- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.401
allah dileklerini kabul etsin,hızır a.s okusunda hemen olsun dileklerin işallah:Saruboceq:island mayyaksın :roflol: sempatiksalakcinni
Canlarım ben de yatıyorum...Sabah aneyle doktur işimiz var, aneyin kontrolü...a.s
Hepinizi öpürüm. opuyorumnanaktan
Tanrıçam kankam, ve tüm cadılar, Allah herşeyi göynünüze göre virsin, dinimiz amin...:Saruboceq:
oldu olucak bi tanede residansla yat falanda çizseydinzemuszemusHaklısın kanka manyaam bensempatiksalakcinni Resim komedi ya dublex ev araba çizdim X6 model:lepi: he bide kalp içinde alyans çizdim:asigim: bide mutluluk sembolü olsun diyerekten ağaç çizittirdimkaydirigubbakcemile2
sırnaşık şey sırnaşık şeybende:sm_confused:
kankam allah rahatlık versin aşkitomŞenizkızlar gözlerim dayanamıyo artıkındelpindeki gibin gırmızı gırmızı hatta
iyi geceler herkese kızlar iyi uykularrrrrr opuyorumnanaktan
Annadım aşkom, Nikonumun hafıza fil maşallah
hop herkeş kçmış,tanrıça misafirlerimiz var ilgilenir misin:umursamaz:aklinialirimsmile
kiminin aklı yabancı dillere, derslerine çalışırAnnadım aşkom, Nikonumun hafıza fil maşallah aklinialirimsmile
seviyom seni Nikom Şeniz
Aynen balım, kaçtım ben de...
Sevgilerr, bal rüyalar herkeslere opuyorumnanaktan
ahahahahahakaydirigubbakcemile3kırlatsakta gitmiolar tanrıçım boşwer muhatap olma sen benle ilgilen,haccer didim,ne diosun bakalımboshayallersmile
kiminin aklı yabancı dillere, derslerine çalışır
kiminin de aklı benim gibi boş bir de ayrıntı işlere
nikon sana ölür Şeniz olumunekankayizsmile
tatlı rüyalar bal peteğim
sana da güle güle pati
bu mesajı görmicen ayne böyle bir bakıp kaybolcan ya
yine de dileğimi gönderiyorum arkadan datlı rüyalar
Benim de gözler kaydımirmirmirmir
Allah rahatlık versin kuzucuklar ben sızıyorum burlar size emanetopuyorumnanaktan
kızlar dedıgım gıbı sızın ıcın arkadasımın magazında modellık yaptım ayakkabılar onlardan ara yerlerde cıkmıs kusra bakmayın hıc tarzım deıllerdı ayrıca ışıkta pek ıyı deıldı ıdare edersınız...bende ole makınamı almaya gtmısdım eşofmanlı hadı dedım yenı cıcıler gelmıs cekıyım kızlara fıkır olsun yerı Antalya selekler çarşısnda turkay moda evı
[/B]
ben hıdırellezlerimi hallettim..hem yazıyla, hem resimle..hihoyyyt
tiriplekis ev..araba markası yazmadım ama şekil itibariyle limuzine benzedi,
bizim sokağa zor parkederiz onu..
bi de para resmide çizdim, önce yuvarlak şekiller çizdim,
soona yanlış anlaşılırım bozuk para manasına gelir diye..bangınot çiziktirdim.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni.
bu arada patinin, sanal kahve olayı da aklıllara zarar..kafamçokkarıştı
nerden aklına geldi kızzz.:1rolleyes:.
ııı şeeyyy selam ben geldimm bilmiyorumkismile bayanssulusmile
ııı şeeyyy selam ben geldimm bilmiyorumkismile bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?