- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.701
ayıpsın kankabi an kazen geldi sandımeyvahedigeldismile:1shokhaoldumsmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey profilinemi gittin naptın:))) gidene kal demedik hahahahahahasırnaşık şey
iletisinide yazmış:)))sen bi delisin sana hiç bişey demiyorum:lepi:sırnaşık şey
sen bize hiç resim gösterdin mi bakimherelde kızım burası ciddi bi müessese,ama hep kaynatıonuz olmuo,ben hep sorru soruom hepinizden güsel olcam siz bakınırken:umursamaz:haydi herkes derseeeeee! ee peki tanrıça hanım jel tarzı derken,duş jelide bi jel! adı sanı yokmu bunun be kızanımkaydirigubbakcemile3!sempatiksalakcinni
mirmirmirmiriyi uykular patikuşşş..Şenizkaydirigubbakcemile3 inat degl kızzz
zorladım ama gözlerm dayanmadı
iyi geceler kızlar hepinizeeeee
iyi uykularrrr :lepi:
herelde kızım burası ciddi bi müessese,ama hep kaynatıonuz olmuo,ben hep sorru soruom hepinizden güsel olcam siz bakınırken:umursamaz:haydi herkes derseeeeee! ee peki tanrıça hanım jel tarzı derken,duş jelide bi jel! adı sanı yokmu bunun be kızanımkaydirigubbakcemile3!sempatiksalakcinni
kankam seviyorum seniolumunekankayizsmileallah rahatlık versinŞenizkaydirigubbakcemile3 inat degl kızzz
zorladım ama gözlerm dayanmadı
iyi geceler kızlar hepinizeeeee
iyi uykularrrr :lepi:
herelde kızım burası ciddi bi müessese,ama hep kaynatıonuz olmuo,ben hep sorru soruom hepinizden güsel olcam siz bakınırken:umursamaz:haydi herkes derseeeeee! ee peki tanrıça hanım jel tarzı derken,duş jelide bi jel! adı sanı yokmu bunun be kızanımkaydirigubbakcemile3!sempatiksalakcinni
aynana kurban olsunlar seninolumunekankayizsmilebunu eklemeyi unuttum:kedi:
kızlar küçüm hüsamı(kutunun adı biliyonuz)aplikatörlük yaptımopuyorumnanaktan paylaşımım için teşekkürler tanrıçasempatiksalakcinni
makyaj masamda hem hoş bi görüntü,hemde kolaylık oluyobayanssulusmilesizlerde bu tarz bişey alıp,içine aplikatörlerinizi koyabilirsinizkaydirigubbakcemile5
bak serm ben bile biliyorum;avene, la roche hem de jelli olacakdaha önce çok söyledim ya biliyosundur die isim yazmadım balım:kedi:
la roş posayı severim bebem..ezane ürünü..dermokozmetik
kaydirigubbakcemile3
aynana kurban olsunlar seninolumunekankayizsmile
şu meşhur aynan hafızamda asodan kalan tek şey:asigim:
ah ah şimdiki aklım olsaydı:mymeka::çok üzgünüm:
benim hiç aso'm olmadı kanka:çok üzgünüm:nikom,sen beni asoyken tanıyomuydun:smiley-cool:
senin adın hep nikoncanmıydı?ben seni nası tanımamışım ya salak bensırnaşık şey
senin için aynaların toplu fotosunu çekicemaklinialirimsmile
tabi minik de gitti foto isteriz diye üçbuçuk..ayy uzaktan bakıyorum sohbetinize
uyuklayan üye mirmirmirmir
o senin tatlılığınnikonum cok tatlısın yaaa :roflol:
puhahahahah:roflol:bu kız çok alem diyim size:lepi:misafirler benim iğrenç duş jeli esprimden kaçmışlar.oleyy bunu sık sık yapayımda gelmesin beleşçiler,ben kendimi kırıom soru sorayım acık bişiler kapayım die onlar beleşten ders öğreniolmaz: parmaklarım kas yaptı be iki kelam öğrencem die,onlar anca yatsın.aşağdan baksınalsanaalsanasmile
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeygeberme emi hahahahahahahasırnaşık şeyayıpsın kanka
kazeni de bilmezsem nasıl kklıyım
sen bize hiç resim gösterdin mi bakim
anca yiyicisin hep patrondan tırtıklıyorsun
paylaşımın için tsk tanrıca a.s. sempatiksalakcinni
ohaoldumsmilenonoş hüsamohaoldumsmileAh tanrıçam aplikatörlük Hüsamına kurban olsunlar..
pembiş hüsam:jeyyar:, var bi durumlar..zemuszemus
:roflol::roflol:
Kanka o hüsamı gördüm ben burda ama çok ufak gözü ne koycam diye almamıştım iyi fikir oldu alayım artıkzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?