Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyyyy minik kalebeğim gelmiş yaaaa

çok yoruldu 2 gündr dinleniyo kıralıça arımız yarışma açtı o kadar

raporluydu hocamız:)))

ben gidiim ama pembe yanahlım yarın sebah namazında gelir kahvaltıyı hazırlarım yine

hepinizi en istediğiniz yerden öptüm..

hayatımın aşkları burdaaaa:sm_cool:sizi çok seviyorum kankalarım:1hug:ve deli gibi özledim:1hug:
beni merak ettmişsinizdir,şimdi size rapor veriyorumkaydirigubbakcemile2
daha önce hayal kırıklığına uğradım,ve sizide uğrattım biliyorum...o yüzdende kesinleşinceye kadar söylememe kararı almıştım..
şimdi mutluluğumu sizlerle paylaşıyorumhihoyyytveee haberrrrrr...nişanlım yarın geliyooooodelikafaduldenohaoldumsmiledelikafadulden:hooray:
kaç gündür onun hazırlığı var...son ana kadar aksilik çıkar diye size bişey demedim..allahın izni ile yarın kavuşuyoruz..:lepi:
bende kaç gündür koşturuyorum,biraz işlerim vardı..kaşla göz arasında postaneye gidip minim ve akitramın kargolarını yolladım..
onların kargosu bugün geldi,ben evde değildim,eve gelince açtım bide ne göriyim:asigim: :asigim:
allahım ne tatlı 2 insan benim minim ve akitram ya:asigim:
minim ÖZENE BEZENE hediye paketi yapmış,birde bana extra hediye yollamış:asigim:melekli çook tatlı bi kolye..
enerjisine o kadar inandığım bi insanki minim,hemen taktım ve bana çok güzel bi enerji verdhihoyyytbirde not yazmış:asigim:mutluluğumu anlatamam..nasıl bir inceliktir..o ellerin dert görmesin bitanemŞenizbeni çok mahçup ettin:1hug:
gelelim akitrama:dance:bal tanem bana jelibonlar,şekerler yollamışcokacimcoookbide not yazmış canım arkadaşım:kedi:hemen yedim gönderdiklerini:lepi:
bu konuyu resimli olarak anlatıcam tabi:jeyyar:önce geçmişi okuyım,çok birikti eminimeyvahedigeldismile
burdan dünyalar tatlısı 2 arkadaşım,minim:asigim:ve akitrama incelikleri için çok teşekkür ediyorumŞeniz
bende o kadar acele ve özensiz yolladımkikaydirigubbakcemile:mymeka:ama yarın yazımdanda anlıycaksınız,o kadar acele yazıldıki:)))çünkü kayınvalidemi almam gerekiyodu,neyse anlatıcam detayları..
ben şimdi geçmişi gidiyim

Hmmmmmmm bilmiyorumkismile
Efferim kız denyolinda, üğrenmişin bu işleri, demek şanel ha, sevdim bunu kanka! olumunekankayizsmile :lepi: opuyorumnanaktan
İkisi de aynı biriciğim. dediğim gibi ışık mok etti ikinciyi. neyse olsun.
Saçım zati kızıl kahve gibi karamel çikolata gibi canum.
Makkaşı zati sana danışçam vakti zamanı gelince sevgilim boshayallersmile kaydirigubbakcemile2
çok öpüyorum seni koccamaaan ballı rüyalar gör a benim ciğerim
opuyorumnanaktan

nisanım fot mu koydum ayyyyy bugun noldu bana hiç birsey anlamıyorum kafamçokkarıştı

erzuma özelden yolladım ablacım kaydirigubbakcemile3 Sıcaktandır kanka, benim fücudum bile şişti resmen birden yaz mevsiminin ortasına düşen kutup ayısı gibiyim -tatlicadiarzu-

livitom ilk fotodaki elbiseyi biğdim sadece fekat o elbiseyi aahh esmeralda giyecekti esmer esmerr dalgalı saçlarıyylaann yuh olurduk

ne diyon be yavrum sen ? sempatiksalakcinni

yuh olacagımızı hiç düsünmüyorum kuzum aksine beyazlarda daha asil duruyor bu renkler (bence )

ne bilim beyazı essmerde seviyorum ben de

bu hatun biraz kırmızımsı bi tene sahip bi değişik beyaz gibi gelmedi bana bembeyaz olsaydı da olurdu ama bu hatunun tenine saçına yakıştıramadım.

Tanrıçam geldi laaaaaaaa[/B] :içelim: hihoyyyt delikafadulden
bebek kankam:1hug:
oleyyyyyyyy topik sahibesi gelmiş çok özledik seni kızım iyiki geldin :lepi:

nisanım fot mu koydum ayyyyy bugun noldu bana hiç birsey anlamıyorum kafamçokkarıştı
melek kankam:lepi:
ve huzurlarınızda tanrıçaaaaaaaaaaaaaaa! şak şak şakkkkkkkksempatiksalakcinni
sermoşhihoyyyt

ve makyaj kıraliçam:lepi:
arzum gidiyomusun:gitme:özlicem seni:gitme:
yarın oku yazdıklarımı,resimlere bak olarmıhihoyyyt

fındıkzadede karşılaşırık inşallah bi gün hem topraam oldun hemde şeherlimmmkaydirigubbakcemile

İşalla kuzu toprağım benim Şeniz

evet minikom gelinlikte olur ..tam bizim tarzımız olumunekankayizsmile

Evit aşkom :lepi:

Anaaaaaaaam Tanrıçam nasıl sevindim şuandaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kimbilir nasıl mutlusundur şimdi ayyyy :lepi: :lepi: olumunekankayizsmile

Tutmayın oynicam burdaa
hihoyyyt hihoyyyt

bakacam çiçeem okuyacam tek tek mesajlarını

laa çok pis oy aldım kanka bi kere de hediyeyi ben kapacam herhalde:))

benim birinci olduğum yarışmalarda hediye olayı yohudu

katılmadıklarımda hediye olayı çıktı üzüldüm ahanda şimdi alacam sanırsam galiba zannediyorum umuyorum

erzuma özelden yolladım ablacım kaydirigubbakcemile3 Sıcaktandır kanka, benim fücudum bile şişti resmen birden yaz mevsiminin ortasına düşen kutup ayısı gibiyim -tatlicadiarzu-

:roflol: koptum güzelim ya :roflol: haribiden sıcaklardan olabilir izmir dehşet sıcak akannehir
ablasının güzeli banada tekrardan yollasana o gül yüzünü özledim :asigim:

tanrıçam gülümm bitanem nasıl mutlu oldum anlatamam sonunda kavuşuyorsun sevdicegini ne güzel ya allah bundan sonra sizi hiç ayırmasın :Saruboceq: senin gül yüzün gülünce bizde mutlu oluyoruz kankam

nasıl mutlu oldum bir bilsen canımsınnn olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Kı tanrıça karısı alime söylemicem aşkitonun geldiğini çocuk kendini kendi mıntıkası olan çamaşırhanede çitiler la:)))

canem aaa kendim kavuşmuş kadar sevindimm bebek gözlümmmm

en güzel günler senin olsun sizin olsun artık aşk çiçekleri öpüyorum

fazla sunumlara kaptırıp özletme kendini unutma bizi haa

Benim sözüm değil arzum benim sözüm olmayacak artık çünkü sevgilim yok:gitme: Çok yakın bi arkadaşımın sözü canım evt kesinlikle böyle birşey almalı sade şık harika:lepi:

Anaaaaaaaam Tanrıçam nasıl sevindim şuandaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kimbilir nasıl mutlusundur şimdi ayyyy :lepi: :lepi: olumunekankayizsmile

Tutmayın oynicam burdaa
hihoyyyt hihoyyyt
olum trakyalı olduğun o metre öteden belli:roflol:hemen kaptı 70 liği:roflol:
sorma bitanem,en sevdiği yemekler hazırlandı,ona aldığım tüm kıyafetler poşetlendi:jeyyar:sıkıldı bebeğim yeşil yeşil giyinmekten,az süslüyüzdür-tatlicadiarzu-giyinsin kuşansın:jeyyar:
sonracıma ben saçımı boyadım,kaşlar tamam,solaryum tamam,giyim kuşam faslı hazırlandıbayanssulusmile
ay sabahlar olsun:dance:

yapma ya kuzeneyvahedigeldismiledemek birinci oldun tebrik ederimeyvahedigeldismileşey hediye alıcaktım dimieyvahedigeldismiletabi tabi alıyımeyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3..olum hediye senin köpeen olsun:1hug:alıcam kıraliçama en bi milyoncusundan:smiley-cool:
aaa çok şaşırdım senmi oldun:1shok:demek isterdim ama zaten şampiyon belli ikinci kim dedik be gülüm
anam kızlar okursa fena haşlıycak beni:smiley-cool:
yarışmayada gidicem bitanem bakıyım ne var ne yoksengözlerimebaksanab

Benim sözüm değil arzum benim sözüm olmayacak artık çünkü artık sevgilim yok:gitme: Çok yakın bi arkadaşımın sözü canım evt kesinlikle böyle birşey almalı sade şık harika:lepi:

ekledigim resimleri begendin mı güzelim ?
esmerim noldu sevdicegininle hiç anlatmadın kuzum ama =(

allah hepinizden razı olsun livim bilmezmiyim canım kankamolumunekankayizsmile
sizin güzel enerjiniz bana o kadar olumlu yansıyoki..birbirimize iyi geliyoruz bizyerimseniben
muhabbetinize vakıf olamadım,daha geçmişe gidemedim henüz,ama bi resim kokusu alıyorum:sinifsinif:
bu arada yarın size bi mektup gelebillir
bu arada şafak 50 felan gülüm normalde,ama dediğim gibi olursa geri gitmiyecek:Saruboceq:anlarsınız ya:1ninca:
rabbim bütün sevenleri ayırmasın meleğim:Saruboceq:

:roflol: :roflol:
Deli yaa :roflol:

Livim özel mesaj kukun şey kutun dolmuş balım, yollicam ama foto,
kaydirigubbakcemile3

allah belanı vermesin:roflol: :roflol:
ama derslerden çok geri kaldık be kanka:smiley-cool:biraz bilgi veriyim kaçırdığı notlardanlülülülülülü

Kankaaaaa hoşgeldinnnnkaydirigubbakcemile2
kankam hoşbuldukhihoyyytnaber bebem,kuruldumu koltuk takımın..bak bu kadar işimin arasında onu düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
ohara 5 misafirimiz var akannehir

niye takip edildiğimi anlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…