Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım tanrıcam seni cooook seviyorum Şeniz
bana bunları yollamıs okdr da tembihlememe ragmen bisürü sey yollamıs ya =)
bunu en kısa zamanda tekrarlamalıyız cok heycanlı bişey bayıldım :=)

renkler cıvıl cıvıl :dance:
üstümde fotografını cekemedim simdi acilen cıkıcam canlar
bi sorun cıktı üffff :sinifsinif:

ebişim dene çok dadlı ama şekeri nette verilen tariften 1 çay bardağı fazla koy yoksa tadı az oluyor

nazalp kolay gele balamm çok zor şu işler bee
sağolun kızlarrrŞeniz

ayyy renklere bakkk
çok guzel yaaa
güle güle giy
sırtında paralansın akitim
olumunekankayizsmile

tsk ederm tatlıslar bende begendim hem giyicem hem saklıcam boshayallersmile
yeni lenslerim geldi aksam size fotograf göstericem bakalım begenicekmisiniz boshayallersmile

Canlar ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki anlatamam malum son zamanlarda ki aksilikler yakamı bırakmadı ondan giremedim sanırım kısa bir süre daha böyle olacak yarın annemin hastaneye yatma durumu var ondan memlekete gitcem yani yine nete girme fırsatım pek olmayacak :bbo:
Buarada şekerler bana dua etmeyi ihmal etmeyin olur mu bu ara dualarınıza cidden her zaman kinden çok ihtiyacım var
Ben giremeyeli baya gelişmeler olmuş sanırım geçmişi bugün ne kadar uğraşsam da pek bitiremeyeceğim galiba eee o kadar süre giremessem normal gerçi :bbo:

Buarada Aktiram kıyafetler süpermiş canım bayıldım güle güle kullan eminim sanada çok yakışır çilekli pudingim benim

perim hoşgeldin
akitom süperler yaaa çok beğendim sarılı olanı özellikle
bu kzın nasıl gönlü bol opuyorumnanaktan benimkini gördünmü akitom

Superim hoşgeldin tatlım, umarım herşey yoluna girer balım...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
Bu arada artık hediyen ulaşmıştır diye umud ediyorum tatlışım
boshayallersmile

Nazo gelinim ,miden geçti galiba, temüzlük neferii..
kakılmış modundasın demek..kaydirigubbakcemile
kolay gelsin.kaydirigubbakcemile5.

Tanrıçam alışveriş çılgınım..laelaelaelaelaeo sprey kaynak suyu yazın yüzdeki terlemeyi de önlüyormu?guclubacismile
güle güle kullan..opuyorumnanaktan

ne kadddannnn mikemmel fistanzemuszemus bunlar..güle güle kullan akitim rapunzelim.:icecream:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…