Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
geldiii:dance:
bencede kanka,onlar olmasa nolurdelikafaduldensırnaşık şey sırnaşık şey donsuz gezerim ama eyelinersiz aslaohaoldumsmilesırnaşık şey
kanka gel konuşalımmıaklinialirimsmile:hulya:
çok istiyorum ama vampiri uyutamadım hala:gitme:
pati, liv, april bu kızların uykusu benim kocide olsaydı keşkemirmirmirmir

niko allah aşkına şuraya tıklasanakaydirigubbakcemile3
http://www.izlesene.com/video/muzik-muslum-gurses-bulunur-elbet-damarix/289112
şarkıyı aç,silah sesi duyucaksın,onu duyduktan sonra kapatabilirsin:))ama girişini bi dinle:)) silah sıkıyo göya koptumkaydirigubbakcemile3
bide yorumları oku..
özellikle ^karacuk ve clupcadılar^ niklilerin yorumlara bak noluuuurrrsırnaşık şey

Son düzenleme:
marmelatın yisin seni kaydirigubbakcemile5 napam benıyle ılgılenmıonuz sız hem patı fal yorumunu gormemiş aşk olsun oğa 1855 lerde

akannehir
deme böyle bebem aşkolsun daha napıcazbilmiyorumkismileburası öyle biyerki direk balıklama dalıcaksın muhabbete..
her geldiğinde konuşuyoruz aşkolsun:umursamaz:
ben söylerim ona canım bakaryerimsenibensaol..

niko,bak miriana kızdı patiye,iletisini mırnavda mırnav yaptıkaydirigubbakcemile3
kızım hadi be bakamadınmı daha
işin bitince profil resmime bakbayanssulusmile

grdım profılıne amma dilifon çevıren sımıleden başka bşi yoq neyse ben gıremem herhalde daa cunkum arkdsm gelıo uf elede uykum varkı optum senı gadandan naniknanik

yanlışlıkla yuklemısdım bu nası yeterınce enerjık mı sempatiksalakcinni
fazlasıyla:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
grdım profılıne amma dilifon çevıren sımıleden başka bşi yoq neyse ben gıremem herhalde daa cunkum arkdsm gelıo uf elede uykum varkı optum senı gadandan naniknanik

kız bu saatte şaşırmışmı o:mymeka:töbe töbeboshayallersmile
heh işte onu diyorum zaten:kedinu göstericektim nikoya,beni anlatıyoda o smil mirimkaydirigubbakcemile3
madem gidiyosun allaha emanet ol kuzum ne diyim:a015:
o arkadaşınada fazla yüz verme:dilcikar:

Memnun değilsen senin sürüş tekniğin güzel o zaman bebeğim bi tane pürüz yok topaklanma yapışma yok yoğun ama tek tek oluyo harikasın valla ne diyim ben sana:asigim:

çok güzel sürerim ama memnun deelim işte

güle güle meleğm, tatlı rüyalar Şeniz

sağol bidenem günaydınnn gelmişsin evimize

arzuşum iyi geceler melek suratlım opuyorumnanaktan
:asigim:

öptüm canımmm

hee bi deneyem dedim reçelim nasıl oluyormuş

Bana hiç civap yazmican sandım kanka, küsçektim, duvara yaslanıp ağlıcaktım, yastığıma gömülüp böğürcektim az kaldı...:umursamaz: olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

ölürüm la bana yaslan çiçem duvarın olam

kazen duy sesimizi:enbuyukkk:
topik beni edi görmek istiyo..halk beni istiyo:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3

Allah ım öldüm gülmekten yaaaa

kazene iletem mi

ee tanrıça demedi mi yediğiniz her şeyi yüzünüze sürebilirsiniz deyüü doru mantık eferim

tonunu bilem bilmii edi olacam diyi bu karı ya

ivet çok haklısın

ben de aynısını yaptım ama:))

mantık şuydu bizden olanı sona bıraktık ki hediye bakacak daha çok zaman olsun diğeri ile zaman kaybı olmasın

benim kankam bi tane, yeşil veya fuşya yazı yazmak da ne yakışır patronuma:asigim:
seni edit yapmazsa üyeliğimi iptal ettireceğim:umursamaz:

KAZENboyama Kitabı!
biz hiç bir zaman gidene kal demedik!

niko kendini kazana atıyon altına da kibrit atıyon heee

öldüm gülmekten delisin

muhabbetine doyum olmadı mirimirmirmirmir
kapatıyorum topiği..sabaha arzum açar gül suratlımŞeniz

geldim emme önce geçmişe dalmak istedim bu sefer gıymatlım arkidişler önce gelmiş

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın nergis çiçeğim

Son düzenleme:
KAZENe düşeceğime kazana düşmeyi yeğlerim:lepi: sempatiksalakcinni

valla edit işleri böyle oluyorsa her türlü yetkilerini kullanmanı sengözlerimebaksanab
çünkü ben de omomatikman edit yardımcılığı basın danışmanı sekreteryası olucam:roflol::roflol:
gerçi bizim patrondan ancak gececi ağşamcı edit olurdelikafadulden

yüzümüze peynir de sürebilir miyiz acabafisfisfis :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…