Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayıp ettin gacı ya
işimiz gücümüz bu

yeeihhu ieeeyyt fiyuu

ah patronum olcaktı ki ya alırdı ıstakayı eline karşılıklı tur atar kopardık

bahar geldi etrafı börtü böcük bastı..
şans sizinleyse
tam aşık olma zamanı
[
karşınıza bi yağuşuklu çıkarsa durmayın, öpün onu

hihoyyyt hihoyyyt

Ayy Nikonum süpersin olumunekankayizsmile

Gacella aynı biz valla, ben yeşilli olayım mıııı kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile

:kafasındaboyaolanaprilsmili:
zemuszemus

aprilim kızanım ben givenchynin pudrasını alcam strawberryden ama renge karar veremiom yaa,senin yakınlarda gıvenchy satan bi yer var mı bizim buralarda yok:sinifsinif:

aprilim kızanım ben givenchynin pudrasını alcam strawberryden ama renge karar veremiom yaa,senin yakınlarda gıvenchy satan bi yer var mı bizim buralarda yok:sinifsinif:

Ben de bilmiyom ki bitanecim,:sm_confused: Taksimde Sevilde filan var mıdır acaba bilmem ki, hiç ilgilendiğim bi marka değil, fiyatları sebebiylen akannehir

normalde bende ilgilenmem ama düğün için kıycam paraya be aprilim,dicektim yolun düşerse buğday tene hangi rengi gidio die sorabilirmisin die ama uzakmış:kedi:

normalde bende ilgilenmem ama düğün için kıycam paraya be aprilim,dicektim yolun düşerse buğday tene hangi rengi gidio die sorabilirmisin die ama uzakmış:kedi:

Yok hayatım uzak değil Taksim, sık sık gidiyorum zaten mutlaka uğrarım Tekin Acara, bakarım balım. Givenchy orada olmayabilir diye dedimdi.fisfisfis kaydirigubbakcemile5
YKM filan görürsem mutlaka bakarım kuzum. ama pek çok rengi vardır buğday olsan da, onun da tonları vardır kuzum...nasıl biliciz hangisinin olabileceğini...
CADIARZU

bu delü kızlara bittim ,tıpkım bu topikin kızlarııı..

öyle değil mi yeğen..

hihoyyyt hihoyyyt

Ayy Nikonum süpersin olumunekankayizsmile

Gacella aynı biz valla, ben yeşilli olayım mıııı kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile

:kafasındaboyaolanaprilsmili:
zemuszemus

eprılım yeşilli sen ol,baştaki delü kırmızılı benim kimse kapmasın..aklinialirimsmile
kafandanerenkboyavardiyesorangacıellasmili...sempatiksalakcinni

istinye parkta denemiştim sephorada istanbula geldiğimde kız sürmüştü bitane bu buğday tene gidio dediydi ama param yoktu alamadımdı.ben sana pudranın açık adınıda yazayım yolun düşerse bi sorarsın be canıtom

Givenchy
Matissime Tamamen Mat Son Pudra Fondöten SPF 20 - # 11 Fildişi Mat 7.5g/0.26oz

Sebum ve yağı emmek için Eksiksiz Renk pigmentleri içerir.
Uzun saatler boyu renk tutuşunu garanti eder ve cildin özgürce nefes almasına olanak tanır.
Güçlü bir sıkıştırıcı madde içermektedir.
Cilt dokusunu pürüzsüzleştirmek için gözenekleri minimuma indirir.

bahar geldi etrafı börtü böcük bastı..
şans sizinleyse
tam aşık olma zamanı
[
karşınıza bi yağuşuklu çıkarsa durmayın, öpün onu
eyyyt be işte busüprizzzzz
gacı aplamızdan inciler

dinleyin kızlar muhakkak
gerçi bizim kızlar ne yapıcaklarını bilirler

ben de dileklerinizi koymak için ağaç diktim buraya koyabilirsiniz

eprılım yeşilli sen ol,baştaki delü kırmızılı benim kimse kapmasın..aklinialirimsmile
kafandanerenkboyavardiyesorangacıellasmili...sempatiksalakcinni

Tımammm kaydirigubbakcemile5
Hep aynı şeyi boyuyorum Gacım, Loreal Casting Çikolata Karamel.
zemuszemus

Heh kuzum Sephora'da var mıymış, bakarım balım...kaydirigubbakcemile5
Şimdi onu dicektim bebişim tam adı var mı diye
a.s

eee serm madem elinde renk no falan var..staw dan sip edebilirsin..bende elinde done yok sandım..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…