Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hastahaneye gittik canım kalan vakitte de alışveriş yaptım makinanın şarjı yok olsun çekip koycam aldıklarımı hoş genelde çeyiz aldım ama olsunboshayallersmile

Yok kullanmadım dur kullanayım hemen balımzemuszemus

selam kızlarrrrrrrrrrrrr

Nasılsın gücel topraam? opuyorumnanaktan

Kuzum geçmiş olsun bi sorun yoktur umarım...:1rolleyes:
Çeyizzz demekkk, bekliyorum fotoları biriciğim
hihoyyyt

iyim aprilim balımkaydirigubbakcemile5 napıosun bakalım,kız bu tanrıça gezentisi nerde genekaydirigubbakcemile5

Rutin kontroller benim değil annemin canısı. Senin neyin var cnm neyin kontrolü?

Tatlım, yumurtalıklarımda sorun var benim...:gitme:
Geçen yıl ameliyat oldum kist aldırdım.
Şimdi yine ağrım var nüksetmiş olabilir, tırsıyorum biberim...
:1no2:

iyim aprilim balımkaydirigubbakcemile5 napıosun bakalım,kız bu tanrıça gezentisi nerde genekaydirigubbakcemile5

Balım bilemiyorum ki, yelli kuyruk olduğu için kendisi kaydirigubbakcemile3

Tatlım, yumurtalıklarımda sorun var benim...:gitme:
Geçen yıl ameliyat oldum kist aldırdım.
Şimdi yine ağrım var nüksetmiş olabilir, tırsıyorum biberim...
:1no2:

Ayy canım çok üzüldüm geçmiş olsunn.. Ağrıların başladıysa tkr git bitanem tırsmak çözüm değil:sinifsinif: Benim de yumurtalıklarımda sorun var çok ağrıyo ama ameliyatlık değil dr çok gerekirse doğum sırasında alırız diyo. Çekilmez bi ağrı biliyorum:teselli:

o çukulata kistlri çok problem olmuomu bildiğim kadarıyla! bide belirtileri neler acaba bendede ağrı var ama doktora gitmedim daha

Olmaz mı sermitom:gitme:...Hamile kalmada sorun yaratıyor öncelikle...Yani benim hamile kalma olasılığım normal insanlara göre daha düşük. Ama gene de kisti olup ta çocuk sahibi olan bile var...CADIARZU
Ağrılar :gitme:...En önemli beliti bu kuzum. Normalin üzerinde adet sancısı, bacakta uyuşma fazla oluyorsa, adet dönemi dışında da yumurtalıkta ağrı oluyorsa, bir kontrol şart.a.s
Ancak, adet döngüsüne hiç bir olumsuz etkisi olmuyor bu hastalığın. Benim reglim asla şaşmaz, gününde gelir gününde biter ve miktarı da normaldir ama çooook çok sancılı olur.
Çok ilginçtir ki, 4 güne kadar süren aynı şiddetli ağrılar hatta 4. gün bazen bayılacak gibi olduğumu bilirim.:1no2:
Bu hastalık genel olarak, östrojen fazlasından olur ve menapoza kadar kesin tedavisi yoktur sermitom. :1no2:
Kistler de ilaçla tedavi olmaz. alınmaları gerekir özellikle üreme dönemindeyse. Çocuk sahibi olunmayacak yaşta olan kistlerin alınmasına gerek olmaz zaten menapozla beraber kistler yok olur. vereliniortak
Benim kistim normalden hızlı şekilde büyüdüğü için, yumurtalığı boğma riski vardı yani yumurtalığın birini kaybedebilirdim o nedenle fazla büyümeden kisti aldırdım tatlım.
guclubacismile

anladım bebeğim yani adet çok sancılı geçio belirti olarak!beni de yataklara düşürüo,çok sancılı geçio!bi kadın doğumcuya görünsem ii olurzemuszemus uf uf valla herşey gelip geçiio canım en önemlisi sağlığımızzemuszemus

Öyle valla aşkitom, mutlaka doktora görün kuzum:1ninca:

Nisanımm büyümesi sorun oluyosa hemen dr git o zaman aksatmaalsanaalsanasmile

Evet biberim en kısa zamanda gideceğim zatiguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…