- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #26.101
Ayy ne giydini okudum beynim sulandı-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gec kalmissin kizzkkarabiberr .!.:Ayy ne giydini okudum beynim sulandı -tatlicadiarzu-
belli oluyoo:)arada uyuyorum sonra uyanıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o zaman aynen devam :sm_cool::sm_cool: ver gazı ver gazı patron :dance::dance:allah almasın seni emisırnaşık şey:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yeme içme üşenme,bide onları numaralandır:roflol: :roflol: haza su katılmamış deli anam bu:lepi:
bide hart hurt halı fırçasıyla masaj yaotım diyo:roflol: olum vatsonstan alsana 3 tl ye benim aldığım at yıkama fırçasına benzer fırçadan
ayrıca göbişe sürerek doğru yapıyosun merak etme:smiley-cool:
delikli LV hariç çok beğendim patron kaydirigubbakcemile2çanta ve cüzdan ekliyim baribayanssulusmile
livi manyağıyımdır,ama bi tane şanelim var içelerinde(çakma tabisempatiksalakcinni)
bu desen ve model bu sene çok moda oldu:dilcikar:ben moda olmadan önce almıştım ama:dilcikar:lülülülülülü
bu çantamıda çok severler,içide çok şıktır..kendi çantam diye demiyorumzaten livittonun klasik ve vazgeçilmeyen desenidir kendilerizemuszemus
buda çok sevdiğim pratik çantamhihoyyyt
sağol fıstıkım Şenizohaoldumsmile desene sinifta kaldim :sinifsinif:
kolay gelsiiinnn![]()
Fstk yeni haberim oldu daha ama o da ne off hiç birşey algılayamıyorum şu anakannehir
Kankam zararı olmaz demişin tamam o zamanyerimseniben platesi yapıyom kanka evt ama her zaman değilohaoldumsmile
bababababa ba bana gülin hau alo merçeznikoncandan gecikmeli cevaplar geldi:roflol:
kiz emekliiiiiiiiii:roflol::roflol:
küçük kardeşim benim..bütün yazdığın güzel dilekler için allah razı olsun diyorum ahu gözlüm maralımŞenizcanımmmmmm....
Teşekkür ederim
Evet yaa yemin ediyorum öyle bi kurcalayım dedim topikleri veee tesadüfen gördümmm:1Şok ve mutluluk doldummmmmmmmmmm İnşallah ömrünüzcee hep el ele sağlıkla huzurla mutlulukla ağız tadınızla günlerinizi yaşarsınız vee artık düğünü görekk
Herşeyin hayırlısı her zaman hakkınızda hayırlısı olsunn inan çok çok çok mutlu oldum çooooooooooooooooooooooooooook opuyorumnanaktan
ev arkadaşınada el salladıbi baktım tanrıçamı görüüümmmmmm akannehir:1shok:ne ballıyıım yaaaaaaaa d
bebeğim çok özledik kaç gün oldu valla neşem yerine geldi
tatilimi yarı da kestim hatta çeyrekte kestim döndüm, nişanlı ile kavga ettim konuşmuorm,bıraktım geldim
ama yine alışviriş yaptim azcık eklerim bir ara
aprilimm ev arkadaşım![]()
senin ağzını burnunu yerim bencokacimcoookgeldim yarım yamalak ama rastlaşamadık meleğimle:gitme:akşama gel canımı ye cokacimcoook
Ben iki kulak yapçam arkandan böle :lepi:
benim ardımdan da kötü smil serbest![]()
sana güzel enerji yollıycaz kuzum emin ol:Saruboceq:allah yardımcın olsunolumunekankayizsmilehafta sonu su-ınavım var
öptüm şekerler
Afrditimm:asigim: çok teşekkür ederim meleğimm:kedi:
Biz buraları hiç ihmal etmedik valla, ama devamsızlık yapan ok şurayı bi disipline sok artık:hulya:
Eniştemize sonsuz saygılar, ama seni bizden bu kadar uzun zaman ayırmasın:gitme:
Ağşama gelcen ama bahane yok:umursamaz:
teli açmıyosun,o garibimde kuduruyo sensiz yazık kız:))çok bunalttı beni yaa çok üstüme gelior bi kaç haftadır, gidecek die heralde, ama yüzük atnayı bile düşündüm dün o derece hala da değişmedi bu düşüncem, telimi de açmıorm alsanaalsanasmile
göksunun bu tavrına hastayım iştekaydirigubbakcemile3gülerken dövüyokaydirigubbakcemile3ablalarım diye tatlı tatlı girdi,çarparıma bağladı deli kızkızlaaaarr daha doğrusu ablalarımmmm ne yüüzk atması yaa sakın yapmayın öle şeylerr kıyamaaaamm( :gitme:
ben bu konulara çok çok uzağım amaa uff(
sakinleşinn konuşun halledinn la ne yüzük atmasıı çarparımm haalmaz:
şansız bedevimi diyim acaba:smiley-cool:ben gittim tanrıçam geldi
ben geld,im tanrıçam gitti
isyanım var uleeeennn
boynum kıldan ince:çok üzgünüm:topikçek hüküm giydirin bana gacım:a015::lepi:akannehirakannehirakannehirakannehir
nerdesin kız sen.. cezalısın 2,5 saat tek ayak üstünde durcan taaaam mı?:umursamaz:
saol bitanemŞenizyazdım zaten farı yeni almadım diye..ilk sayfaya bakarsan denemesini ve bilgilerini görüceksin gacımolumunekankayizsmileherkesin kandili mübarek olsun..opuyorumnanaktan
arzuşum şindi annadımboshayallersmile..mesacını tam okumamışım, yarışma hedayelerinmiş meğer.zemuszemus.
tanrıçamın kesesine bereket..hepsi güzel fakat farın rengine bittim..numerosunu yazın bakem..
küpeliğine bayıldımdelikafaduldennasıl bir düşüce!!kitap kapağını küpelik yapmakCADIARZU:hooray:haikasın bitanem ne diyimki..çok hoşuma gitti..ayakabılar gökkuşağı gibi ne kadar hoş:asigim:elbisede çok güzel,acayip deyip hakir gördüğün 5 tl lik bluzüde ben çok çok beğendim ayrıcakaydirigubbakcemile3yerimsenibenhepsini güle güle kullan..herşeye bayıldım gülfidanımŞenizelbisem koton çok sevdim
saçma bir bluz 5 tl , büyük geldi,kuş gibi oluor kollarıda , bişeyin içine felan giyerim
ayakkabı deichement 39 tl
![]()
küpelerimi de böle düzenledim,unutuodum takmayı şimdi gözümün önünde,
eski derfterimin kapağı kaydirigubbakcemile3
![]()
bu da milföy hamuruyla yaptığım mantı, çok güzel oldu, soslu halini çekmeyi unutmuşum
![]()
allah razı olsun minikim..seninde kandiin mübarek olsunbu arada herkesin kandili mübarek olsun öpüyorum hepiniiziopuyorumnanaktan
amin teyze:smiley-cool:seninde..ver öpem elini-tatlicadiarzu-:roflol:herkesn kandili kutlu olsun kızlarrr :lepi:
canlarım desteğiniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ama sadece kıskançlık değil problem,keşke o olsa alıştım zaten, çok tuhaflaştı , çok gergin sürekli bağırıyor herşeye kızıyor , kolumu falan sıktı dün çok acıdı, elini cama falan vurdu , hiç böle değildi mafoldumben 10 temmuzda gidecek , onun için gergin olduğunu biliorm alttan almaya çalışıorm ama artık çok üstüme gelior... aman neyse boşverelim zaman...
burayı dağıttı hatun sonra kimler var diye soruyo iyimiooppss dağıLın ulleeeyynn kaydirigubbakcemile3
kim var kim yok ? neler oLmuş buraLarda bi kurcaLamam gerekk opuyorumnanaktan
tanrıcaaa'mmm laelaelaelaelae
gacım allaha şükür süperimnabersin tanrıçaaaaam..niredeydin de bakem..
canımın içi bende çok özlüyorum buraya gelmeyince inan:gitme:kızım bu kadar özletme kendini yaa çok uzun zamn olduu((((((
delisin olum sen:roflol: :roflol: :roflol:uyyyy haçan kollarınıza kuvvet daaa bu kiz özlemiştir halayimizi :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:
özledin mi diyo ya
özlemek ne kelime geberdim :1closedeyes: mafoldumbenmafoldumben :2:
sabır taşı oldum :1closedeyes:
neyse önümüzdeki maçlara bakalım kaç gün gelmicen de şimdi ona göre her gece geldi mi diye kafayı yemiim
tamam biliyorum yasakkelime diceksin ki ben de sizi özledim aklım hep sizdeydi... muhakkak :1closedeyes: :dilcikar:
çeksem şu kulağını bi![]()
deme:hooray:anlat hele neler yapıyosun gacımhihoyyytdiyetimin 9.gününde 2,200 gr vermişim..3 daha versem tamamdır..:lepi:zemuszemus
sen saatler öncesinden mateye bağlamışsın kanka:roflol:anlaşıldı şimdi:smiley-cool:ımmmm
9 günde 2.200grsa
X günde 3000gr daha
eşittir 12 gün 7 saat daha lazım :lepi:
kimiaramış:roflol: hastayım annene:lepi:,ama kimiaramışım ne kadar bilgili baksengözlerimebaksanabTanrıçam kankaların bitanesi, olumunekankayizsmile tariflerine hayran oldum hemen not alıyorum.:hulya:
Bu Türk kahveli peeling olayına hastayım zaten meleğim ben :lepi:
Limonla kahveyi karıştırıp vücut peelingi yapıyorum duşta, harika oluyor.zemuszemus
Kiraz saplarını da annem hep kaynatıp içer...Sağlıklı yaşam neferi Kimiramis sempatiksalakcinni
daha ohoooooo..yanmışım ağlıyanım yok..ben yokken neler yaptınız okuyunca gözümü karacaahmette açarım..ama mefta olarakakannehiramin..inşallah..hihoyyythihoyyytveririz yaaa.zemuszemus
tanrıçam neeediyom hatimmi ediyon topiii,oku oku bitmez,birikti..
hayırlı kandiller kankaların gülüŞenizneyse herkese iyi kandiller
yaptığınız dualar kabul olsun inşaallah
ben gelebilirsem gelirim belki![]()
![]()
megomolumunekankayizsmileseninde kandilin mübarek olsun dostumŞeniz
yazdım ya la:kedi:hee eminim bugün ne giydinde de açık duruyor değil mi :jeyyar: :icecream::tomato:
:)))))pati bunu okuyunca dicek ne var yani bu kadar gülücekbenneyaptımkihayır yani anlamadım:S bide :S böyle yaparşutarafagittihasta olurum:)sanki msn de konuşuyo hatunbak patron deme böyle
yarın gelicek ne şotası dicek kızıcak bizi de ateşe atma sırnaşık şey
ne bilim bu yorum çıktı tıkladım en son sayfaya atıyo göremedim kim olduğunu
aprilin işi olabilir dicektim üşenmedim baktı april gacısı bu patişota sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol:
aman iyi suçunu bilen suçlular gibi başladı itirafa :dilcikar: di de yanakları kızarıyo bak bak :1closedeyes:
anladık zati boşuna mı 7/24 sunumda, sunuma gitti diyola:roflol::roflol::roflol::roflol:
heh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::
ayyy koptummmmm:roflol::roflol::roflol:
hahah ben ne zombiyimdir sen bi bilseeen sempatiksalakcinni
9a kadar kalirsin sonra aksam 9a kadar uyursun kesin:roflol:
simdiye kadar en büyük rekorum 7de uyuyup 8de kalkmakti
buda demek oluyoki biraz zor alirsin balim şakkıdı:sm_cool::roflol:
eminmisinsengözlerimebaksanabminikten ses cikmiyo bu arada![]()
aha baksırnaşık şeynolii laasempatiksalakcinni
geçmişe gidiyim espiriyi anlıycam dur senhee koskoca ütü yaptım geldim minikten hala bi ses yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kenefe düştü heralde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:![]()
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaaaa su ifadeleri nerden buluyosun allasen öldüm resmen:roflol::roflol::roflol:
Kazen'e söylesekte senin ifadeleride eklese keske![]()
göksunun bu tavrına hastayım iştekaydirigubbakcemile3gülerken dövüyokaydirigubbakcemile3ablalarım diye tatlı tatlı girdi,çarparıma bağladı deli kız![]()
burayı dağıttı hatun sonra kimler var diye soruyo iyimi
göksumlülülülülülü
göksu,harbiden allah tependen baksın:roflol:çiskek dedi ya:roflol:cani göksu kabarıyomu:1shok:bize kabaran bişey var o zaman:1shok::roflol:kız öLe dimeeeilkden tatLı diLLe oLur die söyLedimm sonra yazarkenn
içimdeki caniii göksu kabarıyooo sonu da öyLe oLuuyoo eLimde değiL yaauuu naniknanik
o diliniii ısırırıımmm baaaaa aklinialirimsmile hacıı haaa bu arada şu maskeLerini bi deniyim diyorumm domatesLi oLanıı yaa bişey söylicemm ama sakın ha sakın gülmeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben o karışımı tepeden bakıncaa cheesecake'e benzettm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah Allah diyorum bu cheesecake ama burda maske tarifi yazıyoo sonra anladım ki domatesin çekirdekleri öle gösteriyormşşş sırnaşık şey
vala sakın güLmeyinn o ara Allah tepemden bakıyoduu arada geLiyolar bana böleee oLur olmadık şeyleri başka şeylre benzetiyorumm sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
Tanrıcaaa'mm baLoncuğumm naniknanik
sen artık baLoncuğum oL emmiii hihoyyyt
günaydın ceylommirmirmirmirhala yataktayımmirmirmirmirgünaydınlar efendim