tarafsız yorumlar istiyorum

Nfrtettti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5.494
7.470
398
merhaba arkadaşlar benim bir konuda fikire ihtiyacım var sadece tarafsız şekilde size anlatacağım 3 yaşlarında bir bebeğin babanneye 10 15 günlüğüne yada daha az tatile gönderilmesine nasıl bakıyorsunuz. verdiğinizi cevaplar içinŞimdiden teşekkür ediyorum

Göndermeyi bilmiyorum ama babamlar biz küçükken bizi çok bırakıp tatile fln gittiler ve gayet iyi bakıldık bizim için de farklılık oluyordu.
Eğer bakıma güveniyorsan ve çocugun da babaannesini seviyorsa bırakmanda sakınca göremiyorum.

ayrıca biri 5 biride 3 yaşında iki tane daha çocuk var.ve ben bebeğimin çok fazla güneş görmesini istemiyorum hatta çok az görmesini istiyorum

Oğlum babaannesine çok düşkün, beni 10 gün görmesin özler ama hiç sıkıntısı olmaz. Babaannemizde benim kadar iyi bakar Allah var. Eğer böyle bir durum söz konusu ise gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. Sadece çok şiddetli özlem oluyor o kadar

Babaannenin gercekten iyi bakıp ilgileneceğinden eminsem neden göndermeyeyim ki annem bizide cok göndermiş babaanneme anneanneme allaha şükür başımıza birşey gelmedı

Bu gayet normal birşey. Ki gönderdiğiniz kişiler babanne ve dede... Onlar da tüm sıcaklıklarıyla torunlarına en iyi şekilde bakacaklardır.. Ben burada düşünülecek birşey göremedim.. Hıı bilinmedik veya sizi bu düşünceye itecek durumlar söz konusu ise bunu da ayrıca belirtmelisiniz

ayrıca biri 5 biride 3 yaşında iki tane daha çocuk var.ve ben bebeğimin çok fazla güneş görmesini istemiyorum hatta çok az görmesini istiyorum

merhabalar;

Bir rahatsızlıktan dolayı mı güneş görmesini istemiyorsunuz?Babaannenin iyi bakması durumunda sorun olmazdı .Hastalık mı var diye sordum şayet böyle ise durum o zaman değişir tabi.

Son düzenleme:
samimi olayım ben bırakamam.. yani babanne meselesi deil kendi annemede ..
15 gün çocuğum gözümden ayrı.. hani 7 8 yaşında olsa neyse ama 3 yaşında bir çocuk için anne en büyük güven kaynağı ve mutluda olsa iyide bakılsa içinde anne babanın yokluğu bir yara oluşturur diyorum .. tabi bu benim fikrim...bu kış eğitim için mecburi ankaraya gittim 5 gün ve geldiğimde kızım çooooooooooooooooook iyi bakılmasına rağmen geceleri hep beni aramış onu öğrendim bende aynı şekilde.. hala daha anne bensiz uyuma olurmu der.. bağımlılık değil bu güven oluşturmak lazım.. diye düşünüyorum ki yine söylüyorum uzun çok uzun bi süre .. siz dayanabilirmisiniz.. bide farklı çocuklar olack diyorsunuz onların anne babaları yanındaysa o çocuk için daha zor olur ..

evet olaya bu şekilde bakınca birşey yok yalnız ben çocuğumdan ayrı kalamayacağımı defalarca belirtmeme rağmen yaklaşık 10 kez tekrarladı ben bunları beraber tatile götüreceğim diye ayrıca güneşe çıkmasını istemiyorum bunuda belirttim iyi yansın güneşte falan dedi ...yani bana göre yanlış şeyler hem diğer çocuklarda var birde 3 yşında yavrucak anadan ayrılırmı?

ben normal bulmuyorum ne kadar iyi olursa olsun 3 yaşında bir çocuk anne çocuğudur tatile gitmiem yinede oğlumu bırakmam çocuk bu yahu 15 yaşında genç değil yapmayın etmeyin 10-15 gün üstelik.

çocukların ikiside küçük ben olsam o kadar uzun bir süre asla gönderemem her ne kadar iyi bakılacak olurlarsa olsunlar onlar ana kuzusu hiç kimse annenin yerini tutmaz ki onların size en ihtiyacı olduğu dönemler..

Babaannenin nasıl bakacağı en önemli olan...

Ama bana sorarsanız benim 3 yaşında oğlum var 10-15 gün bırakmam annemle bile bıramam çok zorunlu bir durum olmadıkça...

Siz çocuunuzdan ayrı kalamayacaksınız neden gönderiyorsunuz ki...
Hemde başka çokcuklarda var hangi biri ile ilgilenecekler....
Olur mu öyle şey canım :44:

yanlız değilmişim sevindim .. yani kusura bakmayın ama bu söyleyeceğim iç in bırakmayın.. ne olursa olsun.. bi anne küçücük çocuğunun üstünün örtük karnının tok olduğunu bilmeden nasıl uyur artı başka çocuklar var ilgi bölünecek helede anne ilgisi yoğun bi çocuksa yıkımla döner .. kesinlikle

Ben anneanneleri ve dayılarıyla yolladım biri on diğerî yedi yaşında iki kızımı ve vardıkları günün akşamı ağlayarak aradılar ilk otobüsle de eşim ben ve 3 aylık bebeğim gittik:) olmadı yani yapamadılar bensiz kî sizinki çok ufak yollamayın derim

ben bırakmam. güvenmediğimden değil de evladımdan bu kadar uzun zaman ayrı kalamam. hem aklım kalır. yemek yedi mi, tuvaletini yaptı mı, sıkılıyor mu, beni özlüyor mu? kafamda onlarca soru olacağına, çocuğumu alır ben de giderim nereye gidilecekse..

Son düzenleme:
çocukların güneş de görmesi gerekir senin göndermeye gönlün yok yoruma falanda ihtiyacın yok çocuk senin istemiyosan gönderme

Bu tamamen göndereceğiniz kişiye ve gönderme gerekçenize bakar.
Genellemeyle hareket etmeyin.

siz de istemiyorsunuz. kimse çocuğunuzu siz istemediğiniz sürece alıp götüremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…