- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.321
Huuuuuwwwwww Mirican bu ne güzellik anam maşallah :1shok:
fiziğin muhteşem...Elbiseleri de beğendim şahsen, ilk modelle son modeli beyazlıyı... :lepi:
yavrumm sagol hergun sende benı eşofmanla makyajsız gormekten bıkdın dımı sempatiksalakcinnibnm prensesim ne kadar da yakışmış maşallah,süper olmuşssun mirianacımm
miricim kırmızı ve beyaz olanı çok beğendim fiziğind eçok güzel bu aradaa.s.
tesekkurler karabıbercım..buraları bılıosun demek
bu arada aprilim sana söylüyorum kızlar sizde işitin misali bi sorum var..ayrıca hala geçmişi alıntılıyorum,dier sayfadan yazıyorum bunu:kedi:
ben sorumu sorıyım,derdimi anlatıyım,siz cevaplayın:kedi:
derdimi anlatıyorum
malum benimkinin gelme dalgası var..moralim bozuk olduğu gün patladım benimkine,dedimki birdaha asla gelicem mevzusu duymak istiyorum,geliceksende bana süpriz yap dedim..eminmisin dedi(huyumu biliyo:smiley-cool:)eminim dedimasla soruda sormıycam dedim:dilcikar da tamam öyle olsun dedi:smiley-cool::sm_confused:
şimdiii bugun aradı beni,dediki ben yarın yokum,akşam dönücem birliğe,YUNUS EMRE ŞENLİKLERİ VAR,CUMHURBAŞKANI FALAN GELİCEK!!akannehirdedi..
ve sabhtan akşamaaaaaa kadar bu muhabbet var:))ben yemedim süpriz yapıcaksın diyerek çocuğa sabahtan beri fenalıklar geçirtiyorum,ettirmediğim yeminde kalmadı:)))ama hala inanmıyorum:))sanki yarın süpriz yapıcak gibi bi his var içimde..
size özet olarak anlattım,şimdi özellikle aprilim,sen bu duruma ne diyosunfisfisfis
yunus emre şenliği die bişey var,netten baktım,ama cumhurbaşkanı neden gelsinkifisfisfis
bu arada herkezi örgütlemiştir,çünkü kimseden bilgi alamıyorum:smiley-cool:herkez safa yatıyo,yada gerçekten öyle bşey yokeyvahedigeldismile
Kanka konuşmasından anlarsın nasıldı tavrı her zaman ki gibi mi bi heyecan var mıydı? Ayrıca sabahtan akşama kadar bu muhabbet dönüyosa seni buna inandırmak istiyo öyle olduğunu sanmanı sağlayacak ama senin yanında olcak erkekler bunu fazla düşünemiyo abartıyolar kandırcakları zaman:roflol:
yok gaco,ben konuştukça girsin kampanyasından baya bi faydalandım,(tarife değişiklikleri hatalar sonucu bana bayaaa yüklü miktarda girdi,artık evden konuşuyoruz..kısa kestim anlatmıyım şimdi)gelmese şaşmıştım çoktan.l.konuştukça kazan kampanyasından acayip yararlanıyorsundur danruçam..
helaaaal,adanalı celalaklinialirimsmileistanbul fen fak.biyoloji canım..
allaha emanet ol,polislerin en kuğusuopuyorumnanaktanölze biziaklinialirimsmile
kıslar ben 3 gun yokum ankaraya mülakata gidiyorum
eger kabul edilirsem hepinize ilkyardım öğretmek maksaduynan süni teneffus yapıcam
sizi seviyorum ve öpüyorum canlarımmm
kızaaam,nası şık bi çantadırakannehirbağa virsenesempatiksalakcinnigüle güle kullan kanka..olaylar sende olay yarattımı?memnunmusunbunlarda son zamanlarda alıpda yükleyemediklerimm
cansın sen ya..aramızda kırgınlık olayı zaten olamaz,enseye tokat...gerisini biliyosunuzaklinialirimsmilehepimiz kankayız:lepi:Nikom ne diyon sen kız yok be anam dün ben de ölesine söyledim onları aşkolsun ne güzel paylaşım yapıyoruz burda yeri geliyor gırgır şamata kafa dağıtıyoruz.
Dün ben eserikliydim bi de bişi beğenemedim öle yazdım ama size kızdığım kırıldığım falan yok.
Böylesine güzel bir ortamda bunları konuşmamıza bilem gerek yok. Çok seviyorum ben sizi şekerpareler
hadi yaaa:sm_cool:hihoyyyt-tatlicadiarzu- aferim sana miko aferim:mymeka:zafer senin ama sınavım sölemesi ayıp poook gibi geçtii
sen ekle,uyuyan yılanı(yılan minik oluyosırnaşık şey)uyandır,eşşen aklına(eşşek miko oluyo)karpuz kabuğunu düşür,sonra sen yemiceksinSizlere yemek yaptım minikkkkk sen ve ben yemicez bakma
çıkmaz ayın son çarşambası:smiley-cool:canım benim herşey gönlünce olur umarım,tanrıça nerde yaw ne zaman gelir?
benim aneyde nefes almadan izliyo,hasta ediyo beni isyankar kadınbu yaprak dökümüde sıktı iice yawww
yazın siyah bikiniyi tek geçerim,tabi benimki giydirmiyo o ayrı.-tatlicadiarzu-
balayı bağyanlarına mayokini
ben gececiyim anam:icecream:ya nereye tanrıçam ya gelmicenmiii
hobaaaa:teytey:allah ras getirsin melemAşkommmmm ben hallettim ki hıdırellezi
sen bi çılgınsın hacısırnaşık şey:asigim:beğenmene çok sevindim
geçmişine ışık tuttum fena mı(tanrıçamla smil piştisi olduk burda:roflol::roflol:)
o meşhur sözü unutmak mümkün müaklinialirimsmile
inşaallah görüşebiliriz bugün
Tanrıçam dilek tutmaya gitti herhal...
ya halleden nie resim çekmiyolaelaelaelaelaeben yapsam çekicektim ama :dilcikar:ben hallettim bilem
hahahahahahahah:))))))))))))öf canım sıkıldı kimse yok
minik serm tutun şu ipin ucundan ip atlıycam
valla bi gelse ben ona neler yapıcam ama işte:)))))))))karşınıza bi yağuşuklu çıkarsa durmayın, öpün onu
bebem çıkarsam bende sorarım alırım bilgi senin için söz...aprilim kızanım ben givenchynin pudrasını alcam strawberryden ama renge karar veremiom yaa,senin yakınlarda gıvenchy satan bi yer var mı bizim buralarda yok
hahahahahahahaahah deliiii bunu bekliyodum iştee:))))))))))ben de dileklerinizi koymak için ağaç diktim buraya koyabilirsiniz
ilik gibi hatunsun şerepsizim
Tanrıçam şimdi baktım ben de netten, evet yarın Cumhurbaşkanı gidiyormuş oraya...
Sanki gerçek olabilitesi de var ama bu muhabbetin üzerine sürpriz olasılığı da çok yüksek ayy çok helecanlı
Kanka konuşmasından anlarsın nasıldı tavrı her zaman ki gibi mi bi heyecan var mıydı? Ayrıca sabahtan akşama kadar bu muhabbet dönüyosa seni buna inandırmak istiyo öyle olduğunu sanmanı sağlayacak ama senin yanında olcak erkekler bunu fazla düşünemiyo abartıyolar kandırcakları zaman
buarada mirianacım bu ne güzellik :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?