Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

kaydirigubbakcemile3 Yavru kuşum ben de severim homoseksüelleri eskiden çalıştığım yerde çok vardı, kızı erkeği...kaydirigubbakcemile3
Hiç bir önyargım yok yani...Senin dediğin irkek müsvettesi konusuna da aynen katılıyorum çiçek suratlım
:lepi:

Bugün sabah uykumu alamadım çiçekler çok bişey yapamadım biraz sigara böreği kızarttım
buyrun canlarım

Oooff kekikli domatiiissss :asigim:
sigara böree :asigim:
çok fenasın erzum yaa canım istedi şuanda hepsindencokacimcoook
ve daha kavaltı etmidim
akannehir

Bugün sabah uykumu alamadım çiçekler çok bişey yapamadım biraz sigara böreği kızarttım

buyrun canlarım

ıımmmmmhhhh nım nımnım nım ohh çok yedim eline sağlık arzuablam vallaha şiştim cokacimcoook
durun bende neskafe yapım size
zürtlü,zate,türk kahvesi

aprilim kitap çok tatlı ismide resmide opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canocanlarım ben kaçıyorum, annemle dışarı çıkıciğiz...:icecream:
Öpüyorum herkesleri
opuyorumnanaktan

güle güle aprilim opuyorumnanaktan
hhhheeeeeyyyyytttt aççılllıııııııınnn 3 misafirle kaldım sahipsizmi sandınız bae hhheeeeeyyyyt :roflol:

misafirlerle konuşuyum bari
kız bi kayıt olun 5 dk. olmuo böle hergün misafir olunmazki,zaten 2 saatten sonra misafirlik biter,siz de saatlerce burda duruosunuz zaten
yüzümede maske yaptım,kil maskesi,çok zor durumdayımdelikafadulden

livim misafirlere kabadayılık yapıorm naralar ataraktan tek kalmıştım sen gelene kadar 3 misafiledelikafadulden

minigim bende gecenlerde tanrıcamın önerdigi gibi şacıma kil maskesi yaptım ama keşke yapmaz olaydım o kumu sacımdan akıtana kadar öldüm bittim =(

minigim simdide ben yalnız kaldım iyi mi ben misafiler için ne yapsam =) hhhhhhhm düşüneyim hhhhhhm bende ipman ın afisini koyayım bari ...heyttt :roflol:

öperim nisan yağmurum

çiçeem türk kahvesini ben alayımŞeniz

Canocanlarım ben kaçıyorum, annemle dışarı çıkıciğiz...:icecream:
Öpüyorum herkesleri
opuyorumnanaktan

kız ben gitmişim sen gelmşşin sen gelmişsin ortalı karıştı sen gittin

heyy bugun karsilasamayacak herhalde kimse kimseyle kaydirigubbakcemile3 ben geldim yine 1 misafir var, hey misoooo, ses vir banaaaa, ses vir!! kizlarrrr yanniz komayin beni bu misoyla eyvahedigeldismile gelin haydinnnn

:roflol::roflol::roflol: funkuuu hayır kungfuuu :roflol::roflol:
süper olmuş livim :roflol::roflol:
şimdi ben çıkıorm aşklarım
dersçalışma grişimlerinde bulunacağım
hepinizi öpüormmmmm opuyorumnanaktan

selam kızlar nerelerdesiniz tanrıça nerelerde?
ben en son bu cicileri aldım zemuszemus

VI-VET roll-on ağda ısıtıcı seti-40 TL
WATSONS gözenek temizleyici burun bandı-6 TL
PH nemlendirici krem(aloe veralı)-7 TL

hoşgeldiniz yeni gelenler

yout canısım güle güle kullan ağda aparatlarını

ben de alacaktım kampanyadan ama kampanya bitmiş 50 tl mi ne olmuış almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…