Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

anında şipşak livitom snn için

renkleri cok ucuk transparan livitom biri pembe biri bronz yerimseniben

livitom tsk ederm tatlısım sen iste hemen acayım kapagını :icecream:
eprılım sınavın iyi gelir insllh bebeim zemuszemus
melekom bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

bebegim 2. bir indirimi bekleyim artık zaten uzun süre birsey almam ...yağsız gözeneklerini tıkamayan bir fondetene ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3 ama seninle adam akıllı bir fondeten bulamadık ki alalım :sinifsinif:

evet ya dedigin gibi sorular acayip kolay ama yestirebilmek sorun ...umarım ablasının güzeli güzel bir puan alır hepimizi sevindirir :Saruboceq:

güzellik benimde terracotalarda gözüm kaldı CADIARZU onu sürünce parıl parıl parlamaktan kortugum için almadım ama keşke alsaymışşın diyorum en azından elimin altında bulunurdu sempatiksalakcinni

eve nisanım vicdanım rahat sempatiksalakcinni

tsk ederm tatlıs oooo kampamı giriyorsun dualrımz sennle tatlım
insllh verirsin su 6 sınavıda olur biter yaa :Saruboceq:

Çok haklısın islom, sözelden sonra başımı bi kaldırdım gözlerim karardı yeminle...kafamçokkarıştı
Bir de bizden geçti artık bu ösym sınavları olayı.akannehir..acayip bunalıyorum afakanlar basıyor. :umursamaz:
allahtan kendi fakültemde girdim, ahh nasıl özlemişim.:asigim:..bi nebze olsun iyi hissettim...
:gitme:

aproş napıyon yawrumm a.s.

Anaam sen buralara gelir miydin cicikom, opuyorumnanaktan hihoyyyt
iyilik nolsun aynıyım ben kuzum, :1ninca:
sen napıyosun ?
Şeniz

eprılım sınavın iyi gelir insllh bebeim zemuszemus[/B]

Sağolasın bitanem işallah kaydirigubbakcemile5

Oyy kuzum seni çok iyi anlıyorum...işallah sen de hallediceksin hepsini...:Saruboceq:
Yine de arada bi cee dersin di mi yavru kuşum? kaydirigubbakcemile5
Temmuzdan sonra rahatız tospikim...
:lepi:

tsk ederm tatlıs oooo kampamı giriyorsun dualrımz sennle tatlım
insllh verirsin su 6 sınavıda olur biter yaa :Saruboceq:
inşallah kuzum benim
gelmem mi canım gelicem tabi çok durmam sadece
daraldı mı gelir size ceeeeeee yaparım pozitif enerji yüklenir çıkarım

Ayy kankam, ablamın Lancome'da %50 indirimi varmış işinden dolayı, hihoyyyt
benim sevdalımın kardeşinin düğünü için alacaktım ya ben fondoten
Lancome'dan alayım diyorum madem böle bi indirim var, hiç Lancome'um olmadı ablacım...:gitme: sempatiksalakcinni
hem yağsızı filan da var hem de iyi bişi olmuş olur. Şimdiden almak istemiyorum bozulur mozulur, kullanacağım zaman alcam bebekom...a.s
Aşkom ben de ışıltılı olduğu için almadım terracotayı biraz da...Gerçi çok fazla değil ışıltısı ama gene de ne bileyim...Renkler süperdi ama...yerimseniben
Gittiğim yerde Alix te de %50 indirim ve 3 al 2 öde vardı, nasıl sevindim, 2 saat boyunca 3 tane ruj beğendim, kızı çağırdım çekmeceyi açtı, 3ü de kalmamış...akannehir :roflol:
bi daha bakmak istemedim, savruldum çıktım mağazadan kanka...
kaydirigubbakcemile3

seni gördm geldm şekerim
alese girdn sanırım nasıl geçtii
fransızcaya devam mı hımm

İyi ettin bitanemmm Şeniz hihoyyyt
ales e girdim cicim ama nasıl geçti bilmiyorum,:sm_confused:
bi düşünüyorum iyidi diyorum a.s
sonra diyorum geçen seferle aynıydı sanki :uhm:
karışık işte ama kötü değildi o kesin balım fisfisfis :roflol:

fransızcaya da devam kuzum, iyi gidiyor. 2. kurun ortasındayız...:hulya:

sen neler yapıyorsun kuşum?

Ha haaha haa kaydirigubbakcemile3 Bu bir tek bna oluyor sanıyordum.
Ben de zar zor seçerim zaten karrasız kazımın tekiyim. O beğendiklerimde hep olmaz:roflol:

ca va bien e tu :) böle miydi :kedi:
ha gayret fransızcaya
ben de kpss ile uğraşıyorum sürekli test fln öyle geçiyo günlereyvahedigeldismile

eprılım hadi yaaaaa :roflol:
2 saat bakın et elin bos dön ayyy yavrum bnm ya :asigim:

Ha haaha haa kaydirigubbakcemile3 Bu bir tek bna oluyor sanıyordum.
Ben de zar zor seçerim zaten karrasız kazımın tekiyim. O beğendiklerimde hep olmaz:roflol:

Valla canlarım aynen kendime çok güldüm, kız dedi başka seçelim anaam yok dedim kalsın bayılazayım...kaydirigubbakcemile3

bir de satış danışmanı kız baydı beni, gidiyorum bişileri parmaklıyorum, hop geliyor,
Pastelde o ürünün renginde daha güzeli var bakııııııın, kapmış gelmiş, yuh ne ara gittin de geldin a yavrum...kafamçokkarıştı
Alix rujlara bakarken, dedi ki Pastel vereyim size şu süper durur şu cuk oturur filan,akannehir
dedim ki, 'kardeşşş, Pastelin rujları kurutuyor dudağı, Alix daha güzel' dedim,:umursamaz:
'aaa Pastel asssla kurutmaz çok kaliteli markadır, o sizin dudaklarınızın kurluğu' demez mi...kötükedihüso
'he ehee evet benim dudaklarım sorunludur' dedim. :jeyyar:
Flormar teracotaları ellerken, kapmış Pastelinkini getirdi,akannehir
tamam güzel de dedim, stand orada, ben biliyorum onları denedim daha önce dedim.:umursamaz:
illa sürcem diyor akannehir
aaaaaaayyyyy dedim İnnova bitti Pastel mi başladı.delikafadulden
Pıstı sonra süzüldü gitti, ama Alix rujların kalmadığını görünce ardımdan kıs kıs gülmediyse ben de aha böle oliyim
sempatiksalakcinni

ca va bien e tu :) böle miydi :kedi:
ha gayret fransızcaya
ben de kpss ile uğraşıyorum sürekli test fln öyle geçiyo günlereyvahedigeldismile

öle kuzum öle kaydirigubbakcemile3 ça va bien :lepi:
KPSS ye de gircem kuzum ne etçem bilmiyorum valla... eyvahedigeldismile

Bi Nars Orgasm'ım bile yok...sempatiksalakcinni
ama muadili ELF Glow var. -tatlicadiarzu-
Tabii ki bitanem araştırmaya devam...:hulya:

bu arada, Sermitom, gelince okursan,
Taksimden geçerken Tekin Acara uğradım ama Givenchy yoktu. Sanırım Sephoralarda var sadece ve benim yolum İstinye Parka hiç düşmedi kuzu sarmam. Çok uzak bana...
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…