Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kız evde yalınızım nınem gttı bıyere bende kaldım bı başıma duvarlar cok ses gecırıyo korkuyom ondan arkadaşım beni uyutup gıttı mafoldumben demek yuz verme ha sempatiksalakcinni
muhabbetine doyum olmadı mirimirmirmirmir
kapatıyorum topiği..sabaha arzum açar gül suratlımŞeniz
yıwrı dedımya daha gıremem arkds gelıo dıe bu arada cok uyumuşum yarımsaat once kalkdım

baculaaaaar..baculaaaarrrr...karfurda %50 ind.li kozmetik kampanyası bugün yarın ve pazar günü.. 3 güüüün..delikafadulden
duyanlar duymayanlara iletsin..a.s.

kopuyoruuuummdelikafadulden delikafadulden koopp-tummmsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
nası seneryolarla anlatıyo allahım ya,benide geçtin solladın sensırnaşık şeyben yapardım böyle şeyler msn desırnaşık şey sırnaşık şey
daha geçmişi okumadım,şeyda küsmüşmü bizeCADIARZUsen ilgilen niko

bize kimse küsemez,alırım aklını
ya gelir gelmez öldüm gülmekten allah belanı vermesin senin ya:roflol: :roflol: :roflol:...gelince beraber oynıycaz dur senaklinialirimsmile

Son düzenleme:

Hiç bişe almadımki resim eklimm..
Bi alışverişe çıksak dalcam makraj ürünlerine emme çıkamıoz kaç aydır :umursamaz:

tamam patron
sanırım senin ilgilenen yerlerin ağrıyo
yalnız ben çok fenayımmm:umursamaz:kaynanamlar geliyormuş şimdi yoldaymışohaoldumsmilehem de yola çıktıklarından hiç haberimiz yokklava:
akşama burdalarmış sanırımeyvahedigeldismile
kaynanamlar bizde kalırsa erken uykum gelmiş gibi odama kaçarımmirmirmirmir
onlar eşimle sohbet etsinler gece yarısına kadar
biz kankamla oynarız:jeyyar:
nasıl fikir patron?eyyt be süper gelinsüprizzzzz
geleceğinize ışık tuttum

ben de eskiden anamdan ziyade kaynanama hediye almıştım

patron bu arada liv ve tembel tospa haber vermeden ortadan kayboldular bu ara

hiç böyle yapmazlardıfisfisfis
burcu da sessiz sessiz hırhız gibi gelip gidiyo
sanıyor ki haberimiz yokguclubacismile

baculaaaaar..baculaaaarrrr...karfurda %50 ind.li kozmetik kampanyası bugün yarın ve pazar günü.. 3 güüüün..delikafadulden
duyanlar duymayanlara iletsin..a.s.
eyyt be işte busüprizzzzz kaç gğndğr bu haberi bekliyordum
ama gidemicem sanırımmafoldumben

Hiç bişe almadımki resim eklimm..
Bi alışverişe çıksak dalcam makraj ürünlerine emme çıkamıoz kaç aydır :umursamaz:
ha şöyle plan yapmaya başladın demek

o zaman ilk aldığında resimleri beklerizsüprizzzzz
makyaş kardeşiyiz tamam mıvereliniortak

Bu arada kipada da indirim varmış haberiniz olsun..
Anneler gününe özel..
Pazar gününe kadar devam edicek heralde..
Reklamlarda gördüm bnde.
Temem ekliciimm tanruçaya ne kadan küs olsamda :umursamaz:

Selam canlarım ben geldim
Ya ne zaman kış gelcek daha ilk günden öldürdü bu sıcaklar beni kendime gelemiyorumkafamçokkarıştı
Bugün ciciler aldım.
Maybellin göz makyajı temizleyici ya göz kalemini siliyo süpürüyo ama yeni aldığım nivea rimeli temizleyemiyor sinir oldum waterproof değil ama bu nası bi rimeldir:umursamaz:
Beyu göz kalemi denizde bile çıkmazmış görücezz ama cidden elime sürmüştüm bu sıcakta hala çıkmadı kalem:1shok:
Beyu far 42,50 fiyatı %50 indirimlen aldım:icecream: simleri ışıltısı harika kadife gibin.
Dove nemlendirici krem
Orkid ana-kız paketisempatiksalakcinni

[/url][/IMG]

Geçmişinizi okumaa gidiom:hulya:

Allahım nası bir kokoşsun sen yaa:lepi:
Ne vardı o albümdeeguclubacismile

melek görünüşlü
kötü gelin müzeyyen..
uykum geldi diyip kaçıcakmışşşş..

güle güle kullan islo cicişlerini..kaynanın hedayesi de güzelmiş. aneyinki nirrdee?CADIARZU

anam bir yandan ev isleri, bir yandan oglus, bir yandan misafirler hangibirine yetiseyim anam?

bir de oyle bir gecmis olmus ki mubarek oku oku bitmiyor, bereketli topik,sanki okudukca artiyor okudukca artiyor kaydirigubbakcemile3

arada bakiyorum yetisebildigim kadar okuyorum sonra vinnn cok hizlisiniiiiiiizzzz, yetisemiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm akannehir delikafadulden

melek görünüşlü
kötü gelin müzeyyen..
uykum geldi diyip kaçıcakmışşşş..

güle güle kullan islo cicişlerini..kaynanın hedayesi de güzelmiş. aneyinki nirrdee?CADIARZU

Sağolasın gacım opuyorumnanaktan
Anacığımınkini alamadım bugün ona beğenemedim bişi. Öylesine de bişey almak istemedim hem 18inde doğumgünüsü var pazar günü için saksı çiçeği alıcam doğum günü için de kıyafet tarzı bir şey düşünüyorumkaydirigubbakcemile

Smilelara bittim tatlıgacım:lepi:
Yav modlara sesleniyrum ilarzum sen de dinle sitemize yeni söilelar istiyoruz yelpazeyi genişletelim

tanrıçammmmm dediğini yaptım yumurta akını sürdüm yüzüme ajda pekkan gibi gerginim şuan hahahah ne kadar zewkli bişeymiş ağzımı açamıyorm biri bana yardım etsin ...delikafadulden

kız tatlıgacı tam zamanında geldinnn hahahah tut beniiiiiiiiii imdattttt ağzım alnıma kadar çıktı aboww bu yumurta akı bayağ güçlü bişeymiş heeeeee sankim yüzüme 404 uhu sürmüşüm gibi wıyyyyyyyyyyyyyy şimdi yıkayacağım yüzümü yarım saatten fazla kaldı ....

Ben de burdayım sermcim ama ahali daha toplanamamış.
Ee tabi hoca böyle yaparsa cemaat neetmesin. Tanrıçaamm nirdesin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…