tansaşta kasada tutmayan fiyatlar

dilekkerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
18
0
86
Bursa
tansaştan alışveriş yaparken dikkat edin bizim başımıza çok geldi etiketteki fiyatlarla ödenen fiyatlar farklı mutlaka fişlerinizi tek tek kontrol edin

tansaş en çok şikayet edilen market , çeşitli sitelerde görebilirsiniz bunu .

eğer çok sey aldıysanız araya almadıgınız ufak şeylerdende geçiriyorlar arkadasım alısveriş yapmıştı 100 küsür tutmustu akşam fişe bakarken farketmiş diş macunu almamıs diş macunu var fişte

Bu durumla bende cogu kez karsılastım.
İade ettigim urunlerde olmustur.
İsim dusmedikce alısveris yapmayı tercih etmiyorum oradan.

tansaşta fular görmüştümm kremrengi yeşil karmakarışık bişeydi rengi kalmışmıdır :hulya:

Evet benimde başıma geldi bir kaç kez...Allahtan problem çıkarmadan iade veya değişim yapıyorlar...

Tansaştan bi kaç kez bu konuda bizde mağdur olduk ,ama hemen telafi ediyolar.Kipada her seferinde karşılaşıyorum.Raftaki fiyatla kasadaki fiyat tutmuyo.Söylediğiniz zamanda asla sizi haklı çıkarmıyorlar.Müşteri hizmetlerini aramanız mail atmanız bile fayda etmiyor.

kipada ,bazen ürünleri kasadan bi kaç kez geçirtiyolar , alışverişte havuç almıştık 3 kez geçirmişler kasadan daha sonra farkettik ,fişi kontrol etmediğimiz için,en iyisi hemen kasa çıkışı fişi kontrol etmek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…