G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #19.861
kız dur yiyom ya:kedi:
ağzımda lokma varken konuşturma beni:mymeka:
eline sağlık gülücokacimcoook
ebru ben yiyorum bak nımnımnım cokacimcoook
geçmişe gitmişlerdir opuyorumnanaktan
bacım ben de onu arıyom göremedimafiyet olsun kızlar arzucum nerde acep acıktım deyip duruyordu kahvaltıya gelmiyor öğle yemeği yiycez nerdeyse kız nerelerdesin
cokacimcoook
bacım ben de onu arıyom göremedimçokgüzel gelin diyolar başlık parasında anlaşırız diye geldim anadınmı
ben de aşkı memnu kolyesini boynuma dolamak onunla boğulmak istiyomsempatiksalakcinnikız Allah seni napmasın delikafadulden
ayağımda paralandiktan sonrada saklıycam bir hatıra olarak bebeğimopuyorumnanaktan
aprilimin hediyesi olan fular ve cüzdanım gibi opuyorumnanaktan
şimdi bacım bu sol ayaktakine senin sağ ayaktakine tanrıça bacımın adını mı verdinahh bebeğim neler yazmış yaaa :kedi:
bebeğim benim umarım kolye sana uğur getirir,umarım baktıkça neşe dolarsın canımın içi,kanatlı birisinden en iyi hidiye bu olur die düşündüm opuyorumnanaktan
tanrıçamla yaptığımız takas puma ayakkabıydı kızlar opuyorumnanaktan
ayakkabıyı okadar temiz yollamışki yeni gibi,temiz bi şekilde paketlemiş,gerisi hiç hiç önemli değil zaten opuyorumnanaktanayağımada tam oldu ve çok sevdimopuyorumnanaktan
ve ayakkabımzemuszemus
hemen hazırlıyorum gulum kızma çiçeeeemmm çayın nasıl olsun kupa ,fincan,ajda bardak tatlım hangisini istersin hele de bakimmm
ohoo epru hanım da da kavaltı hazırlamamış:umursamaz:
kknın en güzel gelini diye de hep ilarzuma hazırlatılmazki ama aa:umursamaz:
nedir bu gelinin çektiği, hep hizmet ediyi:roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafaduldenay bugün deli gibi gülmek istiyorum:roflol::roflol:
doru yazmışsın sürü ile öpecek değilsin yasempatiksalakcinnibir sürü diye yazılır bebeğim TDK'da ama esprili bir yazışı soruyosan ben büssürü die yazmayı tercih ediyorumsempatiksalakcinni
dün moralim bozuktu sizide sıkmak istemedim canım o yüzden ses etmedimBekliyom arzumm ceyloo kızz aşşağıdan bakmaa ses verr
canım nasıl sevindim anlatamam.demek kavuşyosun askerine inşallah hallolurda gitmez artık meleğimhayatımın aşkları burdaaaasizi çok seviyorum kankalarım:1hug:ve deli gibi özledim
beni merak ettmişsinizdir,şimdi size rapor veriyorum
daha önce hayal kırıklığına uğradım,ve sizide uğrattım biliyorum...o yüzdende kesinleşinceye kadar söylememe kararı almıştım..
şimdi mutluluğumu sizlerle paylaşıyorumveee haberrrrrr...nişanlım yarın geliyooooo
kaç gündür onun hazırlığı var...son ana kadar aksilik çıkar diye size bişey demedim..allahın izni ile yarın kavuşuyoruz.
bende kaç gündür koşturuyorum,biraz işlerim vardı..kaşla göz arasında postaneye gidip minim ve akitramın kargolarını yolladım..
onların kargosu bugün geldi,ben evde değildim,eve gelince açtım bide ne göriyim
allahım ne tatlı 2 insan benim minim ve akitram ya
minim ÖZENE BEZENE hediye paketi yapmış,birde bana extra hediye yollamış:asigim:melekli çook tatlı bi kolye..
enerjisine o kadar inandığım bi insanki minim,hemen taktım ve bana çok güzel bi enerji verdhihoyyytbirde not yazmış:asigim:mutluluğumu anlatamam..nasıl bir inceliktir..o ellerin dert görmesin bitane beni çok mahçup ettin
gelelim akitrama:dance:bal tanem bana jelibonlar,şekerler yollamışcokacimcoookbide not yazmış canım arkadaşım:kedi:hemen yedim gönderdiklerini
bu konuyu resimli olarak anlatıcam tabi:jeyyar:önce geçmişi okuyım,çok birikti eminimeyvahedigeldismile
burdan dünyalar tatlısı 2 arkadaşım,minim:ve akitrama incelikleri için çok teşekkür ediyorum
bende o kadar acele ve özensiz yolladımki ama yarın yazımdanda anlıycaksınız,o kadar acele yazıldıki:)))çünkü kayınvalidemi almam gerekiyodu,neyse anlatıcam detayları..
ben şimdi geçmişi gidiyim
sendemiBenim sözüm değil arzum benim sözüm olmayacak artık çünkü sevgilim yok:gitme: Çok yakın bi arkadaşımın sözü canım evt kesinlikle böyle birşey almalı sade şık harika:
ooyy benide unutmamış bitanesimyarın işallah bitanem:))bu arada sizdende mektup bekliyorum:)
o babasıyla laflarken,bende kayınvaldemle kayfe molası verirken girerim sermim:1ninca:
sizi ihmal etmem,mutlaka girmeye çalışıcam..sizi bırakıcak değilim canımın içi..
bu arada resim eklicem,yarına bakın olurmu
diğer kızlar nerde,gelmiyen varmı
nikomu,burcumu,ceylomo,gacımı,tembelimi,tatlıgacımı,minikimi,minimi,akitroşumu,nazalpimi,başka kaldımıfisfisfis
ay hepinizi çok özledim:dance:
ben herkeş değilmiyim hani bana::Herkeşe yolladım resmi ula
güle güle kullan bitanesimbenim bitanelerim minim ve akitram ile takas yaptık..ama takastan ziyade hediye olayına döndü:kedi:
minim ve akitramın notları ile öyle duygulandımki anlatamam:asigim:birde meleklerim bana takas harici şeylerde yollamış
minim:asigim:ah kanatlı meleğim..öyle özene bezene paketlemiş,hediyesini özenle seçmiş,şirinmi şirin not yazmış..bide melekli hediye kolyemi çok şık bi keseye koymuş
bense ne yaptımsengözlerimebaksanabbaştan savma oküz gibi yolladım..ne not ne bişey:mymeka:ama sakin kafa ile bidahakine bende kendimce bişeyler yapıcam işallah:kedi:zaten iğrenç yazımdan acele yolladığımı anlamıştır canlarım şimdi kankişkolarımın kargolarına gelin beraber bakalım:lepi:
canım arkadaşım minim ile loreal mineral allık ve maybeline krem allık takas ettik..ikisinide acayip beğendim..loral allığın numarası 03..çok şeker bi rengi var..ışıltısıda çok hoşuma gitti..allıkların denemeleri(swatç lafını sevmiyorum:umursamaz:)[/CENTER][/B]
maybeline allığın tendeki duruşu
loreal allığın tendeki duruşu(yalnız yanmışım he:smiley-cool:)
şimdi canım arkadaşımın hediye paketi,notu,birde hediye ettiği kolyeye bakalımhihoyyyt[
çizdiği kız figürüne hasta oldum yalnız
kesenin güzelliğine bakınhihoyyytkolyede nazar boncukuda var:asigim:
minimin enerjisine çok inanıyorum..enerjisi bana iyi gelen bi arkadaşım..o yüzden inanıyorumki kolyem bana şans getiricek..zaten taktım bu günhihoyyytresminide çektim üzerimde..albüme koyucam
inceliği ile beni mest eden arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorumopuyorumnanaktan
şimdiiii gelelim akitroşumun kargosunu incelemeyet
far orjinal değil..fiyatınıda akitram bilir..ama bu renk far düşünüyosanız mutlaka almanızı öneririm..elinizin altında olmalı böyle iddalı renkler:jeyyar:
akitramın bu farını takasta gördüm ve talip oldum..kendisi takasa gerek olmadığını ve bana hediye etmek istediğini söyledi..bende böyle zevkli olmaz,benimde bişeyler yollamam lazım dedim ve kafama göre bişey hazırladım..onuda ince düşüncesi için ayrıca öpüyorumŞeniz
evet..akitroşumun,canımın içide bana minim gibi not yazmış:asigim:birde jelibonlar şekerler yollamış:sm_cool:ay nası mutlu oldum anlatam kızlar :asigim:iki tatlı arkadaşımıda çok ama çok teşekkür ederim..sanalda olsa böyle dostluklar kurmak çok güzel:1rolleyes:
işte akiramın yolladığı hediye şekerlemeler ve
arko sürerek denediğim bir kaç renk renkleri çok sevdim kızlar..opuyorumnanaktan
akitram hepsini afiyetle yedim kesenize bereket kızlarhihoyyyt
anneler gününde kaşla göz arası watsonsa gittim..son ganimetlerim:[/IMG][/URL]
baştaki yeşil olan tüp yüz yıkama jeli..içinde minik piilink yapan zerrecikler var..watsons marka ve yeşilçay özlü..badi şopun yeşil çayı varda watsonsun nesi eksikzemuszemusyeşil tonikte yeşil çay özlü..karma ciltler çin bunlar..fiyatlarıda şaka gibi..4 tl yemi ne geldi tanesir
uzun fırça çok sert..onunla bacaklarımı ve totomu ovuyorum:kedi:fiyatı 3 tl felan..hihoyyyt
mavi kapaklı tüpler yüze püskürtülen kaynak suyu..çok uygun fiyatları..3 tl küsür..birini çantam için aldım
daha önce avene ve vich termal su kullanmıştım..bu çok daha ekonomik..yazın iyi oluyo
arka vücut kreminin üzerindeki loral kirpik bakımı..15 tl ye geldi..burcum almıştı,bende onda gördüm ilk..göze kaçmıyo,yakma olayı olmuyo o yüzden..yağ bakımından ziyade bunu tavsiye ederim..ben memnunum..
arko tüp krem(baz için)ve fındıklı vücut kremi
günaydın güzellikGünaaydıınnnn leeen benden önce gelmişsinnn
çabuk kahvaltı hazırla bizeee
patates de kızart uğur böceemmm
günaydın canımcanlarım günaydın ..
ve gülü gülü ..
iş yogun akşamları ders çalışıyom
görüşürük ..
bende sana gülmak istiyorumlaelaelaelaelaeohoo epru hanım da da kavaltı hazırlamamış
kknın en güzel gelini diye de hep ilarzuma hazırlatılmazki ama aa
nedir bu gelinin çektiği, hep hizmet ediyi
bugün deli gibi gülmek istiyorum
ahh bebeğim neler yazmış yaaa
bebeğim benim umarım kolye sana uğur getirir,umarım baktıkça neşe dolarsın canımın içi,kanatlı birisinden en iyi hidiye bu olur die düşündüm
tanrıçamla yaptığımız takas puma ayakkabıydı kızlar
ayakkabıyı okadar temiz yollamışki yeni gibi,temiz bi şekilde paketlemiş,gerisi hiç hiç önemli değil zaten ayağımada tam oldu ve çok sevdim
ve ayakkabı
güle güle kullan minişim
banada doldur bi bardak:kızlar kahvaltı diye başımın etini yiyonuz hazır kahvaltıya gelmiyonuz aşkolun yani buz ettiniz çayları
bacım bisaniye bakar mısın bana beni beğenicen mi
oohh miss gibim simitt ellerine sağlık
az ağır kanlıymışsın ama olsun:))))
evet anamm yaa kaynana olmak isttim ben de yeter gelinlik cefası çektiğim :hulya:
dünkü simileylerin öldürdü beni de ömürsün niko yeminle
bacım ben de onu arıyom göremedimçokgüzel gelin diyolar başlık parasında anlaşırız diye geldim anadınmı
bacım bisaniye bakar mısın bana beni beğenicen mibaşlık ne kadar istersin
çok güzel adam döverim, tespih çeker, kavede boş boş otururum, arada bir de telefon başında herhangi bi numaradan karıya kıza laf atarım
aynı bu misafirler gibi
ceylom hoşgeldin kankama.s.niye sıkıp duruyon o güzel canınıboshayallersmile
seni gördükçe gençliğim aklıma geliyo, yani bebekliğim:roflol: sırnaşık şey
ben de zamanında böyle üzüp durdum boşa geçirdim yıllarımı
şimdi bak manyah karı oldum çıktım la:lepi:
sütlü çikilatam da üzülmüş bu aralarboshayallersmile
ahh bebeğim neler yazmış yaaa :kedi:
bebeğim benim umarım kolye sana uğur getirir,umarım baktıkça neşe dolarsın canımın içi,kanatlı birisinden en iyi hidiye bu olur die düşündüm opuyorumnanaktan
tanrıçamla yaptığımız takas puma ayakkabıydı kızlar opuyorumnanaktan
ayakkabıyı okadar temiz yollamışki yeni gibi,temiz bi şekilde paketlemiş,gerisi hiç hiç önemli değil zaten opuyorumnanaktanayağımada tam oldu ve çok sevdimopuyorumnanaktan
ve ayakkabımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?