- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.441
aferim şeyda..al at kenara eklemeye buraya hiç:mymeka:
ne var ne yok fotoono tez vakit istiyorum
ben beşiktaşlıyım ya,ondan öyle dedim:kedi:aslında gassaray olduğunu tehmin etmiştimCADIARZU
olmaaaazdelikafadulden
zıtlık yaratıcaksın kuzum..elbise fuşya,makyaj pembe olmaz:umursamaz:hareket kat,örneğin mavi yada yeşilli bişey olsun..kaydirigubbakcemile5
bende gidiyom kızlar..gösslerim yanmaya başladı zabbaaan 8inden beri ayaktayım..
gideyimde balkona bikaç minyatür dilek:Saruboceq: koyiim.aklinialirimsmile.cüzdanlarınızın kapağını açık bırakıp balkona koyun..yüksekteyseniz teebiii..
haydi iyi ceceleropuyorumnanaktan..misafirler de ne zombiler anamkötükedihüso:1ninca: ,yatmak bilmiyolar.naniknanik.
o kadar yırttım kendimi bidecıkks resim gelmemiş ben uyumaya gidiyommirmirmirmir
sıcacık yatağımdan kalktım geldim bir de
anladım senin istediğin olayıyerimseniben
Tanrıçam hepsine bittim hepsi çokk güzel teşekkür ederi cnm ama eeeeeeen çoook bunu beğendim işte böle bişe istediğimm.
Bide dün bitane göz makyajı buldm ama öteki pcde o onuda başka zaman eklerim.
Onunda tonları kahveliydi ama mükimmildii resmen yaa :lepi:
bende gidiyom kızlar..gösslerim yanmaya başladı zabbaaan 8inden beri ayaktayım..
gideyimde balkona bikaç minyatür dilek:Saruboceq: koyiim.aklinialirimsmile.cüzdanlarınızın kapağını açık bırakıp balkona koyun..yüksekteyseniz teebiii..
haydi iyi ceceleropuyorumnanaktan..misafirler de ne zombiler anamkötükedihüso:1ninca: ,yatmak bilmiyolar.naniknanik.
anladım senin istediğin olayıyerimseniben
yarın onlarıda ekle bebem,net kararını vermiş olursunkaydirigubbakcemile5
Benim kuzende bjkli
Aaa onların resimlerini heç çekmedim kız tanruçamm..
Kına elbisesiydi gelinlikti davetiyeydi nikah şekeriydi onların resmlerini çektim hep kaydirigubbakcemile3
Ama en yakın zamanda çeker eklerim alışverişede çıkıcas hep beraber eklerim makrajlarımı :lepi:
Aslında ben farda rengarenk sewmiorumm belki lameli yaptırrım kınada..
Ama pempeli olursada gölgeli olur yinee..
Onada mı provaya gitsem cozutcam iice ben kaydirigubbakcemile3
sen bilmiyosun tabi,şeydo biz herşeyimizi paylaşırız burda,yediğimiz yemeğe kadarcokacimcoook
o yüzden daha önce paylaştığın fotoları tekrar bizle paylaşırsan çok seviniriz gülümŞeniz
bundan sonra ne aldıysan buraya ekliyosun:jeyyar:vereliniortak
bak lame olabilir,ama kurban olıyım pembeli bişey olmasın..çok boğar balım:umursamaz:
şeydaferhat arkadaşı da listeye ekli mi patron
gelirse beşşş gelmezse sıfırı basarızz süprizzzzz
gibi
pembe çok istiyosan bu şekilde kombinliyebilirsin bebem
kokoş ürenci listesi
puhahahahaahsırnaşık şey:roflol:şeydaferhat arkadaşı da listeye ekli mi patron
gelirse beşşş gelmezse sıfırı basarızz süprizzzzz
etme eylemeohaoldumsmileçanta fuşya,papuçlar fuşyaohaoldumsmile
Tamam tanrıçam anladım eklüciim bnde bundan snra..
Aaaa ben sna göstermdm kııızz gelinlimin son halini davetiyemi fln onları özelden yollm sna bilion misafir var bakalım beencenmi..
Yok kuzum ya cırt pempe sewmem zaten ayakabılarım fuşya çantam fuşya değiştrcem ztn kınada elbise ona ötekinede uygun bişiler olması lazım makyajımınn..
esas çok beğendiğim çıkmamış:mymeka:seydoş eklediğim resimlere bidaha bak:1rolleyes:
Aha bunlar mükimmmil tanrıçam yav harikasın kuzum :lepi:
:lepi:kokoş ürenci listesi
oooo sen buraya takıldıkça biz senden sen tanrıçamdan ve bizden daha neler öğrenicen
ohooo tanrıça kankam neler ekler neler
Doğrudur valla canım bak şmdiden tanruçam saolsun resimler eklio..
Ben şu sıralar kendi topikimden ve evlilik hazırlıklarından pek fırsat bulamıomda
etme eylemeohaoldumsmileçanta fuşya,papuçlar fuşyaohaoldumsmile
değiştir bebem..siyahı pembeyle çok yakıştırırım,ama lame daha uygun olur..beyaz olmasın,zaten gelin olunca bol bol herşeyin beyaz olucaksempatiksalakcinni
atarsın bitanem bekliyorum..yada albüme koyarsın,sadece arkadaşların görür,bizim topikteki kızlarıda eklersin
onlarda fikir verirhihoyyyt
esas çok beğendiğim çıkmamış:mymeka:seydoş eklediğim resimlere bidaha bak:1rolleyes:
:lepi:
ohooo tanrıça kankam neler ekler neler
benim kankam doktor seninki ne yapıyo bakiim
benim kankam
hem doktor
hem aktarcı(ne demekse)
hem kuaför
hem aşçı
hem ayakabı bağlayıcım
hem kozmetikçim
hem güzellik uzmanım
hem mutluluk verenim
hem asker bekleyenim
hem afroditim
daha sen bayılana kadar bu liste uzar gider
ben kaçıcam da korkudan ancak bu kadar yazabildim yoksa daha ooo smillerdim:asigim:
oooo sen buraya takıldıkça biz senden sen tanrıçamdan ve bizden daha neler öğrenicen
sesle gülüyorum yıkıldımmmmsırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol:ohooo tanrıça kankam neler ekler neler
benim kankam doktor seninki ne yapıyo bakiim
benim kankam
hem doktor
hem aktarcı(ne demekse)
hem kuaför
hem aşçı
HEM AYAKABI BAĞLAYICIM
hem kozmetikçim
hem güzellik uzmanım
hem mutluluk verenim
hem asker bekleyenim
hem afroditim
daha sen bayılana kadar bu liste uzar gider
ben kaçıcam da korkudan ancak bu kadar yazabildim yoksa daha ooo smillerdim:asigim:
Çantayı kullancak değilim elimden atarım üzerinde lame pullar var cnm..
Denedim hepsini kusenden onay geldi :lepi:
Aslında birazda snradan kullanmak amaçlıda düşündüm..
Kotla topukluyu fln çok yakıştırrım ben..
Mesela pempe papuçlarımı giydim çantamı taktım tamamdır 1 kerelik giymiş olmam..
Zaten duramam ben o topuklularla tanruçam iki salınır sonra atarım..
Çingene kıyafeti gbi bişe beğendim onu alcam kına yakılırken onu giycem üstünde doreli pullu bolrosu fln var doreli babetlerimide aldım..
Eee döktürcem kınamda topukularla şakkkıdı şakkkıdı nası oyniim demi kaydirigubbakcemile3
Abovvv gördm gördm çıldırr ferhat bakma bana bakmaa bana deer :1ninca: sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?