bende o yüzden diyorum ya marazi olmamalı ilişkiler, bende hamileyim ve erkek hissediyorum şimdiden özlem diyorum sakın öyle oğluşum ayrılamam yapamam edemem ay yedimi ay işedi mi böyle bi anne olmak istemiyorum ki ilerde gelinim illallah etmesin benden
bide bi erkek bunu kesinlikle sorun yapar
ahhhh yine bu kilişe dimi, tamam canım kucağıma alıncada konuşuruz, bu foruma girdiğimde nişanlıydım evlenince anlarsın dediler, evlendim çocuğun olunca anlarsın dediler şimdi hamileyim kucağına alınca anlarsın dediler ben 14 haftadır anneyim zaten şimdiden aşığım çocuğuma ama çocuk benim kolum bacağım uzvum değil Allah verdi lütfetti şükrediyorum
asıl klişeyi "ahh yine aynı klişe " diyerek sen yaptın canım. çocuk, sadece anne olunduğunda anlaşılan bir duygudur.
hiç tartışmaya girmeyelim boş yere forumda zaten...
ha tabi kucağına aldığında da anlamayan anneler yok mu? çooooooooooooook.
bu belirli bir yaşa kadar geçerli. yani çocuk kendini ifade edicek, çişini kendi yapacağı bir yaşa gelince tabii ki gidebilir. ama 3 yaş bunun için çok küçük. hem o çocuk annesini özler, boynu bükülür. hem de annenin içi rahat olmaz.bende o yüzden diyorum ya marazi olmamalı ilişkiler, bende hamileyim ve erkek hissediyorum şimdiden özlem diyorum sakın öyle oğluşum ayrılamam yapamam edemem ay yedimi ay işedi mi böyle bi anne olmak istemiyorum ki ilerde gelinim illallah etmesin benden
bide bi erkek bunu kesinlikle sorun yapar
tartışmayalım tabi ki ama son cümlenle beni çok kırdığını söylemek istedim zira bizim sohbet ettiğimiz başka bi başlık var benim aylardır nasıl çocuk istediğimi nasıl sürekli bundan bahsettiğimi ve heyecanlandığımı o arkadaşlar bilir, neyse...
istenmiyosa gönderilmez ben sadece kendi bakış açımı yazdım herkesin çocuğu elbette değerlidir Allah hepsini korusun ben yarın ultrasonda görücem inşallah, o bile içimi pır pır yapıyo ama kendi adıma bağımlı anne olmayı reddediyorum, yalnız ben bir detayı kaçırmışım sadece konu sahibinin bebeği olmayacak mı başka çocuklarda varsa ilgi bölünebilir
ayy bizim ultrason çıktılarından oluşan bir albumumuz bile var.ben aylarca o çıktıları cüzdanımda taşıyıp karşıdan karşıya geçerken bile çıkarıp bakıyordum dermişim
merhaba arkadaşlar benim bir konuda fikire ihtiyacım var sadece tarafsız şekilde size anlatacağım 3 yaşlarında bir bebeğin babanneye 10 15 günlüğüne yada daha az tatile gönderilmesine nasıl bakıyorsunuz. verdiğinizi cevaplar içinŞimdiden teşekkür ediyorum
sen kucağına alda sonra konuşalım)
ben de hamileyken 3 ay kayınvalime 5 ay anneme gönderir ben gezerim diyodum. ama kazın ayağı hiç öyle değilmiş.
elini tutmadan nefesini duymadan mümkün değil uyuyamam.
kucağına al bak bakalım düşündüğün gibi birşeymiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?