Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım ya ben bakıcaktım albüme ama nerden bakıyorus onu bulamadım :):):)ay allah beni ne etsinkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis
çakalım al sana link tatlım
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - island kullanıcının Albümleri
ailemi görebildim canısım şebeke meşgul olmasına rağmen ulaşabildim onlar da beni gördüler

çünkü yüksek lisans mezunları en öndeydik

toplam 8 kişi idik çok rahat görüldük:)))

Hee yüksekten uçanlar görükür tabee biz asimile olcaz o kalabalıktasempatiksalakcinni
Bi de seni görmemek mümkün mü bebeğim yaa:asigim:

isllooommm çok beğendim,çok güzel olmuşşsun maşallah bebeğim olumunekankayizsmile
ben yarın tatile gidioruuuummmmmm delikafadulden
süveyş kanalımı da kapattı dün doktor ama sanki bi sızı var hala geçermi ya , diş etimide tahriş etmiş çeke çeke ağzımı o kadar işte genişlicek değil ya alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
şimdi çıkıorm saçlarımı boyayacağım koyu kahveye,tatilden dönünce resim koyarım
hepinizi teker teker öpüorm kucaklıorm , kendinize dikkat edinolumunekankayizsmile:gitme:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

mini ii tatiller canım :):)boyamayın şu saçlarınısı yaa yazık :):)bak bende beyazlar başladı yindede boyamıyorum saçları :):)

ahh tatil ahh bizede gel birgün mersin yakın ama oraya bile kaçamıyorus yaa

isllooommm çok beğendim,çok güzel olmuşşsun maşallah bebeğim olumunekankayizsmile
süveyş kanalımı da kapattı dün doktor ama sanki bi sızı var hala geçermi ya , diş etimide tahriş etmiş çeke çeke ağzımı o kadar işte genişlicek değil ya alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hepinizi teker teker öpüorm kucaklıorm , kendinize dikkat edinolumunekankayizsmile:gitme:opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

oh oh iyi tatiller fıstıkımmmkaydirigubbakcemile2:lepi:Şeniz

islan çok güxzel olmnuşsun canım maşşşallah:nazar:orayada yazdım ama saçların çok hoş gözüküyor canım kendi saçlarınmı onu merak ettim

Minimm çok teşekkür ederim bitanem
Dişinin iyi olmasına çok sevindim geçmiş olsun tatlım.
Ayy ne güzel tatile gidiyonnkaydirigubbakcemile İyi tatiller canım çok öpüyorum özletme kendini çokopuyorumnanaktan

islan çok güxzel olmnuşsun canım maşşşallah:nazar:orayada yazdım ama saçların çok hoş gözüküyor canım kendi saçlarınmı onu merak ettim

Canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Kendi saçlarım tatlım postiş yok

Islaaaaannnnndddddddd delikafadulden
bayıldım sana mankaaan arkadaşım benim yaa olumunekankayizsmile
süper olmuşsun herşeyinle bebişim...:lepi:
sevdiceğinle de çok çok yakışmışsınız meleğim...:nazar:
maşallah maşallah!
:nazar: opuyorumnanaktan

Kuzucummm mini mini bir kuzum olumunekankayizsmile
haydi geçmiş olsun bebeğim...allah başka diş ağrısı virmesin kaydirigubbakcemile5
tatilde de coş eğlen bitanem! hihoyyyt aklinialirimsmile
çok siviyoz seniii
opuyorumnanaktan

yihhuuu ben geldiimm:sm_cool:

Ceyloom hoşgeldin birtanem! opuyorumnanaktan

April;13749545]Islaaaaannnnndddddddd delikafadulden
maşallah maşallah!

Uyyy:kedi: nisanım çok teşekkür ederim bitanem
Utandırdın beni yaa güzel gözlüm
Size de maşallah:nazar:
Allah tüm seveneleri korusun:Saruboceq:

çakalım al sana link tatlım
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - island kullanıcının Albümleri

Hee yüksekten uçanlar görükür tabee biz asimile olcaz o kalabalıktasempatiksalakcinni
Bi de seni görmemek mümkün mü bebeğim yaa:asigim:

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

oohhh pilaj bülbülümmm git bakalımmm gez toz eğlen bolca şekerparesimmmmm

bizi de düşün foto çekin balböreğimmm temem mi

gız nikooo

aprilll nebersiniz özledim lanolumunekankayizsmile

Islaaaaannnnndddddddd delikafadulden
maşallah maşallah!

Kuzucummm mini mini bir kuzum olumunekankayizsmile
haydi geçmiş olsun bebeğim...allah başka diş ağrısı virmesin kaydirigubbakcemile5
tatilde de coş eğlen bitanem! hihoyyyt aklinialirimsmile
çok siviyoz seniii
opuyorumnanaktan

Ceyloom hoşgeldin birtanem! opuyorumnanaktan

oo ceylom hgdin kuşumm:sm_cool:

Hoşgeldin ceylommopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim tatlım. Maşam philips 39 lşiraya aldıydım çok memnunum.kaydirigubbakcemile4

hooşşbbuulldduuukkkhihoyyyt:hooray::teytey::sm_cool:
island 39 tl ye bu performansbayanssulusmilebayıldım valla süpermiş e tabi kıyafetin ve makyajınlada birleşince enfes oluyor:lepi:

5jtlco.jpg

2expown.jpg

kızlar dün aldıkalrım bu arada pastelin magic glossunu çok sevdim çok tatlı bi renk oluşuyo

hooşşbbuulldduuukkkhihoyyyt:hooray::teytey::sm_cool:
island 39 tl ye bu performansbayanssulusmilebayıldım valla süpermiş e tabi kıyafetin ve makyajınlada birleşince enfes oluyor:lepi:

Ceylom maşa iyi yaa kuaför halt etmiş gece boyu kuaföre giden arkadaşların saçlar hiç de kalıcı olmadı çok kudurduk terden falan saldı kendini hepsi ama benim idare ederdi bozulmadı fazla gece sonundakaydirigubbakcemile4

5jtlco.jpg

2expown.jpg

kızlar dün aldıkalrım bu arada pastelin magic glossunu çok sevdim çok tatlı bi renk oluşuyo
ay canım çok güzeller güle güle kullan
Ceylom maşa iyi yaa kuaför halt etmiş gece boyu kuaföre giden arkadaşların saçlar hiç de kalıcı olmadı çok kudurduk terden falan saldı kendini hepsi ama benim idare ederdi bozulmadı fazla gece sonundakaydirigubbakcemile4

sen bi onun tam modelini söylesene banazemuszemus

Back
X