- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #18.781
kız evde yalınızım nınem gttı bıyere bende kaldım bı başıma duvarlar cok ses gecırıyo korkuyom ondan arkadaşım beni uyutup gıttı mafoldumben demek yuz verme ha sempatiksalakcinnifazlasıyla:jeyyar:kaydirigubbakcemile5
kız bu saatte şaşırmışmı o:mymeka:töbe töbeboshayallersmile
heh işte onu diyorum zaten:kedinu göstericektim nikoya,beni anlatıyoda o smil mirimkaydirigubbakcemile3
madem gidiyosun allaha emanet ol kuzum ne diyim:a015:
o arkadaşınada fazla yüz verme:dilcikar:
yıwrı dedımya daha gıremem arkds gelıo dıe bu arada cok uyumuşum yarımsaat once kalkdımmuhabbetine doyum olmadı mirimirmirmirmir
kapatıyorum topiği..sabaha arzum açar gül suratlımŞeniz
baculaaaaar..baculaaaarrrr...karfurda %50 ind.li kozmetik kampanyası bugün yarın ve pazar günü.. 3 güüüün..delikafadulden
duyanlar duymayanlara iletsin..a.s.
eyyyt uzatma bakim hazırol patron gelir birazdan kolaçan etmeye
mektubunu okudum yuttum dediklerini, kuzen konusu kapandı
zaten istesen de bahane bulamazsın çünkü buraya 1 adımını atan kök salıyoyapışıyo
sen patronun kusuruna bakma, o çok alıntı yapmaktan beyin şerbetlemesi geçiriyo ondan demiştir ne dediyse
zaten sevdiklerini döve döve sever
hiç foto yüklemedin hala buraya, patron gelince cezanı kesecek görürsün
ayrıca iltifatına teşekkür ederim
seviyorum smillerle oynamayı
arada kankamla beraber oynarız süper oluyo
eyyyt uzatma bakim hazırol patron gelir birazdan kolaçan etmeye
mektubunu okudum yuttum dediklerini, kuzen konusu kapandı
zaten istesen de bahane bulamazsın çünkü buraya 1 adımını atan kök salıyoyapışıyo
sen patronun kusuruna bakma, o çok alıntı yapmaktan beyin şerbetlemesi geçiriyo ondan demiştir ne dediyse
zaten sevdiklerini döve döve sever
hiç foto yüklemedin hala buraya, patron gelince cezanı kesecek görürsün
ayrıca iltifatına teşekkür ederim
seviyorum smillerle oynamayı
arada kankamla beraber oynarız süper oluyo
tamam patronkopuyoruuuummdelikafadulden delikafadulden koopp-tummmsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nası seneryolarla anlatıyo allahım ya,benide geçtin solladın sensırnaşık şeyben yapardım böyle şeyler msn desırnaşık şey sırnaşık şey
daha geçmişi okumadım,şeyda küsmüşmü bizeCADIARZUsen ilgilen niko
bize kimse küsemez,alırım aklını
ya gelir gelmez öldüm gülmekten allah belanı vermesin senin ya:roflol: :roflol: :roflol:...gelince beraber oynıycaz dur senaklinialirimsmile
eyyt be işte busüprizzzzz kaç gğndğr bu haberi bekliyordumbaculaaaaar..baculaaaarrrr...karfurda %50 ind.li kozmetik kampanyası bugün yarın ve pazar günü.. 3 güüüün..delikafadulden
duyanlar duymayanlara iletsin..a.s.
ha şöyle plan yapmaya başladın demek
Hiç bişe almadımki resim eklimm..
Bi alışverişe çıksak dalcam makraj ürünlerine emme çıkamıoz kaç aydır :umursamaz:
eyyt be işte busüprizzzzz kaç gğndğr bu haberi bekliyordum
ama gidemicem sanırımmafoldumben
ha şöyle plan yapmaya başladın demek
o zaman ilk aldığında resimleri beklerizsüprizzzzz
makyaş kardeşiyiz tamam mıvereliniortak
Allahım nası bir kokoşsun sen yaa:lepi:bunu eklemeyi unuttum:kedi:
kızlar küçüm hüsamı(kutunun adı biliyonuz)aplikatörlük yaptımopuyorumnanaktan paylaşımım için teşekkürler tanrıçasempatiksalakcinni
makyaj masamda hem hoş bi görüntü,hemde kolaylık oluyobayanssulusmilesizlerde bu tarz bişey alıp,içine aplikatörlerinizi koyabilirsinizkaydirigubbakcemile5
Ne vardı o albümdeeguclubacismilepuhahahahah:roflol:bu kız çok alem diyim size:lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeygeberme emi hahahahahahahasırnaşık şey
bende var o smiilerden:lepi:isimleride belli
ben kazeni tanımıyodum:tomato:hatta erkek olduğunu bile bilmiyodum,duyunca çok şaşırdımohaoldumsmile
niyeyse-tatlicadiarzu-ama allah razı olsunki ondan kk yı yapmış,burda sizlerleyim:asigim:
kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmilenonoş hüsamohaoldumsmile
al tabi bebemkaydirigubbakcemile5
KIZLAR ALBÜME GELİN 2 DAKKAYA
tamam patronsanırım senin ilgilenen yerlerin ağrıyo
yalnız ben çok fenayımmm:umursamaz:kaynanamlar geliyormuş şimdi yoldaymışohaoldumsmilehem de yola çıktıklarından hiç haberimiz yokklava:
akşama burdalarmış sanırımeyvahedigeldismilekaynanamlar bizde kalırsa erken uykum gelmiş gibi odama kaçarımmirmirmirmironlar eşimle sohbet etsinler gece yarısına kadar
biz kankamla oynarız:jeyyar:
nasıl fikir patron?eyyt be süper gelinsüprizzzzz
geleceğinize ışık tuttum
ben de eskiden anamdan ziyade kaynanama hediye almıştım
patron bu arada liv ve tembel tospa haber vermeden ortadan kayboldular bu ara
hiç böyle yapmazlardıfisfisfis
burcu da sessiz sessiz hırhız gibi gelip gidiyosanıyor ki haberimiz yokguclubacismile
Selam canlarım ben geldim
Ya ne zaman kış gelcek daha ilk günden öldürdü bu sıcaklar beni kendime gelemiyorumkafamçokkarıştı
Bugün ciciler aldım.
Maybellin göz makyajı temizleyici ya göz kalemini siliyo süpürüyo ama yeni aldığım nivea rimeli temizleyemiyor sinir oldum waterproof değil ama bu nası bi rimeldir:umursamaz:
Beyu göz kalemi denizde bile çıkmazmış görücezz ama cidden elime sürmüştüm bu sıcakta hala çıkmadı kalem:1shok:
Beyu far 42,50 fiyatı %50 indirimlen aldım:icecream: simleri ışıltısı harika kadife gibin.
Dove nemlendirici krem
Orkid ana-kız paketisempatiksalakcinni
[/url][/IMG]
Geçmişinizi okumaa gidiom:hulya:
tamam patronsanırım senin ilgilenen yerlerin ağrıyo
yalnız ben çok fenayımmm:umursamaz:kaynanamlar geliyormuş şimdi yoldaymışohaoldumsmilehem de yola çıktıklarından hiç haberimiz yokklava:
akşama burdalarmış sanırımeyvahedigeldismile
kaynanamlar bizde kalırsa erken uykum gelmiş gibi odama kaçarımmirmirmirmir
onlar eşimle sohbet etsinler gece yarısına kadar
biz kankamla oynarız:jeyyar:
nasıl fikir patron?eyyt be süper gelinsüprizzzzz
geleceğinize ışık tuttum
ben de eskiden anamdan ziyade kaynanama hediye almıştım
patron bu arada liv ve tembel tospa haber vermeden ortadan kayboldular bu ara
hiç böyle yapmazlardıfisfisfis
burcu da sessiz sessiz hırhız gibi gelip gidiyosanıyor ki haberimiz yokguclubacismile
melek görünüşlü kötü gelin müzeyyen.. uykum geldi diyip kaçıcakmışşşş..
güle güle kullan islo cicişlerini..kaynanın hedayesi de güzelmiş. aneyinki nirrdee?CADIARZU
tanrıçammmmm dediğini yaptım yumurta akını sürdüm yüzüme ajda pekkan gibi gerginim şuan hahahah ne kadar zewkli bişeymiş ağzımı açamıyorm biri bana yardım etsin ...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?