- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.361
allah canını almasınkaydirigubbakcemile3
hayatım kürk şu,sen şimdi özel yani paralı üye oldun ya,kartın varya,rengin kırmızı oldu ya,işte kk da onun adı pembe kürk:lepi:
yani adettir,bi arkadaşımız kartlı üye olduysa,yada editör olduysa hayırlı olsun derizyerimseniben
bakcak olannn aklinialirimsmile
türk malını izlemişsinnn sempatiksalakcinni
bekliyom kuşumm boshayallersmileben bakarım bırazdan yıwrı pekle ama
ay cok guldummm sempatiksalakcinnisırnaşık şey gebermıyım ben emi ya ne safım sempatiksalakcinni valla anlamadım guzum yaaa lens aldım ya ordan pro uyelık ne işe yarar pek blmıyorum ogretın el bırlıgı ıle kaydirigubbakcemile5
pati karısı allah seni neetmesin bi bu eksiktisempatiksalakcinni
4 yol yapcan yakında kısa kısa içine azbuçuk sıkıntı yapmışın ama dışardan çok da fifisin:dilcikar:
Hanene ay doğmuş kuzum büyük feraha çıkcan kız:hulya:
Patim 4 yolun var 3 ü kapalı 1 tanesi açık için sıkılmış senin bi yılan var etrafında dikkat et gözyaşın var ama temiz. Nasıl salladım amasempatiksalakcinni
lipido zaten tavansempatiksalakcinnisırnaşık şeyheycan dorukta islomdelikafaduldenSelam kuzucuklarhihoyyyt
Tanrıçam inşalh süpriz durumları vardır gülüm ama yemşn etti falan demişsin doğru olabilirbilmiyorumkismile
Sen ona her dakka hazırsın zaten libidonu ölç bilektensempatiksalakcinni ama gelmeme işhtimalini de hep düşünki yarına tatlı canın sıkılmasın bitanesiopuyorumnanaktan
bakcak olannn aklinialirimsmile
yoklama vakti
april,ilarzu,tatlıgacı,pati,minik,biber,nazalpburcu,,tospik,barbi,mini,serm,island,miriana..5 yıldızı çaktım:lepi:
liv,ceylan,iklimya,akitra,su perisi,yok..mazeret bildirmediler ve 0 ı yediler
lipido zaten tavansempatiksalakcinnisırnaşık şeyheycan dorukta islomdelikafadulden
valla her ihtimale hazırım bebemCADIARZU
sanaasana kabaran bişey var kankasırnaşık şey
kanka ciddiyse son anda konşmasında gelmycek malesef ozmn :S
kızz süprğz olsun deme bidaha beee :hulya:
benim salaklığım:smiley-cool:
kızlar resim ekliycem ama yiğenin pc atmam lazım-tatlicadiarzu-
bu arada aprilim ben makyaj eşyaları takas topiğinden minin ürünlerine talibimhihoyyytona resim atıcam,beğenirse takas edicezvereliniortak
sizde göz atsanıza:icecream:
benim salaklığım:smiley-cool:
kızlar resim ekliycem ama yiğenin pc atmam lazım-tatlicadiarzu-
bu arada aprilim ben makyaj eşyaları takas topiğinden minin ürünlerine talibimhihoyyytona resim atıcam,beğenirse takas edicezvereliniortak
sizde göz atsanıza:icecream:
Bence de kanka...:gitme:
balım ben hiç anlamıyom faldan.. :1no2:
olmazmı deliiii zaten gece makbulaklinialirimsmileYaw gözümden uyku akıo kaç saattir hıdrellez muhabbetine resim yapıp ascaktım unuttum şimdi yapsam olur mubilmiyorumkismile
Ben gördüm ki tanrıçayıı:1closedeyes: Hava yapayım az o kadar gördüm seni:smiley-cool:
+ 18 e gidip özgün yorumlar yapabilirsin:jeyyar:ay cok guldummm sempatiksalakcinnisırnaşık şey gebermıyım ben emi ya ne safım sempatiksalakcinni valla anlamadım guzum yaaa lens aldım ya ordan pro uyelık ne işe yarar pek blmıyorum ogretın el bırlıgı ıle kaydirigubbakcemile5
ben hiç boğaziçili olmadım kankamafoldumbensempatiksalakcinnine kadannnnnnnn çalışkan bir öygrenciyimmm bayanssulusmile
boğaziçi üniversinde nasıl derler vondervulll sempatiksalakcinni
imze recep ivadikaklinialirimsmilelipido tavan yapar tabee
var yaa daha bu cevabı gördüm dedm kesin tanrıça yazmştr :roflol: yukarı çıktım baktım sen :jeyyar: heeç şaşrmadm köpek kaydirigubbakcemile3 kabaran bişeymiş sempatiksalakcinni
analar gününe saklıyosun açlığını aladım benolumunekankayizsmileBen de gördüm aşkom hayırlısı olsun, işalla olur olumunekankayizsmile
Analar günü indiriminden belli başlı şeyleri alcam bi daha uzun süre bişi almak istimiyom kankam akannehir
sermim öncedende sorup almıştın,ben sivilcen olduğu için tavsiye etmemiştim sanırımfisfisfisya bu haccer die bi krem var eczanelerde ve aktarlarda,nası bişi acepbilmiyorumkismile
vayyy enteresting bir konu uçmak gerek topüğe knka
paylaşım için saol tanrıça a.s.
sempatiksalakcinni
Eywallah hocamyoklama vakti
april,ilarzu,tatlıgacı,pati,minik,biber,nazalpburcu,,tospik,barbi,mini,serm,island,miriana..5 yıldızı çaktım:lepi:
liv,ceylan,iklimya,akitra,su perisi,yok..mazeret bildirmediler ve 0 ı yediler
bekliyom kuşumm boshayallersmile
+18 olayına girebiliyon bide alşverşlerde indrm var sanırsam bldklarım bu kdar :1ninca:
sempatiksalakcinni canm skldı napemm
kızz detay da verin boshayallersmile aynen öçle ama hee içimde sklntı var ama çokda fifi duruyom[/B]
kaydirigubbakcemile3 iyi salladın kızz kaptın bu işi
o yollar nire acep :1ninca:
lipido zaten tavansempatiksalakcinnisırnaşık şeyheycan dorukta islomdelikafadulden
valla her ihtimale hazırım bebemCADIARZU
sanaasana kabaran bişey var kankasırnaşık şey
[B
ben hiç boğaziçili olmadım kankamafoldumbensempatiksalakcinni
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?