Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ilk once basınız sagolsun canım bunun usune teselli edecek birsey yok ama zamanla bu kotu his kaybolmaya baslar..

erkek arkadasını sen arasan diycem ama sende bunu dusunmussundur bir tartısma falanmı yasadınıs

saol tatlım ne kadarda zor olsa alışıyor insan zamanla ama psikolojik çöküntüler mahvediyor insanı...yok tatlım tartışma falan geçmedi aramızda..

hmm sen korkuyosun sanırım birsey falanmı oldu diye..bende huzursuz olurdum boyle bir durumda..arkadası falan yokmu tanıdıgın onları arasan

tanrıçamın topiğinide ağlama duvarı yaptım kızacak bana ama napim uyku tutmadı sizler aklıma geldiniz...tanrıçamın topiğine bir bakayım belki kafam dağılır dedim

ay cnm dur bi panik olma telefonunu çaldırmıştr şarzı bitmiştir korkma hemenn :1hug: sakin ol biraz olumunekankayizsmile

tanrıçamın topiğinide ağlama duvarı yaptım kızacak bana ama napim uyku tutmadı sizler aklıma geldiniz...tanrıçamın topiğine bir bakayım belki kafam dağılır dedim

yok cnm tanrıça kızarmı hiç böyle şeylere ben nöbetçi kaldım bugün topiği bekliyorummşakkıdı üzülme kötü bişey yokturr:1hug:

hmm sen korkuyosun sanırım birsey falanmı oldu diye..bende huzursuz olurdum boyle bir durumda..arkadası falan yokmu tanıdıgın onları arasan

1 ortak arkadaşımız war canım ama oda şimdi uyumuştur. ben erkek arkadaşım yatmadan iyi geceler der belki diye 11 e kadar bekledim dolayısı ile o saatten sonrada arkadaşını arayıp paniklettirmek istemedim...ses çıkmayınca iyice strest oldum.uyumak istiyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor beynim zaten uğulduyor

ay cnm dur bi panik olma telefonunu çaldırmıştr şarzı bitmiştir korkma hemenn :1hug: sakin ol biraz olumunekankayizsmile

yok cnm tanrıça kızarmı hiç böyle şeylere ben nöbetçi kaldım bugün topiği bekliyorummşakkıdı üzülme kötü bişey yokturr:1hug:

inşallah cnm ama çaldırsa bile diğer hattı var 2 tane tel kullanıyor iş gereği...
neyse güzellikler sizide sıkmayayım gece gece ...

bazen boyle kotu dusunursun dusunursun sonucu oyle birsey cıkarki kafasına gecir bisey:)..oyusden canını fazla sıkma baktın yarında aramıyor arkadaslarına ulasırsın

bide bizim aramızda mesafe var yani o adanada yaşıyor gayet güzel giden bir ilişkimiz var istanbulda olmuş olsa şu saatte atlar arabaya evine giderim ama te adanada =(

bide bizim aramızda mesafe var yani o adanada yaşıyor gayet güzel giden bir ilişkimiz var istanbulda olmuş olsa şu saatte atlar arabaya evine giderim ama te adanada =(

arkadaşları falan yokmu cnm senin de tanıdığın adanada yaşayan ona yakın olan onlardan haber alamazmsıınbilmiyorumkismile

bazen boyle kotu dusunursun dusunursun sonucu oyle birsey cıkarki kafasına gecir bisey:)..oyusden canını fazla sıkma baktın yarında aramıyor arkadaslarına ulasırsın

aynen aynen belkide uyua kaldı saunanın etkisinden eve gelip...ama benide böyle merak ettirmeye hakkı yok geçiririm kafasına bişey...evet cnm yarında ulaşamazsam arayacağım arkadaşını....

ne sıkması cnm aşk olsun ailesinden görüştüğün biri yokmu onlara sorsaydın akşammbilmiyorumkismile

teşekkür ederim minikim...ailesi ile şuan görüşmüyorum tanışmadığımız için ama eğerki yarında ulaşamazsam ailecek avukat oldukları için bürolarını arayacağım ablası yada babasıyla konuşurum benimki bana kartını vermişti orda büronun telleri falan var.

bi kere boyle bende heryeri ayaga kaldırmıstım..en sonunda annesini aradım sarjı bitmis megersem ama haber vermesi lazımdı tabi bazen duyarsız olabiliyolar boyle..

arkadaşları falan yokmu cnm senin de tanıdığın adanada yaşayan ona yakın olan onlardan haber alamazmsıınbilmiyorumkismile

1 ortak arkadaşımız dediğim çocukda istanbuldan can ciğer arkadaşı saat 12 olmuş olsa arayacağım ara evini ulaş ben haber alamıyorum diye ama saat 2 olmuş ayıp olur bu saatte aramak...en iyisi sabahı beklemek rabbim koru yarabbim

bi kere boyle bende heryeri ayaga kaldırmıstım..en sonunda annesini aradım sarjı bitmis megersem ama haber vermesi lazımdı tabi bazen duyarsız olabiliyolar boyle..

bi keresindede banada oldu ama ewe oldugunu bılıodum ogun cıkmıcam dısarı demıstı araıorum ses yok msj atıorum cewap yok ertesı gun baktım sabah 8 de mesaj atmıs aşkım uyuya kalmısım dıye 3 gun trıp attım korktum napim...
öyle bişeyse eğer bu sefer adanayı başına yıkarım...

hmm daha onceden sabıkası var yani:) bence kesin uyukluyodur sende burda uzuldugunle kalırsın:) hem canım allah korusun kotu birsey olsa simdiye kadar coktan duymus olurdun

allah korusun cnm kötü şeyler düşünme kendinide yazık etme:1hug:

hmm daha onceden sabıkası var yani:) bence kesin uyukluyodur sende burda uzuldugunle kalırsın:) hem canım allah korusun kotu birsey olsa simdiye kadar coktan duymus olurdun

aynen cnm sabıkalı yani...inşallah öyledir ama çok enteresan ya bütün gün uyudumu ki benim merak edeceğimi biliyor beni üzmek en korktuğu şey onun...inşallah cnm allah kötü yazı yazmasın...

allah korusun cnm kötü şeyler düşünme kendinide yazık etme:1hug:

amin cnm..hyr zaten arkadaşımı kaybetmişim birde onun üzüntüsü var üstüne birde benimkinden haber alamayınca insan ister istemez korkuyor....

neyse kızlarrrr güzel şeylerden konuşalım nasıldı gününüz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…