Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
minişim hosgeldin nasıl gecti sınavlar
bnmkinin biri cok feci geldi platon amcaylan aristoyu karsıtırdım :mymeka:
sonuc berbat oldu üfff bisürüde çalışmıstım
mafoldumben

kuzuu bana mı sordunn:sm_cool: çok iyi değil cnm ya off offfmafoldumben bu haftada var sınavlarımm daraldım boğulucam yaadelikafadulden:sm_cool::gitme:

üfff bitsede rahatlasan artık
sizin senlikler geldi geçtimi kuzum aklinialirimsmile

ben gitmedim kuzumm yaa final arası şenlik yapmışalr dersmi çalışalım şenliğe mi gidelimmmafoldumben:gitme: neyse sınavlar bitsin de acısını çıkariciğimmmaklinialirimsmileaklinialirimsmile sizinkiler ne alemde kuzuaklinialirimsmile

ne olmadıkı mooncum ya bir arkadaşımı hem trafik kazasında kaybettim onun üstüne erkek arkadaşımdan sabah 12 den beri haber alamıyorum uyku tutmadı benim midem hassastır taktımmı mahvediyorum kendimi...bugün sabah olucakmı acaba

başın sağolsun cnm:çok üzgünüm: erkek arkadaşından nasıl haber alamıyosun askerde falan mıbilmiyorumkismile

ilk once basınız sagolsun canım bunun usune teselli edecek birsey yok ama zamanla bu kotu his kaybolmaya baslar..

erkek arkadasını sen arasan diycem ama sende bunu dusunmussundur bir tartısma falanmı yasadınıs

başın sağolsun cnm:çok üzgünüm: erkek arkadaşından nasıl haber alamıyosun askerde falan mıbilmiyorumkismile

saol cnm dostlar saolsun...
yok hayatım erkek arkadaşım asker değil bugün en son öğlen 12.30 da aşkım ben saunaya gidiyorum dedi 3-4 saat takılıcam dedi ki bana her gittiği yere haber veren bir insan evdeyse evdeyim aşkım dışardysa şurdayım aşkım diyen biri ve kesinlikle habersiz bırakmaz beni ben aradım açılmıyor mesajlar attım cevap yok şu saat oldu haber alamıyorum...midem altüst oldu en ufacık sıkıntı benim mideme dokunuyor...uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…