Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ay cok guldummm sempatiksalakcinnisırnaşık şey gebermıyım ben emi ya ne safım sempatiksalakcinni valla anlamadım guzum yaaa lens aldım ya ordan pro uyelık ne işe yarar pek blmıyorum ogretın el bırlıgı ıle kaydirigubbakcemile5

bakcak olannn aklinialirimsmile

pati karısı allah seni neetmesin bi bu eksiktisempatiksalakcinni
4 yol yapcan yakında kısa kısa içine azbuçuk sıkıntı yapmışın ama dışardan çok da fifisin:dilcikar:
Hanene ay doğmuş kuzum büyük feraha çıkcan kız:hulya:

Patim 4 yolun var 3 ü kapalı 1 tanesi açık için sıkılmış senin bi yılan var etrafında dikkat et gözyaşın var ama temiz. Nasıl salladım amasempatiksalakcinni

yoklama vakti
april,ilarzu,tatlıgacı,pati,minik,biber,nazalpburcu,,tospik,barbi,mini,serm,island,miriana..5 yıldızı çaktım:lepi:
liv,ceylan,iklimya,akitra,su perisi,yok..mazeret bildirmediler ve 0 ı yediler

ben bakarım bırazdan yıwrı pekle ama
bekliyom kuşumm boshayallersmile

+18 olayına girebiliyon bide alşverşlerde indrm var sanırsam bldklarım bu kdar :1ninca:

sempatiksalakcinni canm skldı napemm
kızz detay da verin boshayallersmile aynen öçle ama hee içimde sklntı var ama çokda fifi duruyom

Patim 4 yolun var 3 ü kapalı 1 tanesi açık için sıkılmış senin bi yılan var etrafında dikkat et gözyaşın var ama temiz. Nasıl salladım amasempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 iyi salladın kızz kaptın bu işi
o yollar nire acep :1ninca:

lipido zaten tavansempatiksalakcinnisırnaşık şeyheycan dorukta islomdelikafadulden
valla her ihtimale hazırım bebemCADIARZU

bakcak olannn aklinialirimsmile

sanaasana kabaran bişey var kankasırnaşık şey

yoklama vakti
april,ilarzu,tatlıgacı,pati,minik,biber,nazalpburcu,,tospik,barbi,mini,serm,island,miriana..5 yıldızı çaktım:lepi:

ne kadannnnnnnn çalışkan bir öygrenciyimmm bayanssulusmile
boğaziçi üniversinde nasıl derler vondervulll sempatiksalakcinni

lipido zaten tavansempatiksalakcinnisırnaşık şeyheycan dorukta islomdelikafadulden

lipido tavan yapar tabee

var yaa daha bu cevabı gördüm dedm kesin tanrıça yazmştr :roflol: yukarı çıktım baktım sen :jeyyar: heeç şaşrmadm köpek kaydirigubbakcemile3 kabaran bişeymiş sempatiksalakcinni

kanka ciddiyse son anda konşmasında gelmycek malesef ozmn :S
kızz süprğz olsun deme bidaha beee :hulya:

Bence de kanka...:gitme:
balım ben hiç anlamıyom faldan..
:1no2:

Ben de gördüm aşkom hayırlısı olsun, işalla olur olumunekankayizsmile
Analar günü indiriminden belli başlı şeyleri alcam bi daha uzun süre bişi almak istimiyom kankam
akannehir

vayyy enteresting bir konu uçmak gerek topüğe knka

paylaşım için saol tanrıça a.s.
sempatiksalakcinni

Yaw gözümden uyku akıo kaç saattir hıdrellez muhabbetine resim yapıp ascaktım unuttum şimdi yapsam olur mubilmiyorumkismile
olmazmı deliiii zaten gece makbulaklinialirimsmile
Ben gördüm ki tanrıçayıı:1closedeyes: Hava yapayım az o kadar gördüm seni:smiley-cool:
:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
+ 18 e gidip özgün yorumlar yapabilirsin:jeyyar:
çevrim içi girebilirsin,atıyorum bu topiği okuyosun,ama biz seni göremiyoruz:1ninca:
sonra imze koyarsın,yani resim yada etiket yapabilirsin..
lens ne alaka gülüm,sende onu açıklasanCADIARZU

ne kadannnnnnnn çalışkan bir öygrenciyimmm bayanssulusmile
boğaziçi üniversinde nasıl derler vondervulll sempatiksalakcinni
ben hiç boğaziçili olmadım kankamafoldumbensempatiksalakcinni
imze recep ivadikaklinialirimsmile
Ben de gördüm aşkom hayırlısı olsun, işalla olur olumunekankayizsmile
Analar günü indiriminden belli başlı şeyleri alcam bi daha uzun süre bişi almak istimiyom kankam
akannehir
analar gününe saklıyosun açlığını aladım benolumunekankayizsmile
ya bu haccer die bi krem var eczanelerde ve aktarlarda,nası bişi acepbilmiyorumkismile
sermim öncedende sorup almıştın,ben sivilcen olduğu için tavsiye etmemiştim sanırımfisfisfis
vayyy enteresting bir konu uçmak gerek topüğe knka

paylaşım için saol tanrıça a.s.
sempatiksalakcinni

emeğime sağlık patent:smiley-cool:

yok canım o aynısefa kremiydi onu kullanmıom zaten,bunu eczanede de gördüm aktardada vardı haccer adı.çok iddialı konuştu kadın ama sana bi sorim dedim canımın içisi.bide göz altına kayısı kremimi sürcektik?

yoklama vakti
Eywallah hocam

Bişi bilioz da söylüyoz kızaam detaya burdan giremem:dilcikar:
At bi beşlik ağırlığımı alsın gece gece:hulya:

Libido tavanaklinialirimsmile:roflol:
Anaam ne kabarıyo noluyo pati hiç bakma sen hakettin bunu bi teşekkür et afrodite falına baktı:roflol:

Tanrıcam 2 dakkada karalayıverdim çizdiğim resimleri görmen lazımkaydirigubbakcemile3
Hadi Allah kabul etsin hepimizinkini:Saruboceq:

Livitom hani rahatsızdı ya, şeyin uzun sürmesinden dolayı bilmiyorumkismile
Acaba o konuyla ilgili bişi mi oldu yaa
:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…