- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.761
Nisanımın dudaklar hani nerde:ecrin_bebek:
:roflol: :roflol: :roflol: :kedi:anlayışlı insanın hali başka oluyo coneem:1closedeyes:
yokluğumda resimlerinizle yerimi aratmayın emi:jeyyar:
:roflol: kurmadım kanka valla kurunca eklicem zaten kurdum gibi olmuştu atmıştım sana işte öyle bişi=)çok konuşma resim ekle:mymeka:solaryumda bile onu düşündüm ben:roflol:yarın bakarsınız kararmışmıyım
hayatta çözümü olmayan hiç bişey yoktur bebem,tabi işin içinde aldatma yoksasengözlerimebaksanab
:kedi: ayy şey Livitoya özel mesac yolladımdı kanka, du sana da yollim ama yorumu bana yaz olar mı, ohaoldumsmile
Tanrıçam da görmüşüdü o resmi, sevdiğini özleyenelr topiğinde opuyorumnanaktan
:roflol:liiililililillililidelikafadulden hastayım minimin zılgıtına:))akitim ve minimin yolladıklarına bayılıcaksınız kızlarhihoyyytDuuuyduuuuuuum koooooomşuuum hihoyyyt
Sabaha yollarda davul zurna çaldırcaz :sm_cool:
Mini de olsa zılgıt çekerdi şimdi, enişte geliyiii sempatiksalakcinni
lilililili kaydirigubbakcemile
markası nedir sermoş:hulya:yoksa hazır değilmi,kendinmi yapıcaksınsengözlerimebaksanabeğer öyle ise anlat bakıyımŞenizkıızz tanrıça peelin buldum kendimeee,kayısı yağı ve esmer şeker nası sence:umursamaz:
ewt apriş yaaa kız bu tanrıçanın nişanlısı geliii düğün nezamanmış duymadınmı konu komşudan kızz
:kedi: ayy şey Livitoya özel mesac yolladımdı kanka, du sana da yollim ama yorumu bana yaz olar mı, ohaoldumsmile
Tanrıçam da görmüşüdü o resmi, sevdiğini özleyenelr topiğinde opuyorumnanaktan
Ben de mektup istiyoooooom hihoyyyt
anlayışlıyımdır kanka, zira 81 gün sora ben de aynı kontenjandan izin alcam hehe -tatlicadiarzu-
Şafak Attııı :lepi:
Aprilin Şafak 81 plakalaaaaaaaaaaarrrrrrr hihoyyyt
Düzceye selaaaaaaammmm yola divam :hulya:
Herkeşe yolladım resmi ula akannehir
aktiram onun adı emla bebem!ben kullanıom uyuşturuo fena!acı yok yani yolunmazemuszemus esnasında
tanrıçam kaştan ve kaş şekillerinden anlar mısın ?
benim kaşlarımla ilgili sir sorunum var dabilmiyorumkismile
mesela kaş göz şekline göre mi yüz şekline göre mi olmalı ?
benimkiler çok uzun boyuna gibi de şakkalara varıyor geberesciler?alsanaalsanasmile
yarın aldıram diom aklinialirimsmile
hmm yanlıs yazmısım zaten hemencik düzelttim :)
kuzum bi zararı varmı cilde bide özel olucak ama
seey yaaa sadece üsttemi sürüyosun
altada sürüyomusun
delikafadulden benim yüzümden oldugunu soyleme:1no2:
merabayın kızlar..nassınız gül goncaları..opuyorumnanaktan.
TanrıççççaaaaamŞeniz..gözün aydın olsuuuun.olumunekankayizsmilehihoyyythihoyyyt.heyecan doruktadır:ecrin_bebek:..ama uyuyooo...kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım.:lepi:.elleriniz hiç ayrılmasın..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?