- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.741
ekledigim resimleri begendin mı güzelim ?
esmerim noldu sevdicegininle hiç anlatmadın kuzum ama =(
Benim sözüm değil arzum benim sözüm olmayacak artık çünkü sevgilim yok:gitme: Çok yakın bi arkadaşımın sözü canım evt kesinlikle böyle birşey almalı sade şık harika:lepi:
olum trakyalı olduğun o metre öteden belli:roflol:hemen kaptı 70 liği:roflol:
sorma bitanem,en sevdiği yemekler hazırlandı,ona aldığım tüm kıyafetler poşetlendi:jeyyar:sıkıldı bebeğim yeşil yeşil giyinmekten,az süslüyüzdür-tatlicadiarzu-giyinsin kuşansın:jeyyar:
sonracıma ben saçımı boyadım,kaşlar tamam,solaryum tamam,giyim kuşam faslı hazırlandıbayanssulusmile
ay sabahlar olsun:dance:
bu arada şafak 50 felan gülüm normalde,ama dediğim gibi olursa geri gitmiyecek:Saruboceq:anlarsınız ya:1ninca:
rabbim bütün sevenleri ayırmasın meleğim:Saruboceq:
ohara 5 misafirimiz var akannehir
allah hepinizden razı olsun livim bilmezmiyim canım kankamolumunekankayizsmile
sizin güzel enerjiniz bana o kadar olumlu yansıyoki..birbirimize iyi geliyoruz bizyerimseniben
muhabbetinize vakıf olamadım,daha geçmişe gidemedim henüz,ama bi resim kokusu alıyorum:sinifsinif:
bu arada yarın size bi mektup gelebillir
bu arada şafak 50 felan gülüm normalde,ama dediğim gibi olursa geri gitmiyecek:Saruboceq:anlarsınız ya:1ninca:
rabbim bütün sevenleri ayırmasın meleğim:Saruboceq:
yarın işallah bitanem:))bu arada sizdende mektup bekliyorum:)umarım gitmez melegim :Saruboceq:
kesinlikle öyle bebegim =) benim için her biriniz birer pırlantasız çok seviyorum sizleri olumunekankayizsmile
oleyyyyyy demek mektup gelecek simdiden heyecan yaptım
tanrıçam çok sewindim ama bi yandanda üzüldüm sık takılamıcan bizimle:umursamaz:
Kanka yarin mi geliyo çok sevindim büyük gün geldi demek sonundaa oyy çok mutlu oldumm lannnboshayallersmile
alıntıda gördüm,sevgilim yok diyosunohaoldumsmile
ay noluyo kanka:gitme:anlat bakıyım:teselli:ama sorun herneyse çözülür be bebeğim:gitme:barışırsınız,ayrılamazsınız siz..
offffff süpersin arzum yaa sigara böreki sarmıs
gecmiş olsun güzelligim :sinifsinif:Tatlım, yumurtalıklarımda sorun var benim...:gitme:
Geçen yıl ameliyat oldum kist aldırdım.
Şimdi yine ağrım var nüksetmiş olabilir, tırsıyorum biberim...:1no2:
Balım bilemiyorum ki, yelli kuyruk olduğu için kendisi kaydirigubbakcemile3
bebem yiğenin uyumasını bekliyorum,malum kendi pc resim atamıyorum:gitmefotoları geç mi eklicen bebembilmiyorumkismile
çok konuşma resim ekle:mymeka:solaryumda bile onu düşündüm ben:roflol:yarın bakarsınız kararmışmıyım:roflol: hala koltukta aklı yaa:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :kedi:anlayışlı insanın hali başka oluyo coneem:1closedeyes:Kankam biz de seni çok ama çok özledik...opuyorumnanaktan
Ama sevdalını da dünyalardaaaaan çok özledin biliriz boshayallersmile :1hug:
O nedenle sunum çalışmaları için sana topikçek izin kağıdır çıkarabiliriz en gönüllüsünden aşkom sempatiksalakcinni :lepi:
hayatta çözümü olmayan hiç bişey yoktur bebem,tabi işin içinde aldatma yoksasengözlerimebaksanabÇözümü yok kanka bitti bu sefer:çok üzgünüm:
april kı tanrıçamun yavuklusu gelio duydunmuuuuu komşummmmmsempatiksalakcinni
april kı tanrıçamun yavuklusu gelio duydunmuuuuu komşummmmmsempatiksalakcinni
Çözümü yok kanka bitti bu sefer:çok üzgünüm:
gecmiş olsun güzelligim :sinifsinif:
sakın aksatma kontrollerini ha hepimiz üstüne cullanırızklava:
buarada nisanım güzellikim ben gri gibi siyah gibi olan kuması begendim tatlısım
hem ağır :jeyyar: hem daha kaliteli geldi gözüme sanki :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?