- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.161
bir de satış danışmanı kız baydı beni, gidiyorum bişileri parmaklıyorum, hop geliyor,
Pastelde o ürünün renginde daha güzeli var bakııııııın, kapmış gelmiş, yuh ne ara gittin de geldin a yavrum...kafamçokkarıştı
Alix rujlara bakarken, dedi ki Pastel vereyim size şu süper durur şu cuk oturur filan,akannehir
dedim ki, 'kardeşşş, Pastelin rujları kurutuyor dudağı, Alix daha güzel' dedim,:umursamaz:
'aaa Pastel asssla kurutmaz çok kaliteli markadır, o sizin dudaklarınızın kurluğu' demez mi...kötükedihüso
'he ehee evet benim dudaklarım sorunludur' dedim. :jeyyar:
Flormar teracotaları ellerken, kapmış Pastelinkini getirdi,akannehir
tamam güzel de dedim, stand orada, ben biliyorum onları denedim daha önce dedim.:umursamaz:
illa sürcem diyor akannehir
aaaaaaayyyyy dedim İnnova bitti Pastel mi başladı.delikafadulden
Pıstı sonra süzüldü gitti, ama Alix rujların kalmadığını görünce ardımdan kıs kıs gülmediyse ben de aha böle oliyim[/B] sempatiksalakcinni
bende seni güzelim:asigim:gelcem prensesim ..
izmiri çok özledim arkadaşlarımı çok özledim
senide merak ediyom :kedi:
Bi Nars Orgasm'ım bile yok...sempatiksalakcinni
ama muadili ELF Glow var. -tatlicadiarzu-
Tabii ki bitanem araştırmaya devam...:hulya:
aaaay kanka kozmetik satış danışmanların çogu öyle sülük gibi yapışıyorlar ...vallaha eger benim aklımı karıştırıyorsa ne alacagımı unutturuyorsa çok pis laf söyluyorum ...ya iki dakikka rahat bırakmıyorlar kafamçokkarıştı bir de çogu kendinini dünya güzeli fln zannediyor tav oluyorum oyle tıplere ...ohhhh içimi doktum rahatladım süprizzzzz
zor be bebeeem Allah yardımcımız olsunn
bol çalışmalar :)
görüşmek üzere a.s.
Sorma aşkom, yüzlerine sıvıyorlar bütün malzemeleri, çok fena görünüyorlar...akannehir
Ben genelde kozmetik alışverişine sıfır makyaj giderim rimel filan denemek için ama ten ürünlerini deneyemem yüzümde. :umursamaz: Fırçaları korkunç pis geliyor bana. :bbo: Öyle diyince de bi alım bi tafra filan yapıyolar...ama öyle yani napim, :umursamaz:
bi de bişi anlatırken diyor ki, 'meselaa benim göz altımda o kapatıcı var, çok süper bi ürün'
ama bakıyorum ı ıh olmamış o, diyemiyorum olmamış diye kaydirigubbakcemile3
hıı diyip sıvışıyorum kankam :roflol:
oyyyy ablasın güzeli tesekkur ederim :kedi:hihoyyyt hihoyyyt
Livimmmmm süpersin süperrrrrr olumunekankayizsmile :lepi:
Golden Rose ları gerçekten seri yaptın kankam, kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan meleğim. Demek glossları da güzel yerimseniben
Elbiseler.:asigim:..Diyecek söz bulamıyorum ne kadar yakışacak sana kuzummm alkisalkisalkis
Güle güle kullan hepsini pamuğumopuyorumnanaktan
Sorma aşkom, yüzlerine sıvıyorlar bütün malzemeleri, çok fena görünüyorlar...akannehir
Ben genelde kozmetik alışverişine sıfır makyaj giderim rimel filan denemek için ama ten ürünlerini deneyemem yüzümde. :umursamaz: Fırçaları korkunç pis geliyor bana. :bbo: Öyle diyince de bi alım bi tafra filan yapıyolar...ama öyle yani napim, :umursamaz:
bi de bişi anlatırken diyor ki, 'meselaa benim göz altımda o kapatıcı var, çok süper bi ürün'
ben kovalıyom valla :lepi:
tekin acarda ve sevilde boğmuyolar en azından ben boğana denk gelmedim
body shopta öle ..
aprilim saol canım benim ilgilendiğin için,canım benim topraaammmopuyorumnanaktan
Ayy o tipler beni uyuz ediyor yaa sırf bu yüzden yalnız başıma girmek istemiyorum. Alacağı şeyi de unutturuyorlar insana :mymeka:
Geçen gün Hobiye girdim beni zorla beyunun standına çekti ürünleri anlatıyo falan göz kapatıcısını aldı eline başladı sallamaya.
Yok güneş ışınlarını engelliyor kırışıklıkları önlüyo her eve lazım diye döktürüyor. Sonra bana sizin kullandığınız kapatıcı morlukları tam kapatammaış hafif kırışıklık var gibi göstermiş bilmem ne ben hiçbişey demiyorum susutum dinliyorum.
Bir ara susutu şükür ben de dedimki bşuan benim göz çevremde kapatıcı veya herhangi bir şey yok doğal hali ve gerçekten göz çevremde bir sorun yok şükür. Sustu kaldı maldonadokaydirigubbakcemile2
olsun aprilim sadece sephoralarda var sanırım o merettenboshayallersmile napalım kısmetzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?