- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.541
şu lays patates cipsindeki teyze ile de bi akrablık varmış ana tarafından ama konuşmuyorlarmış
bi reklam filmi yüzünden mi ne kapışmışlar öyle; gelim gidimi kesmişler bunlar bayağıdır....
geldim canlar ne kaynatıyorsunuz
uleee benimblogtaki resmi kimler çekiştirdi bakim akitra de bakem alsanaalsanasmileaklinialirimsmile
gel livitom benim koltuğa otur ben de kalkıyordum zaten yarın 6 çubukta kalkacam banyo yapacam geç kalmayayım artık
iyi gecler öptüm hepinizi tutti fruttiler
uleee benimblogtaki resmi kimler çekiştirdi bakim akitra de bakem alsanaalsanasmileaklinialirimsmile
yaw kızlar bana acık yardımda bulunun bakim,düğün müzükleri için bilgi istiom sizden,ilk çıkış parçası faklan filanaklinialirimsmile
winks clublar sizi ,gacı bloom ablasının adı miyusa dı hatırladım :dance:
delikafaduldençok muhterem saygın bir kişiliktir kendileri ufak oykusunu sizinle paylaşmak isterim buyrun okuyun dostlarımdelikafaduldendelikafadulden sempatiksalakcinni
Kankam Şeriban Teyze'yi nasıl bilirsin sempatiksalakcinni
tutti frutti mi :roflol:gel livitom benim koltuğa otur ben de kalkıyordum zaten yarın 6 çubukta kalkacam banyo yapacam geç kalmayayım artık
iyi gecler öptüm hepinizi tutti fruttiler
hoşbulduk çilegimheee accuk arkandan konustuk
livitom hosgeldin kirazım boshayallersmile
siz beni gençkene görecektiniz 32 yaşıma 2 ayım kaldı laaa,keşkeeekaydirigubbakcemilePAndoşum senin güzelliğinden bahsettik camiada kuzummm opuyorumnanaktan
siz beni gençkene görecektiniz 32 yaşıma 2 ayım kaldı laaa,keşkeeekaydirigubbakcemile
tşk ederim ,gözleriniz güzel bakıyor muhtemelen ondan delikafadulden
bu arada kızlar aranızda kaş olayından anlayan var mı ?
hangi yüze jangi kaş şekli vs ...benim kaşlarım ile ilgili sorunum var da:gitme:
pandoram bende kaş olaylarından pek anlamam
yaw kızlar boylesi guzel adamın boyle karısı olur mu heç ? sinir oluyorumklava:
Livimmm koptum ablacımmm kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
Aman duyan da gençliği bitti sanır yaa, hey allam...boshayallersmile
Kuzum ben de senin gibi olmak istiyom 32 yaşımda...opuyorumnanaktan
Şey bi de ben kaş olayından da anlamıyorum pandoşum. kendikimi almıyorum desem yeridir zira kaşım yok gibi :gitme:
:dilcikar: Yazık..Valla billa yazık... :umursamaz: -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?