- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.721
Livimmm, ikinci eklediğin soldakine bayıldım, hatta gelinlik yapabilirim onu :asigim:
livitom ilk fotodaki elbiseyi biğdim sadece fekat o elbiseyi aahh esmeralda giyecekti esmer esmerr dalgalı saçlarıyylaann yuh olurduk
onun türhçesi şanel maralım işte
benim döğündeki pimbe elbisem de aynı kumaştandı abraham diyorlar halam didi şanel yani o dedi.
ikisi de güzel durur eminim. bence eğer kumaşların ikisi de şanel ise; saçının rengi bakır kahveden daha açık ise tamam ama yok bakır kahveden koyu ama diğer koyu renkli kumaştan açık renkte diyorsan koyu renkli kumaş diyorum ben. (tabi ikisinin de şanel olması olasılığında. bana pek ayı kumaş gibi gelmedi de)
diyorsan ki benim saç ikisinden de koyu o zaman yine bakır kahve diyorum
sen rengi seç makyajı saçı konuşuruk yarın abrahamım öperim
ben yatıyom laa yarın yine iş başı guclubacismile[/B]
nisanım fot mu koydum ayyyyy bugun noldu bana hiç birsey anlamıyorum kafamçokkarıştı
livitom ilk fotodaki elbiseyi biğdim sadece fekat o elbiseyi aahh esmeralda giyecekti esmer esmerr dalgalı saçlarıyylaann yuh olurduk
yuh olacagımızı hiç düsünmüyorum kuzum aksine beyazlarda daha asil duruyor bu renkler (bence )
bebek kankam:1hug:Tanrıçam geldi laaaaaaaa[/B] :içelim: hihoyyyt delikafadulden
melek kankam:lepi:oleyyyyyyyy topik sahibesi gelmiş çok özledik seni kızım iyiki geldin :lepi:
nisanım fot mu koydum ayyyyy bugun noldu bana hiç birsey anlamıyorum kafamçokkarıştı
sermoşhihoyyytve huzurlarınızda tanrıçaaaaaaaaaaaaaaa! şak şak şakkkkkkkksempatiksalakcinni
oyyyy minik kalebeğim gelmiş yaaaa
çok yoruldu 2 gündr dinleniyo kıralıça arımız yarışma açtı o kadar
raporluydu hocamız:)))
ben gidiim ama pembe yanahlım yarın sebah namazında gelir kahvaltıyı hazırlarım yine
hepinizi en istediğiniz yerden öptüm..
fındıkzadede karşılaşırık inşallah bi gün hem topraam oldun hemde şeherlimmmkaydirigubbakcemile
evet minikom gelinlikte olur ..tam bizim tarzımız olumunekankayizsmile
erzuma özelden yolladım ablacım kaydirigubbakcemile3 Sıcaktandır kanka, benim fücudum bile şişti resmen birden yaz mevsiminin ortasına düşen kutup ayısı gibiyim -tatlicadiarzu-
34 tl ye almıştım ressmeenn sözümden bir- iki gün önce yaaa
bir de büyük bu elbise bana eve getirdiğim yırtık çıktı bedeni yokmuş tutturdum bunu alacam yarın istemeye gelecekler diye.. bi beden büyüğünü almak zorunda kaldım:)))
ama herkes çok beğenmişti elbiseyi ne abartı ne sade tam benim istediğim gibi
çok sağol kokilom sen de böle bişey aldır bence
olum trakyalı olduğun o metre öteden belli:roflol:hemen kaptı 70 liği:roflol:Anaaaaaaaam Tanrıçam nasıl sevindim şuandaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kimbilir nasıl mutlusundur şimdi ayyyy :lepi: :lepi: olumunekankayizsmile
Tutmayın oynicam burdaa hihoyyyt hihoyyyt
bakacam çiçeem okuyacam tek tek mesajlarını
laa çok pis oy aldım kanka bi kere de hediyeyi ben kapacam herhalde:))
benim birinci olduğum yarışmalarda hediye olayı yohudu
katılmadıklarımda hediye olayı çıktı üzüldüm ahanda şimdi alacam sanırsam galiba zannediyorum umuyorum
Benim sözüm değil arzum benim sözüm olmayacak artık çünkü artık sevgilim yok:gitme: Çok yakın bi arkadaşımın sözü canım evt kesinlikle böyle birşey almalı sade şık harika:lepi:
:roflol: koptum güzelim ya :roflol: haribiden sıcaklardan olabilir izmir dehşet sıcak akannehir
ablasının güzeli banada tekrardan yollasana o gül yüzünü özledim :asigim:
tanrıçam gülümm bitanem nasıl mutlu oldum anlatamam sonunda kavuşuyorsun sevdicegini ne güzel ya allah bundan sonra sizi hiç ayırmasın :Saruboceq: senin gül yüzün gülünce bizde mutlu oluyoruz kankam
nasıl mutlu oldum bir bilsen canımsınnn olumunekankayizsmile
Kı tanrıça karısı alime söylemicem aşkitonun geldiğini çocuk kendini kendi mıntıkası olan çamaşırhanede çitiler la:)))
canem aaa kendim kavuşmuş kadar sevindimm bebek gözlümmm
en güzel günler senin olsun sizin olsun artık aşk çiçekleri öpüyorum
fazla sunumlara kaptırıp özletme kendini unutma bizi haa
allah belanı vermesin:roflol: :roflol:Kı tanrıça karısı alime söylemicem aşkitonun geldiğini çocuk kendini kendi mıntıkası olan çamaşırhanede çitiler la:)))
canem aaa kendim kavuşmuş kadar sevindimm bebek gözlümmmm
en güzel günler senin olsun sizin olsun artık aşk çiçekleri öpüyorum
fazla sunumlara kaptırıp özletme kendini unutma bizi haa
kankam hoşbuldukhihoyyytnaber bebem,kuruldumu koltuk takımın..bak bu kadar işimin arasında onu düşünüyorumkaydirigubbakcemile3Kankaaaaa hoşgeldinnnnkaydirigubbakcemile2
ohara 5 misafirimiz var akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?