Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bişey dicem kızlar şehriban teyze kim ya ???
sabunmu satıyor çok övülüyor burda sabunu anlamadımda merak ettim yawwww
bilmiyorumkismile

april etiket yazmadı ki, april ve akitra yakaladım etiketleri krımızııı, errzuu naaptın anam:)), gönüllerin sultanı ilarzu, gelin, gelin olmuş gidiyorsun, gelinler etekleri toplayın koşun, hepiniz çok güzelsiniz balpetekleri, herkes birbirinden güzellll:), hersey güzeldi, ilarzumm meyve sepetim seni seviyorum topraaam, kazenin birincisi kim?, kazenin birincisini ben biliyorum, kim kim kim??:), makyaji, mansiyon da verilsin, organizatörüm önde gidenim, tahmin ett:), tanrıçam, tanrıca&gacı org.a.ş, tanrıcam emegine saglık kokolinam :), tatlgacı etiketler doldu livden kaçmaz, ten point, varmi böyle yarisma beee:), yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar, yürü be 11:))), yarismaci, yarismasi, yok yok eleven
livden kaçmazmış gerçektende..:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
bi de eprıl kendi savunmasını yazmış..eprıl yazmadı ki diyeeekaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismile

Şehriban teyze ,İyi bir teyzedir tuti..sabun yapar satar..naapsın ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyor..kızlarda ondan sabun alıyolar....

Şaka şaka..bir marka..değişik bi marka di mi?yerimseniben

bilmiyorumkismile

koca memeli bi kadın canım:))
sabun yapıyor habire evin ananın teyzesinin akrabası ; köylüsü yani diyim sana:))))

Şehriban teyzeyi ben meşhur etmedim di.:sm_confused:.
nazo gelin almıştı.. bizde tırnak içinde incelemeye almıştık..ben yanii..

Şehriban teyze ,İyi bir teyzedir tuti..sabun yapar satar..naapsın ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyor..kızlarda ondan sabun alıyolar....

bak baak bu da sağdan sallıyor:)))) :roflol:

Şeriban Tize, benim anne tarafından koca tetem olur,
Sabuncuzadegillerden
Killiböğürgillerin yeğeni
sempatiksalakcinni

olur olur walla sabun yapara satar falan düşünmedimde değil hani sabun markasımı bu alıp denemek lazım...mersi tatlım soruma cewa erdiğin için...

gacı ayıkla pirincin taşını
okdr meshur ettin millet şahıs sandı
sırnaşık şey

yawrum tatlıgacımı meşhur etti şehriban teyzeyi yeminle şahıs sandım hahaha

sabun yapıyor habire evin ananın teyzesinin akrabası ; köylüsü yani diyim sana:))))

Allah iyiliğini versin.delikafadulden.amma betimlemişsin..lülülülülülü
gerçi benim gözümde de öyle biri canlanıyo.:1rolleyes:.koca memeli bi teyze.a.s:icecream:.

bak baak bu da sağdan sallıyor:)))) :roflol:
aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Şeriban Tize, benim anne tarafından koca tetem olur,
Sabuncuzadegillerden
Killiböğürgillerin yeğeni
sempatiksalakcinni

eprıl sen daha aristokrat yaptın teteni bee..
bide sonuna zadegil dedim mi oldu bitti..
sositososito

hahahaha koca memeli evin anamı ilahi ilarzum ya...ne şehr-i kadınmış yaw şehriban teyze hahaha alayımda katkım olsun teyzeme sabunlarını çeyzime koyarım artık benim adam şehriban teyze ile banyo yapar artık

şu lays patates cipsindeki teyze ile de bi akrablık varmış ana tarafından ama konuşmuyorlarmış

bi reklam filmi yüzünden mi ne kapışmışlar öyle; gelim gidimi kesmişler bunlar bayağıdır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…