Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aaaaaa unutmuştum ben sivilce önlediğini :1shok:
yeniden doğmuş gibi sevindim delikafadulden
ben tanrıçamın önerisi diye ilk alınacaklar arasında aklımdaydı iyi oldu şimdi sositososito
son zamanlarda yüzüm sivilcelendi şu an dudağımın kenarında çıktı uçuk gibi ama uçuk değil :2:
seninki de hayırlı olsun minikomm :jeyyar: kaydirigubbakcemile5

ay o lanetlerden bende de çıkıyo tam dudamın üstünde uçuk desen değil sivilce desen dğillkötükedihüso

ay o lanetlerden bende de çıkıyo tam dudamın üstünde uçuk desen değil sivilce desen dğillkötükedihüso
ne zaman geçer acaba böhüüü senağlama
keşke tohumu içer içmez geçseydi çok şey mi istiyoz :lepi:
aklıma islom geldi ya bugün hiç uğramadı sanırım CADIARZU
bi gidim yoklim kep töreni vardı benneyaptımki kaydirigubbakcemile

ne zaman geçer acaba böhüüü senağlama
keşke tohumu içer içmez geçseydi çok şey mi istiyoz :lepi:
aklıma islom geldi ya bugün hiç uğramadı sanırım CADIARZU
bi gidim yoklim kep töreni vardı benneyaptımki kaydirigubbakcemile

acaba tohumun tamamnı yesek bi anda geçermiidelikafadulden hmm nerde acaba bu saatta isoCADIARZUsengözlerimebaksanab

acaba tohumun tamamnı yesek bi anda geçermiidelikafadulden hmm nerde acaba bu saatta isoCADIARZUsengözlerimebaksanab
kız iyi fikir kaydirigubbakcemile3
1 kaşık 40 günde etki ederse
40 kaşık 1 günde etki eder o zaman :lepi:
öyle değil mi 1e 40 gayet mantıklı süprizzzzz
aklımızı sevelim miniko sositososito

herifim zombi gibikötükedihüsouyumuyo hasta etti beni:enbuyukkk:özledim ulan sizi:enbuyukkk:

uyku ilacı ver kız kaydirigubbakcemile3 bizde seni çok özledik kzıım yaa:umursamaz::gitme::gitme:

süperiz kankaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
ciğerler aceyle yıkanmışı giib bembeyaz olurrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:1:

herifim zombi gibikötükedihüsouyumuyo hasta etti beni:enbuyukkk:özledim ulan sizi:enbuyukkk:
kim kimi özlemiş ha alıntı yapim de gör :umursamaz:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt süprizzzzz :dance::dance:
kaç saatliğine geldi acaba :umursamaz: :sm_cool:
şimdiden kollarımı açayım gitme diyeyim :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

özledin mi diyo ya :delphin:
özlemek ne kelime geberdim :1closedeyes: mafoldumbenmafoldumben :2:
sabır taşı oldum :1closedeyes:
neyse önümüzdeki maçlara bakalım kaç gün gelmicen de şimdi ona göre her gece geldi mi diye kafayı yemiim :delphin:
tamam biliyorum yasakkelime diceksin ki ben de sizi özledim aklım hep sizdeydi... muhakkak :1closedeyes: :dilcikar:
çeksem şu kulağını bi :delphin:
pankart öyle konulmaz böyle koyulur :enbuyukkk: :roflol::roflol::roflol::roflol:

uyku ilacı ver kız kaydirigubbakcemile3 bizde seni çok özledik kzıım yaa:umursamaz::gitme::gitme:

süperiz kankaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
ciğerler aceyle yıkanmışı giib bembeyaz olurrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:1:
kim demişti serm mi demişti öyle beyaz olur ki filimde ciğer miğer gözükmez :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa serm de hiç uğramadı ne zamandır bak şimdi CADIARZU
düğün mü yaptı bizi davet etmeden ha :1:

pankart öyle konulmaz böyle koyulur :enbuyukkk: :roflol::roflol::roflol::roflol:

helal nikommolumunekankayizsmile:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::enbuyukkk::enbuyukkk:

bilemmkii nezamndı onun düğünnCADIARZU:2:kaydirigubbakcemile
vala bağa hiç demez
kez_07.gif

kesin aprile demiştir o aklinialirimsmile

kim demişti serm mi demişti öyle beyaz olur ki filimde ciğer miğer gözükmez :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa serm de hiç uğramadı ne zamandır bak şimdi CADIARZU
düğün mü yaptı bizi davet etmeden ha :1:
aynen kanka serm demişti:roflol: :roflol: :roflol: serm tam ağar bomba ya:)))) içkili olduğu geceyi hatırlıyomusun:roflol: ben dedim ser alıntı yapamassa anlayın kafası güzel,nikoda diyoki patron ben sermin hiç alıntı yaptığını görmedimki:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: öl yıkıl yani:roflol:

bakıcam oglım geçmişe:delphin:sözüm söz:delphin:
pankartına senin ben:roflol: :roflol: anarşik karı:enbuyukkk:

yanında olunca bilgisayarın yanından bile geçemiyorum..beş dakka kk açim diyorumda böyle götürüyo benikaydirigubbakcemile:gitme:çileli başım var benim:gitme:
ya zombi uykusu gelene denmez mi sempatiksalakcinni
hortlak gibi ayakta bence sırnaşık şeysırnaşık şey
gördün mü herifi de kendine benzettin kaç günde :roflol::roflol::roflol::roflol:
manyahhhhhhhsırnaşık şey sırnaşık şey zombiyi uykusu olmayanlara derler:roflol: :roflol: :roflol: tencere kapak olayı nikom..benim lacivertim oda:smiley-cool:

allah belanı vermesin kahkaha atıyorum şu an sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kaynatıyoruz kaydirigubbakcemile2 :1:

inanamammmmmmmmmmmmmmmmm tabiri caizse höööööö oldum
ip-atlama-ifadesi.gif

yalvarırım yapma yasırnaşık şey delikafadulden delikafadulden delikafadulden yok böyle bişey..baktıkça gülüyorum nası bişeysin sen ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ağlıycam gülmekten:roflol: :roflol: :roflol:

Back
X