Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aaaay kanka kozmetik satış danışmanların çogu öyle sülük gibi yapışıyorlar ...vallaha eger benim aklımı karıştırıyorsa ne alacagımı unutturuyorsa çok pis laf söyluyorum ...ya iki dakikka rahat bırakmıyorlar kafamçokkarıştı bir de çogu kendinini dünya güzeli fln zannediyor tav oluyorum oyle tıplere ...ohhhh içimi doktum rahatladım süprizzzzz

Sorma aşkom, yüzlerine sıvıyorlar bütün malzemeleri, çok fena görünüyorlar...akannehir
Ben genelde kozmetik alışverişine sıfır makyaj giderim rimel filan denemek için ama ten ürünlerini deneyemem yüzümde. :umursamaz: Fırçaları korkunç pis geliyor bana. :bbo: Öyle diyince de bi alım bi tafra filan yapıyolar...ama öyle yani napim, :umursamaz:
bi de bişi anlatırken diyor ki, 'meselaa benim göz altımda o kapatıcı var, çok süper bi ürün'
ama bakıyorum ı ıh olmamış o, diyemiyorum olmamış diye kaydirigubbakcemile3
hıı diyip sıvışıyorum kankam
:roflol:

bugun aldıklarım canlar golden rose glosslara öldüm bittim golden rose rujlardan 2 tane daha aldım seriyi tamamlamama az kaldı :lepi:
diplinerim hiç yoktu ondan da bir tane aldım

Elbiseler çok kötü çıkmışlar aslında çok güzeller :sm_cool:ellerinde başka yokmuş hepsini kaptım :asigim:

toz pembesi

beyazı

bu rengin bir de siyahından alacagım:sm_cool:

ben kovalıyom valla :lepi:
tekin acarda ve sevilde boğmuyolar en azından ben boğana denk gelmedim
body shopta öle ..

hihoyyyt hihoyyyt
Livimmmmm süpersin süperrrrrr olumunekankayizsmile :lepi:

Golden Rose ları gerçekten seri yaptın kankam, kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan meleğim. Demek glossları da güzel yerimseniben
Elbiseler.:asigim:..Diyecek söz bulamıyorum ne kadar yakışacak sana kuzummm alkisalkisalkis
Güle güle kullan hepsini pamuğum
opuyorumnanaktan

oyyyy ablasın güzeli tesekkur ederim :kedi:
haribiden oyle oldu ama glosslarının bu kadar güzel oldugunu bilseydim rujlar yerine glosslarından alırdım neyse artık
mutlaka sende dene gülüm bayılacaksın

:roflol:yiyim onların afralarını tavırlarını banada yapıyorlar lmaz: dedigin gibi en iyisi sıvışmak kankam

body shop calışanlarını seviyorum hepsi çok cici çok seker

temeltospam tesekkur ederim cnm daha iyileri senin olsun

ben kovalıyom valla :lepi:
tekin acarda ve sevilde boğmuyolar en azından ben boğana denk gelmedim
body shopta öle ..

Ben de kovalıyorum kuzum ama başka bi tanesi geliyor ya kabus gibi. kaydirigubbakcemile3
Ben Sevil veya Tekin amcadan bişi almadığım için onların tutumunu bilemiyorum kuzum ama daha saygılı olmaları gerek zaten marka sebebiyle...
Zaten TBS en rahat ettiğim yer. Çalışanları da tanıyorum artık, hepsini seviyorum
a.s

aprilim saol canım benim ilgilendiğin için,canım benim topraaammmopuyorumnanaktan

Oyy kuzum benim ama faydalı olamadım bitanem sana... :gitme:

Ayy o tipler beni uyuz ediyor yaa sırf bu yüzden yalnız başıma girmek istemiyorum. Alacağı şeyi de unutturuyorlar insana :mymeka:
Geçen gün Hobiye girdim beni zorla beyunun standına çekti ürünleri anlatıyo falan göz kapatıcısını aldı eline başladı sallamaya.
Yok güneş ışınlarını engelliyor kırışıklıkları önlüyo her eve lazım diye döktürüyor. Sonra bana sizin kullandığınız kapatıcı morlukları tam kapatammaış hafif kırışıklık var gibi göstermiş bilmem ne ben hiçbişey demiyorum susutum dinliyorum.
Bir ara susutu şükür ben de dedimki bşuan benim göz çevremde kapatıcı veya herhangi bir şey yok doğal hali ve gerçekten göz çevremde bir sorun yok şükür. Sustu kaldı maldonadokaydirigubbakcemile2

Ahahah süper olmuş islom yaa ayy koptum :roflol: :roflol: :roflol:
maldonado
kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

olsun aprilim sadece sephoralarda var sanırım o merettenboshayallersmile napalım kısmetzemuszemus

Birtanem öyleyse konuştuğumuz gibi 18 numarasını al istersen strawdan sermitom opuyorumnanaktan

slm canlarıım ben geldimmma.s. bütün annelerimizn anneler günü kutlu olsuna.s. nikonum burcum tatlıgacımm diğer fıstıkalrında annelerinin anneler gününü kutluyorumm inşallah ilerde siizinkileride kutlarızzz:asigim: öpüyorumm muahhhopuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…