- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.181
sagol gülümLivomm bayıldım aldıklarına:asigim:
İyi günlerde giy bitanemhihoyyyt
Ayy o tipler beni uyuz ediyor yaa sırf bu yüzden yalnız başıma girmek istemiyorum. Alacağı şeyi de unutturuyorlar insana :mymeka:
Geçen gün Hobiye girdim beni zorla beyunun standına çekti ürünleri anlatıyo falan göz kapatıcısını aldı eline başladı sallamaya.
Yok güneş ışınlarını engelliyor kırışıklıkları önlüyo her eve lazım diye döktürüyor. Sonra bana sizin kullandığınız kapatıcı morlukları tam kapatammaış hafif kırışıklık var gibi göstermiş bilmem ne ben hiçbişey demiyorum susutum dinliyorum.
Bir ara susutu şükür ben de dedimki bşuan benim göz çevremde kapatıcı veya herhangi bir şey yok doğal hali ve gerçekten göz çevremde bir sorun yok şükür. Sustu kaldı maldonadokaydirigubbakcemile2
miribalar
herkeş aldıklarını güle güle kullansın ..
ben rejimimi bozmadım indirimelr bile caydıramadı beni
nikonum,gacim,burcum anneler gününüz kutlu olsun ..
evlatlarınızla güzel bi ömür yaşayın ..
bizede nasip etsin yaradan ..
özlediniz mi bakem beni
öptüm hepinizi
duramadım yine cıkmısken bikaç parca aldım eyvahedigeldismile
bugun aldıklarım canlar golden rose glosslara öldüm bittim golden rose rujlardan 2 tane daha aldım seriyi tamamlamama az kaldı :lepi:
diplinerim hiç yoktu ondan da bir tane aldım
Elbiseler çok kötü çıkmışlar aslında çok güzeller :sm_cool:ellerinde başka yokmuş hepsini kaptım :asigim:
toz pembesi
beyazı
bu rengin bir de siyahından alacagım:sm_cool:
Hoşgeldin minikomopuyorumnanaktan
livommm seri yaptın rujlarııdelikafadulden bu arada ben kazık yemişim 5 l. aldımmmafoldumben:gitme: elbiseler çok güzel duruyo yaa güle güle giy pamuğumm:asigim::1hug:
hoşgeldin minigim =) hadi ya normalde fiyatları 5 tl %50 indirimle 2.5 geliyor tuh neyse artık
Sorma aşkom, yüzlerine sıvıyorlar bütün malzemeleri, çok fena görünüyorlar...akannehir
Ben genelde kozmetik alışverişine sıfır makyaj giderim rimel filan denemek için ama ten ürünlerini deneyemem yüzümde. :umursamaz: Fırçaları korkunç pis geliyor bana. :bbo: Öyle diyince de bi alım bi tafra filan yapıyolar...ama öyle yani napim, :umursamaz:
bi de bişi anlatırken diyor ki, 'meselaa benim göz altımda o kapatıcı var, çok süper bi ürün'
ama bakıyorum ı ıh olmamış o, diyemiyorum olmamış diye kaydirigubbakcemile3
hıı diyip sıvışıyorum kankam :roflol:
aaaay kanka kozmetik satış danışmanların çogu öyle sülük gibi yapışıyorlar ...vallaha eger benim aklımı karıştırıyorsa ne alacagımı unutturuyorsa çok pis laf söyluyorum ...ya iki dakikka rahat bırakmıyorlar kafamçokkarıştı bir de çogu kendinini dünya güzeli fln zannediyor tav oluyorum oyle tıplere ...ohhhh içimi doktum rahatladım süprizzzzz
minikom hosgeldin sey bbende ilk defa aldımhgdin cnmm özledik tabiiiŞeniz:1hug:
kuzu güle güle kullannolumunekankayizsmileŞeniz o garnier göz rolonu işe yarıyomu cnm yaCADIARZUbilmiyorumkismile
livommm seri yaptın rujlarııdelikafadulden bu arada ben kazık yemişim 5 l. aldımmmafoldumben:gitme: elbiseler çok güzel duruyo yaa güle güle giy pamuğumm:asigim::1hug:
Zaten laf atan erkekler konusunda tam psikopatım...Laf atmadan bakışlarıyla yiyenler var beyinsizler hödükler! kötükedihüso
Açmayayım şimdi bayramlık ağzımı ehehhe... aklinialirimsmile
ayyyyy içimdekileri dökmüssünüz gercekten akannehir
bende hep bakıyorum hosuma giden bişey olursa alırım zaten ben :umursamaz:
diyor basımdan atıyorum yoksa yok o bu mu yok o şu mu akannehir
minikom hosgeldin sey bbende ilk defa aldım
alan cok bide ben deniyim dedim paylasırım biraz kullanayımda opuyorumnanaktan
livitom güle güle kullan pamukum
ya elbiselerin cok güzeeeeeel cok severim butür elbiseleri
güle güle giyin sürün salın bebekim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sakin ol aprilimopuyorumnanaktan
kanka var ya bende psikopatlaşıyorum kendimi kaybettip üstlerine yürüyorum (o halimi gormek istemezsiniz feci ) yanımda hep göz yaşatıcım olur bugune kadar hiç kullanmadım ama gerekirse kullanırım ...allahın cezaları pıslikler
Tutmayın beni uleyn kaydirigubbakcemile3
Aman kanka çok ta kızınca hoşlanan manyaklar var, kötükedihüso
Çeşit çeşit bunlar. En iyisi, iğne batırmak olası bir tacizde. ama sözle taciz oldu mu içimden öfke fışkırıyor! Çok üzgünüm çoook
livitom güle güle kullan pamukum
ya elbiselerin cok güzeeeeeel cok severim butür elbiseleri
güle güle giyin sürün salın bebekim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy bende dolgu topuk istiyorumben yalnız yürürsem suratım asık oli
ee yüz hatlarıda sert genelde laftan yırtıyom ..
ama atanlara kafa tutmuşluğum kavga etmişliğim var ..
hele ki bitanesinde mahalle toplandı..
minikim ama geride adım atmam ..
çok pis dövesim geliyo ..
yazllıklarım önümde çıkarcam şimdi neyim var yok görem
yazlık ayakkabılarımı denedim ..
hemen giyesim geldi.
topukluları 1 er kez giymişimdir
azimliyim bu yıl giyicem
salına salına gezicem
livon yer senicokacimcoook sagol kuzucum
hadi yaya biz onlara laf atıyor muyuz insan olsunlar insanı hasta etmesinler yasakkelime laf yiyen bazı hatunlar gülüyorlar ya onlarada gıcık oluyorum hatunlar sustukça erkekler yüz buluyor lmaz:
igne mi hiç denemedim kanka genelde kolundan tutup ne dıyon lan diye üstlerine yürüyorum (kendini ne sanıyorsam artık bir gun cok pıs dayak yiyecegim delikafadulden) ama hele bir el kalıdırsınlar dogru polise :mymeka:
neyse ben yazarken bile fena oluyorum :mymeka:
ben yalnız yürürsem suratım asık oli
ee yüz hatlarıda sert genelde laftan yırtıyom ..
ama atanlara kafa tutmuşluğum kavga etmişliğim var ..
hele ki bitanesinde mahalle toplandı..
minikim ama geride adım atmam ..
çok pis dövesim geliyo ..
yazllıklarım önümde çıkarcam şimdi neyim var yok görem
yazlık ayakkabılarımı denedim ..
hemen giyesim geldi.
topukluları 1 er kez giymişimdir
azimliyim bu yıl giyicem
salına salına gezicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?