- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #16.381
aprilim mucuk zaten biliosun beni işe kabul etmemeleri gibi bir olasılık olamazdı emmeeee :smiley-cool:
aprilim kuru temizlemeye bi göster çantanı temizlerler onlar 5 dk.da fiyatlarıda uygun oluor:hulya:
bence de Minim, seni almicaklar da kimi alcaklar allasen...:dilcikar:
ben de geçen sene şöyle düzgün bir işte çalışmaya yeltenmiştim.kaydirigubbakcemile3
toplu mülakatlar, görüşmeler atlattım, pek çoğuna kabul edildiydim fekat sağlık sorunları ve ailevi durumlar nedeniylen yalan oldu hep. :gitme: En çok ta içimde kalan 1 iş vardı yanarım yanarım hep ona yanarım Minicim, süpervizörüm...mafoldumben
kuru temizleme olayı da kafama yattı bebeim okidir:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız bi de bu dediklerimizi dene ,leke çıkmazsa..makinenin narin yıkama ,yünlü yıkama şeyinde yıka..tabiii sıktırmıycan..yerimseniben
Temem bidanem gözü gücelim opuyorumnanaktan
minişim hayırlı olsun kuzum ..
analar günü yaklaşıyo indirimleri ni zaman başlıcak ya
yaa tospik ben de istiyom indirimi...kaydirigubbakcemile2
ama sadece o günse yalan olur gibime geliyi...guclubacismile
%50 indirim olsaymış daha süper olurmuş. 1 alana 1 bedava sevmim :1closedeyes:
Ossun ..
gıllı olsun benim ossun sempatiksalakcinni
ben de döşü kıllı severim kardeş sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Canlarım ben geldim Sizi o kadar Çok Özledim ki Şeniz Hep aklım sizde olasına rağmen netimde sorun vardı ve düzelmesi 1 haftayı buldu ondan giremedim tamda size çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sizden uzak kaldım :çok üzgünüm:
Buarada ben gelemeyeli maşallah 200 sayfa olmuş sanırım geçmişi okumak hiçte kolay olmayacak kafamçokkarıştı
Şekerler inşallah hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :Saruboceq:
perim hoşgelmişsen, özlettin kendisini...opuyorumnanaktan
buralar aynı...boshayallersmile
kızlar buluştu geçenlerde, ben gidimidim.mafoldumben..tanrıçam da gidimidi...mafoldumben
tanrıçamın PC bozuldu düzeldi senin gibi işte...boshayallersmile
yuvarlanıp gidiyoruz kuzum...
sen nasılsın? yerimseniben
Kızlar pazar cicilerimi ekleyeyim mii? hihoyyyt