Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ceylo neye üzüldün la

derdini söle derman bulak

tembelim kırmızıııı gördüm çık elma

BROVNI ISLAK KEK TARIFI
MALZEMELER
3 yumurta
1.5 su bardağı tozşeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvıyağ
3 yemek kaşığı tepeleme, kakao
1.5 su bardağı un
1 tatlı kaşığı dolusu vanilya
1 tatlı kaşığı dolusu kabartma tozu
Yapılışı:

•Oda sıcaklığındaki yumurta ve tozşeker çırpılır.
•Süt ve sıvıyağ ilave edilerek çırpmaya devam edilir.
•Kakao ve vanilya ilave edilip yedirilir.
•Kakolu sos dan 1.5 su bardağı ayrılır ve buzdolabına konur.
•Kalan karışıma, un, kabartma tozu,
•Mikrodalga fırına uygun bir kek kalıbını veya muffin kalıplarını yağlayın. (ben yağlamadım, kolay çıkması için cam kalıbıma yağlı kâğıt yerleştirdim).
•Kek karışımını kalıba dökün.
•Mikrodalganın ayarı 650 wat’a ayarlanır 7 dk. pişirilir (ben time cook tuşuna bastıktan sonra 7dk.ya ayarlayarak pişirdim).
•Kek sıcakken dilimlenir ve buzdolabında bekletilen sosun 1 bardağı keklerin üzerine paylaştırılır.
•Kalan sosu da, servis yaparken kaşıkla dilimlerin üzerine gezdirin.

KIZLARRR DUN AKSAM KUZENLER ARKDASLAR GELDI AKSAM EVE GITTIM GIREK YAPTIM 7 DKSURDU 10 DA CIRPMASI FLAN DESENIZ 17 DK DA HARIKA BI KEKKKK DEYIN MUTLAKAAA

ben yapıyorum bunu çok güzel oluyozemuszemuscokacimcoook

güzel kızlar ben geldim
ama çok kalamicim
yaz temizliğne basladım
fenalıklar geciriyorum şimdidenakannehir
yatak odasından basladım kışlıklar kalkıyo yazlıklar çıkıyo
allahım kac gun sürer bu temizlik
arada bir gelirim ama sizi çok özlüyom
tanrıçamın yari gelmiş yuppiiihihoyyyt
takaslar olmuş hediyeler gonderilmiş
hepinizi seviyorummm
Şeniz

ebişim foto lazım böle pek iştah açıcı olmuyor:)))

pandoram gönlü yumuşağım yüzü sertim:))
kaş konusunda az bişeyler diyeceğim var hele bak:)

öncelikle bloğuna giremiyom bulamıyorum öle bi blok sinir oldum. pandorabazaar yazıyorum gugıldan bişey çıkmıyor.

yarışmadaki kaşlarına baktım detaylı; kaşlarının burun yönüne olan kısmının fazla uzun olduğunu farkettim elim ile fotoğrafta göz pınarından dik olarak parmağımı tuttum kapattım önceki kısmı ifaden biraz daha yumuşadı. Kaşların fazla kalkık havaya canım. o yüzden de bi ebru gündeş eli maşalı havası hakim. bir de tabiki bakışların. bu yarışma makyajında gülerken bile bir sertlik alaycı bir tavır var (dudak kısmında) belki de yukarı bakmandan ötürü. avatarındaki fotonda karşıya bakıyorsun göz hizzasına o fotonda farkındaysan sertliğin s si yok. kaşlarını kesebilirsin evet çok az biraz daha kısa kaş daha da yumuşatır bence.

şöyle bir deneme yap evde.

yara bandıyla kaşlarını iki uçtan kısaltmış gibi yapıştır kamufile et. (yara bandını önce başka yerlere de yapıştır çek ki kıllar kopmasın bide aklıma geldi şimdi)

sonra da kaşlarını o kavis yaptığın yerin altını biraz doldur hafif o kısmı aşağı doğru tara biraz insin ordaki kıllar. o şekilde biraz bak bakalım foto falan çek o halini. bakalım farkedecek mi.

bir çiçek suratlı yazmış hatırlayamadım şimdi kimin yazdığını , kavisin burna yakın olmasıyla da alaka kurmuş. kesinlikle doğru aynı olay annemde de oldu ben de kavisi kaydırdım. şimdi çatık bi ifade yok annemde.

naçizane

şimdi bacım bu sol ayaktakine senin sağ ayaktakine tanrıça bacımın adını mı verdin
doğru mu annadım en akıllısından
delikafaduldendelikafaduldenanaaaa vallaha bak doru didin sağdaki tanrıçam soldaki mini kısaca mintan delikafaduldendelikafadulden

topiğin bütün kankaları,hepinizi allaha emanet ediyorumopuyorumnanaktan

aşkom aşkom aşkooom...hihoyyyt
Hediyelerine bayıldım birtanem güle güle kullan...opuyorumnanaktan zemuszemus
watsons çıkartman da süper olmuş.kaydirigubbakcemile5 ..O termal sulardan ben de alayım kankam...

Ayy bugün kavuşuyonuz yaa rüya gibi...
hihoyyyt boshayallersmile

canlarım günaydın ..
ve gülü gülü ..
iş yogun akşamları ders çalışıyom
görüşürük ..

Tospikim allah kolaylık virsin yavrucağızım...Seviyorum seniii kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Ayyy minik ayaklarına giymiş te çekmiş çok tatlı bu yaa Şeniz
Güle güle kullan bitanem! çok yakışmış...
kaydirigubbakcemile5

kız Allah seni napmasın delikafadulden
ayağımda paralandiktan sonrada saklıycam bir hatıra olarak bebeğimopuyorumnanaktan
aprilimin hediyesi olan fular ve cüzdanım gibi opuyorumnanaktan

Oyy yerim seni yerim he olumunekankayizsmile Şeniz
Severek kullanmana çok seviniyorum minom
hihoyyyt

Ben geldımm mınolarr ısler yogun bakınamıyorum bıleee hepınızı ozledım opuyorum hepınızıı

Ebiiş Şeniz

Nazom kolay gelsin kuzucum ayy benim de yapmam lazım o işleri akannehir

Erzucanımmm opuyorumnanaktan

ebişim dene çok dadlı ama şekeri nette verilen tariften 1 çay bardağı fazla koy yoksa tadı az oluyor

nazalp kolay gele balamm çok zor şu işler bee

Ben yazdımdı onu beeen :lepi:
heheh doğru tahmin etmişim havaya girdim şuanda
hihoyyyt şakkıdı

EVET YAA SORMA COK GUZEL OLUYOO VE DUN OGRENDIM TARIFI GITTIM YAPTIM AMA SOK OLDUM GERCEKTENDE OLDU 7 DK DA SASIRDIM NSIL BENIM USENIP YEMEK BOREK COREK ISITTIGIM SANIYELIK MAKINADA KEK YAPTI YAA 7 DK DA :))kafamçokkarıştı:bbo:

bende inanamıştım olcağına hatta olmazsa fırına atarım falan demiştim
aprilim hoşgeldinopuyorumnanaktan

Hoşbuldum ceylommm opuyorumnanaktan

Kızlar daha kavaltı etmidim, bişeyler yiyip geleyim
cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…