sen nası işe giremedin ki çok güsel bi bölüm okumuşun,istanbul üniversitesimiydi?
Ahh sanki çok kilosu varmış gibi konuşuyo yaaa alsanaalsanasmile
Güzeller güzelim...Saçların 5 kilo vardır senin ondan kaydirigubbakcemile3
Minikom benimkisi de beni çılgınca besilerdi, kilo alayım diye. kaydirigubbakcemile3
Zaten isteyerek 6 kilo kadar aldım, durdum şimdi 56 yım.ohaoldumsmile
Ama diyor ki 60 olana kadar tam oldun değil diyor ya. Deli mi ne?benneyaptımki Şimdiden selülitim var, gördükçe sinir basıyor. Şu yağ karışımını bulsam kaçırmicam. Lokman Aktar.:1ninca:
Bitanem, evet. okurken çalışıyordum zaten, geliri süper olmasa da yapıyordum bişeyler.boshayallersmile
Ama okul bitti ve sevdalım askere gidince, boşladım işi ve bıraktım sonunda.:gitme:
Nişanlım da o askerdeyken çalışmamı pek istemedi. Kendini geliştir, dil öğren, kurslara git filan dedi. İş stresi çekme yalnız başına dedi. Benim de işime geldi açıkçası,kaydirigubbakcemile3 hiç iş aramadım zaten takılıyorum öyle. Aslında geçen sene çok istediğim bir iş vardı medya sektöründe, ona kabul edilmiştim ama kısmet değilmiş, olmadı...ailevi durumlardan filan.:gitme:
Bakalım, şu askerlik bitsin zaten istanbulda oturmicaz sanırım. İşe alışmışken çıkmış olacaktım.a.s
Evt ben de merak etmeye başladım nerdeler ki panterim de yok:sinifsinif:
Var valla kanka ya aldımm sevdalım bile dedi düşünnmafoldumben
:roflol: saçların vardır diyo yok bebeğim ya nerdenn keşke saçlarımda olsa o fazlalıkboshayallersmile
deli bu erkekler yaakaydirigubbakcemile3 anlayamadım halaasempatiksalakcinni ama bildiğim bişey varki çok zayıf kız sevmiyolarrohaoldumsmile:sinifsinif:
kızlarr livoo akitt su perisi nerde ya nerde bu kızlarrralsanaalsanasmile
haklısın bebem en iisini yapmışın,trakyada mı oturcanız yoksamopuyorumnanaktan sevdalın ne işlen meşgul kendisi?
panterin internetinde sorun varmış sanırımmm:sm_confused:bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?