- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #25.961
islandd boshayallersmile :lepi: :1shok: :asigim: 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
islandd boshayallersmile :lepi: :1shok: :asigim:![]()
elbisem koton çok sevdim
saçma bir bluz 5 tl , büyük geldi,kuş gibi oluor kollarıda , bişeyin içine felan giyerim
ayakkabı deichement 39 tl
![]()
küpelerimi de böle düzenledim,unutuodum takmayı şimdi gözümün önünde,
eski derfterimin kapağı kaydirigubbakcemile3
![]()
bu da milföy hamuruyla yaptığım mantı, çok güzel oldu, soslu halini çekmeyi unutmuşum
![]()
canlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ama sadece kıskançlık değil problem,keşke o olsa alıştım zaten, çok tuhaflaştı , çok gergin sürekli bağırıyor herşeye kızıyor , kolumu falan sıktı dün çok acıdı, elini cama falan vurdu , hiç böle değildi mafoldumben 10 temmuzda gidecek , onun için gergin olduğunu biliorm alttan almaya çalışıorm ama artık çok üstüme gelior... aman neyse boşverelim zaman...
patim teşekkür ederim güzelim benim opuyorumnanaktan
Yafff..tanrıça bacum..sen epeydir gelmeyince.:1closedeyes:.Yarcan'ın Normandiya Tünelinden kaçtın sandımdı..fisfisfiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Delii yaakaydirigubbakcemile3
Karıışşmaaa bendeeeeeeeedelikafadulden
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt süprizzzzz :dance::dance:tanrıçamm gelmişşşşşşşkaydirigubbakcemile2
hadi kız çok dinlendi kolun, başla halaya :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:nikooooooooooooooooookaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hadi kız çok dinlendi kolun, başla halaya :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
yok hacı göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:ama deniyim yinede,kırmıyım seni:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:anaaaaaammm maskelere bak :dance::dance:
patron sen bu tomitisle kaveyi yüzüme yüzüme atsan :tomato: aynı etkiyi gösterir mi :tomato: sempatiksalakcinni
patronum geldi yaaa :içelim: Şeniz
cano:1hug:tanrıçam maskeleriyle dönmüşşkaydirigubbakcemile2
tanrıçaammm süpersinzemuszemus
başka niler yaptın bakem burda yokken hangi ürünleri kullandınbayanssulusmile
yok hacı göstermez:smiley-cool::roflol::roflol:ama deniyim yinede,kırmıyım seni:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:
kurban olsunlar.özledinmi sen beni:jeyyar:
cano:1hug:
evet minikom,sizi ihmal etmedim yani:jeyyar:ayrıca geçmişide okuycam merak etmeyin:icecream:
ürünlere para bayılmadım ceylo sultan:smiley-cool:yaptım maskemi oturdum aşşa
başka resimlerde ekliycem şimdihihoyyytayrıca o senin süperliğin bebeğimŞeniz