Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ben kaçtımm yatıyım artık ii geceler hepinize öpüyorumm siziii tutim cnını sıkma haber alınca bizede haber et merak etmeyelim senii hoşçakalnnna.s.

ooo nikonumm gelmişşşşkaydirigubbakcemile5Şeniz
oyy balım burda bir kaç işimi hallediyodumopuyorumnanaktan tutimi görünce, kaza haberi için başı sağolsun demeye gelmiştim:gitme:

saol bitanem allah razı olsun...
ben de nişanlıyken eşimden bir tam gece haber alamamıştım ve onun etkisi hala vardır üzerimde
sabahı dar etmiştim, seni çok iyi anlıyorum
yani filimlerdeki gibi saçlarım nasıl bir anda ak olmadı şaşarım halafisfisfis
Allahın izniyle bir şey yoktur
o gece böyle şeyler tez duyulur diye diye tlf başında beklemiştim
ama meğer benimki bilmem kaçıncı uykularında aaahboshayallersmile
demem o ki Allahın izniyle bir şey yokturolumunekankayizsmile

saol canım çok teşekkür ederim beni takip edip başsağlığı dilediğin için...
tatlım aynen ben de düşünüyorum bu gece bana sabah olucakmı diye...bu erkekelr arada böyle sorumsuz olabiliyorlar nikonum amabenimki çok afedersin mıçsa haber veren bir tip yani biraz değil çok düşünceli ben üzülcem diye ödü patlar...allahın izniyle inşallah bişey yoktur...

giderayak kurt düşürme içimeklava:
zaten ciddi konu diye espri yapıp seni gevşetemem:gitme:
sabah kalktığımda burda senden iyi bir haber bekliyorumboshayallersmile
o zaman seninle geyiğin dibine vurcaz tamam mısüprizzzzz
senin için 1 günlüğüne kara kartallı olup slogan bile atıp coşarımolumunekankayizsmile
hadi iyi geceler benden canım Şeniz

tamam cnm ben her zaman hayata pozitif bakan biriyim ama 1 acı yaşayınca herşeyım altust oluyor kendımı kaybedıyorum ınsallah aşkımda guzel ruyalardadır öyle dusunmeye basladım.merak etme cnm sabah haber alır almaz yazıcam buraya kara kartallı olursan eğer 3 lü çekicez inönüde 123 beşiktaş diye ehehehe hadi allah rahatlık versin cnm...tesekkur ederım tesellın ıcın

tutişim başın sağolsun (arkadaşın için ) kayıp manita bulundu mu kızeyvahedigeldismile

cok sagol tospikim benimmmmm.. Şeniz

canim gule gule kullan epsini, iyi gunelrde insallah.. :1hug:

sagol minikimmmmm Şeniz

nerde benim iğdem dur cantamın dibinde
bulamıyorumda şimdik eprılda sıkıstırıyor yandan uyy napicim
kahrolası canta valiz gibi alırsan böyle olur akit :mymeka:

ya o degilde ben 8-9 aylık hamileyken karnim burnumdayken laf atmislardi bana klava: :mymeka: klava: nasıl midem bulanmisti anlatamam.. yalnizdim, bir sey olur diye hizli adimlarla kactim ordan.. sinirler, nefret ediyorum o tip insanlardan klava: klava:

tutişim başın sağolsun (arkadaşın için ) kayıp manita bulundu mu kızeyvahedigeldismile

tuticim arkadasin icin basin sagolsun canim, erkek arkadasindan haber alabildin mi? :uhm:

minişim hosgeldin nasıl gecti sınavlar
bnmkinin biri cok feci geldi platon amcaylan aristoyu karsıtırdım :mymeka:
sonuc berbat oldu üfff bisürüde çalışmıstım
mafoldumben

Ayy kuzum benim ya kıyamam sana...Şeniz
O ikisi çok karışır be yavrum...:gitme:
Aristoteles le Anaksimandros çok karışır bi de:1no2:...Çok severim Siyasal Düşünceler Tarihini...
boshayallersmile

Tuticim çok üzüldüm tatlım başın sağolsun...:teselli:
Umarım sevgilinden de haber almışsındır canım...
:Saruboceq:

Burcummm sen nasılsın kuzummm opuyorumnanaktan

günaydın tatlıslar opuyorumnanaktan
nisanım bende derslerini seviyorum siyasalın ama sınavlarını sevmiyorum
cok zor olıuyor eyvahedigeldismile

tuti basınız saolsun sözün bittiği yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…