- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.481
sana toplu alıntı yaparken net gittibilmiyorumkismile
şeydam o eklediğim makyajın sitili hoşuma gidiyo,renk zaten o renklerde değil,siyah dore karışımı düşün..
neyse yarın anlatırım dur şimdi yatmaya gidiyosun kafan karışmasınaklinialirimsmile
kuzendemi kalıyosun:asigim:selam söyle kankamaolumunekankayizsmile
bende senle çıkıyım o zaman..hadi gazla şeydam
ne demekhayatım naptım sanki:1closedeyes:aşkolsunŞeniz
allah rahatlık versin canımın dibiboshayallersmile
en güzel gelinzemuszemus sen ol canımciğerim-tatlicadiarzu-..yakında olsan..yerimseniben aks.malz.ne varsa sana virirdik..burcu nikoncan ve ben..de mi kısslar...
aman arzucum onu ihmal etme sakın banada gelmemişt tesadüf internetten öğrendim hemde ödeme süresi geçmişti bir 700lira faiz ödedim internetten öğreniliyor ihmal etme
tatlı gacım hem hemşomsun hem meslektasımsın kız sen
bende biyologdum zamanında
yanı şey biyoloji okudumdaaa:kedi:
kıslar ben 3 gun yokum ankaraya mülakata gidiyorum
eger kabul edilirsem hepinize ilkyardım öğretmek maksaduynan süni teneffus yapıcamsempatiksalakcinni
sizi seviyorum ve öpüyorum canlarımmmŞeniz
topikte ne çok biyolog var ne hoş valla ben kendi branşımda laboratuvar hastanede falan çalışmak istemedim cevre bakanlığı vb istemiştim onlarda çok az alıyor yani diyeceğim artık kimse kendi işini yapmıyor bende biyolog olarak çalışıcam illa demiyorum düzgün bi iş olsun yeter biyoloji mezunu çok ama iş alanı yok şimdi memurlarnette gördüm bu yıl mayısta tercihler varmış kpss 6 tane biyolog alıyo komik demi mezun sayısı türkiyede nerden baksan en az 1 üniversiteden 70-80
muslukları açtımzemuszemuscamları açtım,camın kenarına paralarımı,altınlarımı-tatlicadiarzu-ne altınım varsa sanki-tatlicadiarzu-koydumzemuszemus
sonra sabah nemazını,ardından 2 rekat dilek nemazımı kıldım allah kabul ederse:Saruboceq:hihoyyyt
bide karınca duası okudum 3 kere üst üste..bereket olsun die(bunu ben uydurdum içimden 3 kere okumak geldi)
doğal olarak uyku hakgetire
ve yine burdayım gizli komşularımla
ben farkettiim:lepi:günaydın topik ahalisi
kimse ismimi değiştirdiğimi farketmemiş:umursamaz:
oyy gelinlerin en güzeli en meleğ sana da günaydın opuyorumnanaktankız noluyore orda yaaa kim bu yeni kuzenin
kıskanırım heeee
bu arada günaydınlaaaaarrr sevgi dolu insanlaarrr
teşekkürler kankam benimyerimsenibenben farkettiim:lepi:
görünce birebir tebrik etmek istedimolumunekankayizsmile
hayırlı olsun kankam opuyorumnanaktan
ceylo yazını yeni gördüm yeni farkettim bebeemm
hoşgeldiniz
günaydın topik ahalisi
ziraat mühendisi de 1 tane alıyor
lütfettiniz diyecem
hiç umudum yok ama beni bile heyecanlandırdı laci:hulya:Tanrıçamın süprüz olayı nolcek aceba kaydirigubbakcemile2 :Saruboceq:
yaaa bende hastayım afrooomopuyorumnanaktan..şekil 3a avatarrr..:1rolleyes:cansınŞeniz
aynen pandoram bencede öyle yapsınhihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 alemsin kuzenkaydirigubbakcemile3niye bağdaştıramadın şekerpüresim:smiley-cool:
yeşil yazıcağıma teşil yazmışım yalnız:kedi:
şeyda..şu makyajı yaptırsana laa
hastayım işte buna:asigim:
günaydın topik ahalisi
Aa ceylom ben hemencik farkettim ama zaten ceylo didiğimiz içün :1hug:
Arzum sebgilim, sen ziraat mehendisi misin off ne güzel balım ya...Seviyo musun mesleğini meleğim? boshayallersmile
yaaa bende hastayım afrooomopuyorumnanaktan..şekil 3a avatarrr..:1rolleyes:
hayırlı olsun ceylo, biz zaten ceylo didiydik sana..olmuş şimdi..a.s
dadlu gacım bi sorunum vardı onu hallettim :umursamaz:Ooooo..akitim gelmiş, nerelerdesin mektepli rapunzelim..Şeniz
oyy gelinlerin en güzeli en meleğ sana da günaydın opuyorumnanaktan
kuzen tanrıçanın converse kankasının kuzani oluyo
benim bildiğim tanrıçanın tek ve biricik kuzani sensinsüprizzzzzzemuszemus
teşekkürler kankam benimyerimseniben
arzuu kız annem seni bi seviyo bi seviyo sorma
geçen nişan resimlerini buluşma resimlerini falan gösterdim çok fazla sevdi senisengözlerimebaksanab
Aa ceylom ben hemencik farkettim ama zaten ceylo didiğimiz içün :1hug:
Arzum sebgilim, sen ziraat mehendisi misin off ne güzel balım ya...Seviyo musun mesleğini meleğim? boshayallersmile
dadlu gacım bi sorunum vardı onu hallettim :umursamaz:
aksama geliiiciiim resimde ekliiciiim
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
dadlu gacım bi sorunum vardı onu hallettim :umursamaz:
aksama geliiiciiim resimde ekliiciiim
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
evet meleem tek kuzeni benim:umursamaz:
ayyyy deme yaaa
haddinden fazla seviyorsa ben ona ölürüm la
seviyom çiftçiyi, köylüyü.... çok iyi anlaşırım bayan olmama rağmen ilişkilerimiz iyidir.
artık beni bayan gibi de görmüyolar küfürlü konuşacaklarsa heç çeknmeden ediyorlarkaydirigubbakcemile3
o da bizden oldu diyorlar:))))
aliyi bilmeden önce herkes beni köyüne gelin alıyordu:)))))
şimdi düğün için bişey lazım mı diyorlar:)))))
insanlarla olmayı zaten severim çok dışarılara da çok çıktığım için ofise tıkılmak zorunda değilim o bakımdan da çok rahat. mesela öğlen 1 de işimin bittiği de oluyor eve erkenden geliyorum
gııızzz ne piroblemi söle çözelim hemen topikçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?