Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
saol canım benim ewet sephorada var,kare bi kutusu var canım adıda yazdığım gibi zahmet olmasın ama ,yolun düşerseolumunekankayizsmile

canım kopyala yapıştır o,sadece bi rengin kopyasını aldım birden çok rengi var ndan bilemedim rengi öğrenip strawberryden alcam aşkıtomkaydirigubbakcemile2

Tımam kuzum, ben görürsem bakıcam. kaydirigubbakcemile5
Sen bunu daha evvel denedin mi bebem? yoksa Straw'ın sitesinde mi görüp düşündün bu olur mu diye?

eee serm madem elinde renk no falan var..staw dan sip edebilirsin..bende elinde done yok sandım..yerimseniben

ayy çok şekerlerrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis

resim nası ekleniodu
canım buraya mesaj yazdığın yerde dağ resmi olan "grafik ekle var" çıkan sayfada htttp yazısını sil ve ekleyeceğin resmin kodunu yaz tamam desüprizzzzz

hihoyyyt hihoyyyt

Ayy Nikonum süpersin olumunekankayizsmile

Gacella aynı biz valla, ben yeşilli olayım mıııı kaydirigubbakcemile5 bayanssulusmile

:kafasındaboyaolanaprilsmili:
zemuszemus
oyyy çok mu beğendin miniğim hadi ce'e yap ablana

sermitom, cildin pembe alt tonlu mu yoksa sarı alt tonlu mu ?

şimdi baktım çileğe, 17 ve 18 nolar bence buğdaya uygun. Diğerleri çok açık ve son 19 nosu bronz diyor. koyudur.

sarı alt tonlu canım esmere yakınım yani

Balım öyleyse, bence şu olur:İlki tam olur ama
http://tr.strawberrynet.com/makeup/givenchy/matissime-absolute-matte-finish/97959/#DETAIL

http://tr.strawberrynet.com/makeup/givenchy/matissime-absolute-matte-finish/97960/#DETAIL

İkinci fotoda güzel görünüyor her ne kadar bronz dese de bence çok koyu değil tam buğday ten için. hem yazın balayında filan da koyulaşacak tenin, ikinci sana çok iyi olur diye düşünüyorum kuzum. kaydirigubbakcemile5

ben gene kaçmak zorundayım kızlar, inşaallah gelirim

ne tatlı bi smil... hihoyyyt
işalla gelirsin nikonum bekleriz balım
opuyorumnanaktan

çilekten alışweriş yaptınmı hiç bebem,renkler yanıltırmı çok fark edermi acaba

Yaptım bitanem, yalnız ten ürünü almadım hiç,
ama alan pek çok kişi var ki, genelde memnun kalıyorlar, sanırım gerçeğe epey yakın oluyor o foto. Senin dediğin üründe de çok fazla renk seçeneği olmadığı için karar vermek daha kolay bebeğim, bence 18 veya 19. Eğer yaz boyu kullanmak istersen 19 derim bronzlaşacağım için. Ama sen düşünene kadar ben rastlarsam mutlaka gidip göreceğim ürünü aşkom
Şeniz

kızlar dedıgım gıbı sızın ıcın arkadasımın magazında modellık yaptım ayakkabılar onlardan ara yerlerde cıkmıs kusra bakmayın hıc tarzım deıllerdı ayrıca ışıkta pek ıyı deıldı ıdare edersınız...bende ole makınamı almaya gtmısdım eşofmanlı hadı dedım yenı cıcıler gelmıs cekıyım kızlara fıkır olsun yerı Antalya selekler çarşısnda turkay moda evı

[/B]

Son düzenleme:
uyuz etti beni yine-tatlicadiarzu-
gece yarısı ne işimiz varmış dışarda,evimde diliyecekmişim dileğimi-tatlicadiarzu-
bende allah rızası için namazlarımı kılıp dualarımı ettim,bide güzel bucu bıcı yaptımhihoyyyt
sabah ezanı okunurken kapıyı bacayı musluğu açarım bereket gelsin dieboshayallersmile
siz neyaptınız bacılar:hulya:
bu arada geçmişe bakıp gelicemŞeniz

Huuuuuwwwwww Mirican bu ne güzellik anam maşallah :1shok:
fiziğin muhteşem...Elbiseleri de beğendim şahsen, ilk modelle son modeli beyazlıyı...
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…