Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aprilim mucuk zaten biliosun beni işe kabul etmemeleri gibi bir olasılık olamazdı emmeeee :smiley-cool:
aprilim kuru temizlemeye bi göster çantanı temizlerler onlar 5 dk.da fiyatlarıda uygun oluor:hulya:

bence de Minim, seni almicaklar da kimi alcaklar allasen...:dilcikar:
ben de geçen sene şöyle düzgün bir işte çalışmaya yeltenmiştim.kaydirigubbakcemile3
toplu mülakatlar, görüşmeler atlattım, pek çoğuna kabul edildiydim fekat sağlık sorunları ve ailevi durumlar nedeniylen yalan oldu hep. :gitme: En çok ta içimde kalan 1 iş vardı yanarım yanarım hep ona yanarım Minicim, süpervizörüm...mafoldumben
kuru temizleme olayı da kafama yattı bebeim okidir
:lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız bi de bu dediklerimizi dene ,leke çıkmazsa..makinenin narin yıkama ,yünlü yıkama şeyinde yıka..tabiii sıktırmıycan..yerimseniben

Temem bidanem gözü gücelim opuyorumnanaktan

minişim hayırlı olsun kuzum ..

analar günü yaklaşıyo indirimleri ni zaman başlıcak ya

yaa tospik ben de istiyom indirimi...kaydirigubbakcemile2
ama sadece o günse yalan olur gibime geliyi...guclubacismile
%50 indirim olsaymış daha süper olurmuş. 1 alana 1 bedava sevmim
:1closedeyes:

Ossun ..
gıllı olsun benim ossun sempatiksalakcinni

ben de döşü kıllı severim kardeş sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

Canlarım ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki Şeniz Hep aklım sizde olasına rağmen netimde sorun vardı ve düzelmesi 1 haftayı buldu ondan giremedim tamda size çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sizden uzak kaldım :çok üzgünüm:

Buarada ben gelemeyeli maşallah 200 sayfa olmuş sanırım geçmişi okumak hiçte kolay olmayacak kafamçokkarıştı

Şekerler inşallah hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :Saruboceq:

perim hoşgelmişsen, özlettin kendisini...opuyorumnanaktan
buralar aynı...boshayallersmile
kızlar buluştu geçenlerde, ben gidimidim.mafoldumben..tanrıçam da gidimidi...mafoldumben
tanrıçamın PC bozuldu düzeldi senin gibi işte...boshayallersmile
yuvarlanıp gidiyoruz kuzum...
sen nasılsın?
yerimseniben

Kızlar pazar cicilerimi ekleyeyim mii? hihoyyyt

3744.jpg

keten gömlek. çok sevdim...20 TL

3760.jpg

Ekru renk hırka.10 TL

3769.jpg

T Shirt 5 TL

3777.jpg

3 tanesi 10 TL atletler

cd77e45d.bmp

Güneş taşı kolye. 2.5 TL (güzellik içünmüş, cilde faydası vamışmış) kaydirigubbakcemile3

3744.jpg

3760.jpg

Ekru renk hırka.10 TL

3769.jpg

T Shirt 5 TL

3777.jpg

3 tanesi 10 TL atletler

cd77e45d.bmp

Güneş taşı kolye. 2.5 TL (güzellik içünmüş, cilde faydası vamışmış) kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan cicilerini ,sırtında paralansın inşalllahhh..
3 nümereli tişörtünü beğendim.kaydirigubbakcemile5.hemide 5 tale, çok süpermiş
..

Bende böğün..papatya ve rezene çayı:içelim: aldım midem için..papatyayı içtim bilem ,iyiymiş..
tavsiye olunur..hemide mis gibi kokuyo..
Heidinin köyündeki, kırlar bayırlar geliyo hemen aklımakaydirigubbakcemile3..gitmişliğim vardır..sempatiksalakcinni

güle güle kullan cicilerini ,sırtında paralansın inşalllahhh..
3 nümereli tişörtünü beğendim.kaydirigubbakcemile5.hemide 5 tale, çok süpermiş
..

Bende böğün..papatya ve rezene çayı:içelim: aldım midem için..papatyayı içtim bilem ,iyiymiş..
tavsiye olunur..hemide mis gibi kokuyo..
Heidinin köyündeki, kırlar bayırlar geliyo hemen aklımakaydirigubbakcemile3..gitmişliğim vardır..sempatiksalakcinni

Sağol balparemmm opuyorumnanaktan
pazarda çok güzel şeyler var ama çoğu 20 TL.guclubacismile aslında gene çok pahalı değil ama ne bileyim pazardan alışverişte pek elim gitmiyor, ancak 1 tane alıyorum...
bayanssulusmile

kuzum midende miymiş sorun şimdi ? kesin mi bebeğim?:teselli:
sana miden için, kudret narı öneririm gacım.kaydirigubbakcemile5
kudret narı bitkisinin sızma zeytinyağı içinde 6 ay bekletilmiş olanlarını nereden bulabileceğini bilmiyorum ama...o 6 ay bekleyince püre gibi oluyor. her sabah yağını süzüp bala karıştırıp 1 tatlı kaşığı yiyorsun. mide mis...:lepi:
ayrıca açık yaraları 1 haftada izsiz kapatır, sevgilimden şahidim :1ninca:
bulabilirsen, bitki halinde al kuzum, evde yaparsın kendin. kızancığına da içir hem, çok faideli...
:emir_bebek:

3744.jpg

3760.jpg

Ekru renk hırka.10 TL

3769.jpg

T Shirt 5 TL

3777.jpg

3 tanesi 10 TL atletler

cd77e45d.bmp

aprilimmm çok güzlmiş ladıkalrın yaa güle güle kullnnnŞenizkaydirigubbakcemile

lilililililili (zılgıt) ben geldim :smiley-cool: bu aralar çok, başım kalaba böğün başım kalaba ellere vaayyyy :teytey:
iş başvurum kabul edilmiş sengözlerimebaksanab
karşınızda bir supervizor duruyor artık delikafadulden
hukuktanda kalmışım canım sağolsun:icecream:
danrıçam da gelmişşş
ayy nekadaan sevindim saval anlatamaaannnn

oyy hayırlı olsun cnm yaa:teytey:olumunekankayizsmile
akannehirhemen git yüzüne limon neyin sür önlem al:))))valla beklerim kokoş karı ya:)))

anam onun çığlığı bile bülbül sesi gibidir kız:)))hortlakların en güzeliŞeniz:)ben zaten vampirellayım bana yoldaş oldun fenamıaklinialirimsmileiyi sabahlar bitanemŞeniz

girdim geldim bileee:delphin:delikafadulden

Canlarım ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki Şeniz Hep aklım sizde olasına rağmen netimde sorun vardı ve düzelmesi 1 haftayı buldu ondan giremedim tamda size çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sizden uzak kaldım :çok üzgünüm:

Buarada ben gelemeyeli maşallah 200 sayfa olmuş sanırım geçmişi okumak hiçte kolay olmayacak kafamçokkarıştı

hgdin cnm özlemiştik seniopuyorumnanaktan:1hug:

Sağol balparemmm opuyorumnanaktan
pazarda çok güzel şeyler var ama çoğu 20 TL.guclubacismile aslında gene çok pahalı değil ama ne bileyim pazardan alışverişte pek elim gitmiyor, ancak 1 tane alıyorum...
bayanssulusmile

kuzum midende miymiş sorun şimdi ? kesin mi bebeğim?:teselli:
sana miden için, kudret narı öneririm gacım.kaydirigubbakcemile5
kudret narı bitkisinin sızma zeytinyağı içinde 6 ay bekletilmiş olanlarını nereden bulabileceğini bilmiyorum ama...o 6 ay bekleyince püre gibi oluyor. her sabah yağını süzüp bala karıştırıp 1 tatlı kaşığı yiyorsun. mide mis...:lepi:
ayrıca açık yaraları 1 haftada izsiz kapatır, sevgilimden şahidim :1ninca:
bulabilirsen, bitki halinde al kuzum, evde yaparsın kendin. kızancığına da içir hem, çok faideli...
:emir_bebek:

kendim nasıl yapayım kine..6 ay kim bekler..o zamana kadar..mide ya geçer, ya patlar..
aktarlara bi bakayım ,duydum bende kudret narını ,ama denemişliğim yok..
ne mideymiş anasını satıyım..belime, sırtıma vuruyor..sanki atom bombası yemişim..:1ninca:

kendim nasıl yapayım kine..6 ay kim bekler..o zamana kadar..mide ya geçer, ya patlar..
ne mideymiş anasını satıyım..belime, sırtıma vuruyor..sanki atom bombası yemişim..:1ninca:

Aktarlarda satılıyor canım o. Hiç uğraşma.kaydirigubbakcemile2

balım yapılmışını al öleyse kaydirigubbakcemile5
ama bitkisine rastlarsan dedimdi kuzum.
rastlarsan al ki kendin de yaaprsın elinin altında durur
yerimseniben

Karar vermişsindir inşallah entari modeline isloo..aklinialirimsmile

Gacım bugün ilk kez elbise beğendim tükkanın birinde giydim falan nerdeyse alıcaktım.
Hemen sevdiceğimi çağırdım güzelmiş ama biz sana alasını dikeriz aşkım dedi:asigim:
Soyunma kabininde çaktırmadan fotosunu çektim.
Taşlı bişi kullanılmış çok hoşuma gitti.
Benim seçtiğim modellere nasıl uyarlarım bilmiyorum.
Albüme ekledim fotoyu bi bakın yavrular ne dersiniz?
Takı derdi de olmucak öle bişi kullanırsamkaydirigubbakcemile4

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?u=41205

Bu arada albüme eklediğim elbise düşündüğüm renk gece mavisi.kaydirigubbakcemile4
Hazır almaya çekiniyorum biriyle pişti olursam diye çok kötü olur yaveyvahedigeldismile

ilarzum çeyiz alışverişin çok tatlı umarım en yakın zamanda bütün eksiklerini tamamlarsın kuzucum

kızlar bende sevdicegimin mezüniyetinide hangisini giysem opuyorumnanaktan zamanında kendi mezuniyetime katılmadım onunkisine gitcem :bbo:

aklımda bunlar var

böyle birsey giyersem altıma çorap giymeyi düşünmüyorum

sienna-kirmizi-elbise0.jpg

bunada bayıldım diz altında bir beyaz elbise

ye%C5%9Fil%C3%A7am7.jpg

bu eklediklerim tam benim tarzım =)))))))özellikle beyaz daha agır basıyor ....siz hangisini begendiniz ?

livomm beyazaa bayıldımm çok zariff sanada çok yakışır eminimmmboshayallersmileaklinialirimsmileŞeniz

bunlar kahvaltı için küçük kaseler canlar tanesi 1.5 tl

burda 6 lı suluk takımı 17 tl, meyve sıkacağı 99 tl, çay bardak seti4.5 tl, çay fincan seti9.9, kaseler6.9tl, yatak odası sürahisi7tl, su ısıtıcısı19 tl, baharatlık 25 tl , krep tavası ve sosluk 12 tl var canlar

havlularımı özdilekten 5 tl ye aldım tannesini annemede bi yerde gördğüm modeli yaptırdım

daha değişik bi model daha yaptıracğım onu da pylaşırım çiçekler ilginizi çekerse

ben öle süslü püslü havluları sevmiyom pek böle basit ilginç olsun:))

ayy allah gülee güle kulllnamayı nasip etsin cnm hepside çok ttalı çok güzel güle güle günlerde kullan inşallahhopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ekimde bacılar istanbul ayağına tüm topiki bekliyom he yalınız bırakmayınn gız beni oraya bizden çok glmeyecek insan

boynum bükük kalmasın

keşke istanbulda olaydım da geleydimmmafoldumben

kızlar ceyarın :jeyyar:kız arkadaşını buldum

ceyare
cheekyGirl.gif

:roflol::roflol::roflol:

nikooodelikafadulden:sm_cool:

Bugün aldığım flormar terracota far ve golden rose eyeliner.
Far serisi yeni çıkmış heralde harika bir yapısı var mat, kadife gibi.kaydirigubbakcemile4

3487.jpg
[/url][/IMG]

güle güle kullan bebeğimmkaydirigubbakcemile5

Merhaba güzellerimmmmmmm bayanssulusmile

Uzun süredir uğrayamadım ama sınavlarım çok iyi geçti sonuçlarda süper artık aranızdayım zemuszemus

Nikoncan yerim ben senin oğlunu yaa keşke birazcık büyük olsaydı bekarım bendeee :kedi:

Kızlar bugün sedasayanın ürünleri A-101 de indirime girmiş hemen aldım sempatiksalakcinni
Hele maskara 1,95TL ve bi sürü para verip aldığım maskaradan daha iyi sonuç elde ettim inanamadım ohaoldumsmile

Diğer ürünleri denemedim ama denedikçe yazıcam boshayallersmile
Nerde bu topiğin sahibesiii bakiiim nerdeeeeeeee bayanssulusmile

Aha çok pahalıya(!)-tatlicadiarzu- aldığım mayaj ürünlerim sempatiksalakcinni

1496.jpg

güle güle kullan şekerimmmŞeniz

Sağol minikommm Şeniz

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanŞeniz

burcum opuyorumnanaktan

Şeniz

bu indirimlerde
şöle esmer ve edeleli bi tipte bulabiilir miyim acep boshayallersmile

:jeyyar:

Şeniz olumunekankayizsmile

3744.jpg

3760.jpg

Ekru renk hırka.10 TL

3769.jpg

T Shirt 5 TL

3777.jpg

3 tanesi 10 TL atletler

cd77e45d.bmp

gule gule kullan aprilimmm opuyorumnanaktan

canim, h.g. ama ben resmi goremiyorum senağlama

Back
X