- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.461
huffs eşimin horlamasını seveceğimi de deseler inanmazdımmirmirmirmir
bari yakalanmasam
bakma bana yürü gitkaydirigubbakcemile3
2 sallanır sonra atarım:lepi:eğer o mantıkta düşünüyosan eyvallah gözümvereliniortakama herşeyimle hazır ve nazır olayım dersen die o renkleri düşündümolumunekankayizsmile
bende bayılırım kot ve topukluya:asigim:bide ceket giyerim tamamdırbayanssulusmile
varyaa manyak merak ettimeyvahedigeldismilebende ruhu acayip derecede çingene biri olarak,o kıyafetleri görmek istiyorum:lepi:
napıyorum gülüm aşkolsunolumunekankayizsmile
Doğrudur valla canım bak şmdiden tanruçam saolsun resimler eklio..
Ben şu sıralar kendi topikimden ve evlilik hazırlıklarından pek fırsat bulamıomda
Valla duramam cnm yaa habire ayakta olcam o gün nası dayanaym o topuklarla mahfolurum..
Hemen bile atabilirim kaydirigubbakcemile3
Çingene kıyafetini dha almadım cnm baktığm yerde bitek kiralık veriolarmş bizde eminönüne bakalım önce dedik..
Ama teysem pazar gnleri öle yerlerin açık olmadığını söledi ne zmn bakcas bilmiorum belki sadece kiralarım..
Ama ilk resm çektimde paylaşcam seninle balım hemen heeemeen aklinialirimsmile
Annem çok beğendii özellikle kabinden çıktığmda gözlerinin içi gülüodu sempatiksalakcinni
bunlarda benden olsun boshayallersmileşeydacım ...
napıyorum gülüm aşkolsunolumunekankayizsmile
şunu beğendin dimi şeydo:smiley-cool:
çok boğmuş ama,gelin makyajı olucaksa kahve yerine yeşil yada mavi olmalı,hareket katmalı bitanem..
bu eklediklerin gelin makyajı için düşündüklerin dimi?
işallah buşursun baltanem işallah:Saruboceq: :Saruboceq:
çaktırmadan gözün pembe makyajda yakalıyorumaklinialirimsmile
önizleme yapmadan eklersen böyle olur tanrıça:mymeka:
şaydam baştan 2.ciyi diyorum:kedi:siyah yoğunluklu,kahve gölgeli olan
3. ve 5. yi beğendim cnm evet gelin makrajı olarak ama bunlar biraz mat daha parlak canlı olanlarından olabülür..
İşte böle resimlerden bakmaklada olmuo herkesn göz şekli farklı,rengi farklı..
Mesela burdaki bayanın kaşları çk hoş göz makyajıda güsel durmş..
Deneyp görcem bnde provada en azından nası istedimi biliom ama demi kaydirigubbakcemile3
Yohh kızz o pempe çok şeker deel mi ama bende öle durmazki ben esmerim hatun beyaz :umursamaz:bayanssulusmile
Evet tanrıçam oda güzel ama iyice matem gbi olmasın snra..
Mesela senin ilk koyduklarından bitanesini alıntı yapmştm ya beyazlar flnda vardı o daha güzel bundan..
O eklediğimde alt sırdaki baştaki ve sndakini beğendim..
İnicli fln ya gelinlik..
Ne bilem yav kafam karştı eice kaydirigubbakcemile3
şeyda, beğendiklerinin resmini al çıktısını ,lmadı cep e çek git prova yaptır öyle seç :içelim:
zaten yazmışın 3 ve 5 die:kedi:ah tanrıça ahalsanaalsanasmile
bi yandan başka işlerle uğraşınca dikkatli okuyamadım canım benim k.bakma..
ben baştan 2.ciyi beğendin die tahmin ettim,ben 4 ve 2 yi beğendim,ama 2 panda makyajı daha ziyade..ayrıca kahve boğmuş,onun yerine yeşil yada başka bi tonla renk katsa daha hoş olurmuşCADIARZU
şeydam 3ü sevmedim,ama beş tamamdır canohihoyyytkaydirigubbakcemile5
şahsen ben kendim guclubacismile
şu mgöz makyajına deli oluyorum ,çok hoş ...ohaoldumsmile
yok bebem,zaten onu yapmakaydirigubbakcemile3ben sen beğendin sandım,hatlar karıştı adana çık aradan:roflol::roflol:
ben 4 diyorum..çünkü gözlerin kahve..4 ,5 ten ziyade daha ön plana çıkarır güzel gözlerini balımŞeniz
ama 2.numaralı makyaj teşil bi gözde acayip güzel dururboshayallersmilemakyaj olarak beğendim yani onuda...
cansınŞeniztanrıçam ,pek bir sevindirik oldum özelde ki msjına ....:sm_cool:
tşk ler tatlım benim a.s.
şeyda, beğendiklerinin resmini al çıktısını ,lmadı cep e çek git prova yaptır öyle seç :içelim:
kaydirigubbakcemile3
4 gerçekten güzel dmi..
Ama gelin ve mavi ne bilim pek bağdaştıramıom ya..
:uhm:
cansınŞeniz
aynen pandoram bencede öyle yapsınhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 alemsin kuzenkaydirigubbakcemile3niye bağdaştıramadın şekerpüresim:smiley-cool:
yeşil yazıcağıma teşil yazmışım yalnız:kedi:
şeyda..şu makyajı yaptırsana laa
hastayım işte buna:asigim:
Ne bilem kız ben bütünlüüeee önem veririm yeşil,mavi,pempe falan sevmem gelinlikte..
Böle diom ama bide yaptrıomşm kaydirigubbakcemile3
Tanrıçam gerçekten güzel eklediğin göz makyajıda artk götrcem bakalım yapabülcekmi bizim kuafördeki hatunlar..
Kızlar yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim özellikle tanrıçam sana..
Ama yatma vaktim geldide geçio düzenim eice kaçtı zati..
Kusen bu gece bizde sabah kalkmazsam valla dilinden kurtulamam bi misafirliğe geldim kalkıp kahvaltı hazrlamıon die daha deminde odadan kovdu beni gitde yat didi mafoldumben
Çook çook öpürummm yarın görüşmek üzere kaydirigubbakcemile3
Hoşçakalın mutlu kalın bayanssulusmile hee bide kokoş kalın :kedi:
Tanruçam görüşürs balım tekrar saol tavsiyelerin içinn..
Hadi Allah rahatlık versin kuzlarr mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?