- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.261
ilk once basınız sagolsun canım bunun usune teselli edecek birsey yok ama zamanla bu kotu his kaybolmaya baslar..
erkek arkadasını sen arasan diycem ama sende bunu dusunmussundur bir tartısma falanmı yasadınıs
saol cnm dostlar saolsun...
yok hayatım erkek arkadaşım asker değil bugün en son öğlen 12.30 da aşkım ben saunaya gidiyorum dedi 3-4 saat takılıcam dedi ki bana her gittiği yere haber veren bir insan evdeyse evdeyim aşkım dışardysa şurdayım aşkım diyen biri ve kesinlikle habersiz bırakmaz beni ben aradım açılmıyor mesajlar attım cevap yok şu saat oldu haber alamıyorum...midem altüst oldu en ufacık sıkıntı benim mideme dokunuyor...uyuyamıyorum
tanrıçamın topiğinide ağlama duvarı yaptım kızacak bana ama napim uyku tutmadı sizler aklıma geldiniz...tanrıçamın topiğine bir bakayım belki kafam dağılır dedim
hmm sen korkuyosun sanırım birsey falanmı oldu diye..bende huzursuz olurdum boyle bir durumda..arkadası falan yokmu tanıdıgın onları arasan
ay cnm dur bi panik olma telefonunu çaldırmıştr şarzı bitmiştir korkma hemenn :1hug: sakin ol biraz olumunekankayizsmile
yok cnm tanrıça kızarmı hiç böyle şeylere ben nöbetçi kaldım bugün topiği bekliyorummşakkıdı üzülme kötü bişey yokturr:1hug:
inşallah cnm ama çaldırsa bile diğer hattı var 2 tane tel kullanıyor iş gereği...
neyse güzellikler sizide sıkmayayım gece gece ...
bide bizim aramızda mesafe var yani o adanada yaşıyor gayet güzel giden bir ilişkimiz var istanbulda olmuş olsa şu saatte atlar arabaya evine giderim ama te adanada =(
bazen boyle kotu dusunursun dusunursun sonucu oyle birsey cıkarki kafasına gecir bisey:)..oyusden canını fazla sıkma baktın yarında aramıyor arkadaslarına ulasırsın
ne sıkması cnm aşk olsun ailesinden görüştüğün biri yokmu onlara sorsaydın akşammbilmiyorumkismile
arkadaşları falan yokmu cnm senin de tanıdığın adanada yaşayan ona yakın olan onlardan haber alamazmsıınbilmiyorumkismile
bi kere boyle bende heryeri ayaga kaldırmıstım..en sonunda annesini aradım sarjı bitmis megersem ama haber vermesi lazımdı tabi bazen duyarsız olabiliyolar boyle..
1 ortak arkadaşımız dediğim çocukda istanbuldan can ciğer arkadaşı saat 12 olmuş olsa arayacağım ara evini ulaş ben haber alamıyorum diye ama saat 2 olmuş ayıp olur bu saatte aramak...en iyisi sabahı beklemek rabbim koru yarabbim
hmm daha onceden sabıkası var yani:) bence kesin uyukluyodur sende burda uzuldugunle kalırsın:) hem canım allah korusun kotu birsey olsa simdiye kadar coktan duymus olurdun
allah korusun cnm kötü şeyler düşünme kendinide yazık etme:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?