- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
3 yaşındaki bir çocuğun kiminle tatile gönderildiği önemli değil ki. 10-15 gün annesinden ayrılması sorun bana göre...merhaba arkadaşlar benim bir konuda fikire ihtiyacım var sadece tarafsız şekilde size anlatacağım 3 yaşlarında bir bebeğin babanneye 10 15 günlüğüne yada daha az tatile gönderilmesine nasıl bakıyorsunuz. verdiğinizi cevaplar içinŞimdiden teşekkür ediyorum
Siz çocuunuzdan ayrı kalamayacaksınız neden gönderiyorsunuz ki...
Hemde başka çokcuklarda var hangi biri ile ilgilenecekler....
Olur mu öyle şey canım :44:
ben sadece tarafsız bir şekilde kendi fikrimi anlatmadan yorum almak istedim.teşekkürler bunları eşime göstereceğim.
aynen katılıyorum ben çocuğum olmadan yaptığım tatile tatil dememki yediğim içtiğimden tat almam yiyip içebilirsem tabi o da olacak koşacak oynayacak eğlenecek güneşte görecek yansın kavrulsun demiyorumki koruma kremleri diye bişey var sonuçta.madem millet bakacaktı çocuk benim rahatımı bozacaktı niye doğurdum diye sorarım kendime .kusura bakmayın tarafsız olamayacağım hasta olur hastanede yatarsın (Allah korusun) anlarım .keyfi bir tatil için uygun görmüyorum
hastalık gibi mecburi durumlar olabilir o ayrı ama
sırf ben daha rahat gezip tozacağım diye çoçuğumun sorumluluğunu başkasına yıkmaz yanımdan ayırmazdım.
sevgili arkadaşlar çocuğumu ben bırakmak istiyorum demiyorum sadece bırakılabilirmi diye soruyorum..bunları akşam eşime göstereceğim ben fikir verip kafa kurcalamak istemedim sadece sordum siz neyapardınız?
ben gönderirim çünkü kayınvalidem eminim çiçek gibi bakar keza annem de öyle, eşine bizim yorumlarımız ne anlam ifade edecek ki neticede tanımadığı kadınlarız, bu konuda fikir ayrılığınız varsa konuşa konuşa bi orta yol bulunur ya göndermezsiniz ya da eşimin de gönlü olsun derseniz 10-15 olmazda atıyorum 5 gün olur, kendini kasma tatlım bu kadar
merhaba arkadaşlar benim bir konuda fikire ihtiyacım var sadece tarafsız şekilde size anlatacağım 3 yaşlarında bir bebeğin babanneye 10 15 günlüğüne yada daha az tatile gönderilmesine nasıl bakıyorsunuz. verdiğinizi cevaplar içinŞimdiden teşekkür ediyorum
sevgili arkadaşlar çocuğumu ben bırakmak istiyorum demiyorum sadece bırakılabilirmi diye soruyorum..bunları akşam eşime göstereceğim ben fikir verip kafa kurcalamak istemedim sadece sordum siz neyapardınız?
arkadaşlar annenize de mi yollamazsınız yoksa sadece kv için mi bu geçerli, anne olsun kv olsun yollamam göndermem ayrı kalamam tarzı marazi ilişkileri ben sağlıklı bulmuyorum daha da büyüyünce nolucak, her daim çanta gibi yanınızda mı duracak
yani gönderemem olmaz yapamam maalesef durum bu.çanta gibi Allah ömür verirse böyle olacak gibi.geçen aklıma geldi okul gezilerine şehir dışına felan bile nasıl göndereceğim dedim.Allah kuzularımızı korusun.Hepsi Rabbime emanet.bol dua edin bence yoksa kim bakarsa baksın bu dünyada çok savunmasızız.
arkadaşlar annenize de mi yollamazsınız yoksa sadece kv için mi bu geçerli, anne olsun kv olsun yollamam göndermem ayrı kalamam tarzı marazi ilişkileri ben sağlıklı bulmuyorum daha da büyüyünce nolucak, her daim çanta gibi yanınızda mı duracak
sen kucağına alda sonra konuşalım)
ben de hamileyken 3 ay kayınvalime 5 ay anneme gönderir ben gezerim diyodum. ama kazın ayağı hiç öyle değilmiş.
elini tutmadan nefesini duymadan mümkün değil uyuyamam.
kucağına al bak bakalım düşündüğün gibi birşeymiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?