Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Huuuuuwwwwww Mirican bu ne güzellik anam maşallah :1shok:
fiziğin muhteşem...Elbiseleri de beğendim şahsen, ilk modelle son modeli beyazlıyı...
:lepi:

ay canım sagol 3-4 kılo vermişim acayıp moralım bozuk sakın nıspet falan algılamasın kımse bana zayıflık hıc yakışmıyor ..36 beden bıle bol geldı ne guzel 38 olmuştum sınırım bozuldu ..ınanın zayıflamak sporla dıyetle oluyor ama kılo almak yemeyle olmuyor cok sınır bır durum ..ama elbıselere hele kırmızıya canım gıttı o beyazlıyı arkadan elımle tuttum oyle cektık..bol gelıodu morunda askıları iğnelendı sempatiksalakcinni ama kırmızı cukkkkkkkkzemuszemus

bnm prensesim ne kadar da yakışmış maşallah,süper olmuşssun mirianacımm
yavrumm sagol hergun sende benı eşofmanla makyajsız gormekten bıkdın dımı sempatiksalakcinni
miricim kırmızı ve beyaz olanı çok beğendim fiziğind eçok güzel bu aradaa.s.

bende canım yeşil olanda muhteşem aslında ama rengı flashtan 1 ton açık çıkmış superlerdı kaydirigubbakcemile2

bu arada aprilim sana söylüyorum kızlar sizde işitin misali bi sorum var..ayrıca hala geçmişi alıntılıyorum,dier sayfadan yazıyorum bunu:kedi:
ben sorumu sorıyım,derdimi anlatıyım,siz cevaplayın:kedi:
derdimi anlatıyorum
malum benimkinin gelme dalgası var..moralim bozuk olduğu gün patladım benimkine,dedimki birdaha asla gelicem mevzusu duymak istiyorum,geliceksende bana süpriz yap dedim..eminmisin dedi(huyumu biliyo:smiley-cool:)eminim dedimasla soruda sormıycam dedim:dilcikarda tamam öyle olsun dedi:smiley-cool::sm_confused:
şimdiii bugun aradı beni,dediki ben yarın yokum,akşam dönücem birliğe,YUNUS EMRE ŞENLİKLERİ VAR,CUMHURBAŞKANI FALAN GELİCEK!!akannehirdedi..
ve sabhtan akşamaaaaaa kadar bu muhabbet var:))ben yemedim süpriz yapıcaksın diyerek çocuğa sabahtan beri fenalıklar geçirtiyorum,ettirmediğim yeminde kalmadı:)))ama hala inanmıyorum:))sanki yarın süpriz yapıcak gibi bi his var içimde..
size özet olarak anlattım,şimdi özellikle aprilim,sen bu duruma ne diyosunfisfisfis
yunus emre şenliği die bişey var,netten baktım,ama cumhurbaşkanı neden gelsinkifisfisfis
bu arada herkezi örgütlemiştir,çünkü kimseden bilgi alamıyorum:smiley-cool:herkez safa yatıyo,yada gerçekten öyle bşey yokeyvahedigeldismile

Ayyy Aşkom çok fenalı bir durum...akannehir

Şenliklerde seninkisi nasıl bir görev alabilir ki, akşama kadar ?
CADIARZU

hmm burnuma sürpriz kokuları geliyooCADIARZUCADIARZU

Tanrıçam şimdi baktım ben de netten, evet yarın Cumhurbaşkanı gidiyormuş oraya...a.s

Sanki gerçek olabilitesi de var ama bu muhabbetin üzerine sürpriz olasılığı da çok yüksek ayy çok helecanlı
hihoyyyt

Kanka konuşmasından anlarsın nasıldı tavrı her zaman ki gibi mi bi heyecan var mıydı? Ayrıca sabahtan akşama kadar bu muhabbet dönüyosa seni buna inandırmak istiyo öyle olduğunu sanmanı sağlayacak ama senin yanında olcak erkekler bunu fazla düşünemiyo abartıyolar kandırcakları zaman:roflol:

kaydirigubbakcemile5 Al benden de o kadar biberik olumunekankayizsmile

kankam yarın yokum demiş =)) yani yanına gelebilr cidden...illa süprüz olsun demşsin..oyzden de cumurbaşkanı olayına girmişdir kanımca inanman için..ama erkekler bu kadar ince düşünür mü bilemem =))
sen sezdiysen gelir kızzz aklinialirimsmile

gelmese şaşmıştım çoktan.l.konuştukça kazan kampanyasından acayip yararlanıyorsundur danruçam..
yok gaco,ben konuştukça girsin kampanyasından baya bi faydalandım,(tarife değişiklikleri hatalar sonucu bana bayaaa yüklü miktarda girdi,artık evden konuşuyoruz..kısa kestim anlatmıyım şimdi)
istanbul fen fak.biyoloji canım..
helaaaal,adanalı celalaklinialirimsmile
yakışır gacoya...

kıslar ben 3 gun yokum ankaraya mülakata gidiyorum
eger kabul edilirsem hepinize ilkyardım öğretmek maksaduynan süni teneffus yapıcam

sizi seviyorum ve öpüyorum canlarımmm
allaha emanet ol,polislerin en kuğusuopuyorumnanaktanölze biziaklinialirimsmile
bunlarda son zamanlarda alıpda yükleyemediklerimm

kızaaam,nası şık bi çantadırakannehirbağa virsenesempatiksalakcinnigüle güle kullan kanka..olaylar sende olay yarattımı?memnunmusun
cansın sen ya..aramızda kırgınlık olayı zaten olamaz,enseye tokat...gerisini biliyosunuzaklinialirimsmilehepimiz kankayız:lepi:
zafer senin ama sınavım sölemesi ayıp poook gibi geçtii
hadi yaaa:sm_cool:hihoyyyt-tatlicadiarzu- aferim sana miko aferim:mymeka:
Sizlere yemek yaptım minikkkkk sen ve ben yemicez bakma
sen ekle,uyuyan yılanı(yılan minik oluyosırnaşık şey)uyandır,eşşen aklına(eşşek miko oluyo)karpuz kabuğunu düşür,sonra sen yemiceksinlmazldu selamımı söyle
canım benim herşey gönlünce olur umarım,tanrıça nerde yaw ne zaman gelir?
çıkmaz ayın son çarşambası:smiley-cool:
sermim,sen sorularını hazırla,ben gelince tek tek cevaplarım taze gelinimŞeniz

bu yaprak dökümüde sıktı iice yawww
benim aneyde nefes almadan izliyo,hasta ediyo beni isyankar kadın

balayı bağyanlarına mayokini
yazın siyah bikiniyi tek geçerim,tabi benimki giydirmiyo o ayrı.-tatlicadiarzu-
ya nereye tanrıçam ya gelmicenmiii
ben gececiyim anam:icecream:
Aşkommmmm ben hallettim ki hıdırellezi
hobaaaa:teytey:allah ras getirsin melem
sen bi çılgınsın hacısırnaşık şey
grafik sayısı doldu die smillerin çoğunu alıntılayamadım:))gece gel yaaa nolaarrbilmiyorumkismile

Tanrıçam dilek tutmaya gitti herhal...

kızlar siz gül ağacının dibine yapmadınızmıfisfisfisben evde ev yada araba olayını yapmadım,mektup yazmak istemiştim hızır aleyhiselema:kedi:
ben hallettim bilem
ya halleden nie resim çekmiyolaelaelaelaelaeben yapsam çekicektim ama :dilcikar:
allah ras getirsin,kabul olsun işallah tatlım

öf canım sıkıldı kimse yok

minik serm tutun şu ipin ucundan ip atlıycam
hahahahahahahah:))))))))))))
karşınıza bi yağuşuklu çıkarsa durmayın, öpün onu
valla bi gelse ben ona neler yapıcam ama işte:)))))))))
aprilim kızanım ben givenchynin pudrasını alcam strawberryden ama renge karar veremiom yaa,senin yakınlarda gıvenchy satan bi yer var mı bizim buralarda yok
bebem çıkarsam bende sorarım alırım bilgi senin için söz...
ben de dileklerinizi koymak için ağaç diktim buraya koyabilirsiniz
hahahahahahahaahah deliiii bunu bekliyodum iştee:))))))))))
ilik gibi hatunsun şerepsizim
hayran kaldım tenine,fiziğine..41 kere maşalah cano..
bu arada beyaza hasta oldum..çok güzeeelll...
üşenmemiş bizler için böyle bi zahmete girmişsin..emeğine gönlüne düşüncene sağlık tatlım..

Tanrıçam şimdi baktım ben de netten, evet yarın Cumhurbaşkanı gidiyormuş oraya...
Sanki gerçek olabilitesi de var ama bu muhabbetin üzerine sürpriz olasılığı da çok yüksek ayy çok helecanlı
(( kanka kendimi jiletliycem heycandan:)))varya ben yarına kadar ölürüm ya!!!

kızım ben salak salak koptunca oda kopuyo:))diyoki sana gülüyorum,ben yine bi salaklık yapıyorum:))özelimizi nası anlatıyımki şimdi:))
kısa kestim dedim zaten,hissetmesem bu kadar takmam:))
ama çok büyük yeminler etti..sanmıyorum( teli kaparken çok ciddiydi:)en sonunda pes dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…