Yöresel Tarif tarhana yapımı hakkında çokk acil yardım istiyorum

Yöresel Yemekler
süpersiniz hanımlar bu soğuk havayı hiçç yaşanmamış gibi kapattınız tebrik ediyorum sizi

ay yok üzülecek bir durum sadece anlaşmazlık ve yanlış kelimeler geçti. sakın üzülme. bir tarhana yüzündende kimseyle kavga edilmez ama dimi. şimdi sen yeniden yap bakalım tarhananı.
bence yarısını güneşde yarısınıda gölgede kurut bakalım

o zaman bi tas tarhana kaynatında içelim bende yok sizde varmışşşş hadi bakalım mutfağa kızlar :)))

ben hic kotu icerige basmadim senin adina bassaydim baska topikte salak diyip benden bahsettigindede basardim...ceza aldigini diyorsan bende aldim canim merak etme...

ama ona sen bastın sandım ve o kadar sinirlendim kiii sözlerine ve üstüne ceza alınca bide başka bi topikte hiçbişiyini beğenmedim falan diyince iyice çoştum üst üste geldi şelale oldum aktımondan dedim yani salak diye

bilmem cahil demek istediğimi düşündün sandım ondan öyle dedim yani

yok ben kendi kendime dedim onu. bazen çok konuşmak yada bildiğin birşeyi iddia etmek ve üstünde durmakda cahillik gibi geldi. hani derler yaa (konuyla alakasız olsunda bu mevzu)
sanane kim ne yaparsa yapsın gibi.... zaten kim ne yorum yaparsa yapsın insan genede kendi bildiğini yapıyo bazen boş konuştuğumuda düşünüyorum, ama genede cvp yazma isteği doğuyor içime, acaba karadenizli olmanın avantajımıki

yanlis anlasilmaalar oldu iste ben ilk topikte yanlis anladim sende oyle girdik birbirimize neyse hadi barisalimmm

ohh ohhh barışın arkadaşlar barışın bu arada GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNNN HEPİNİZİİİİİNNNNN

yanlis anlasilmaalar oldu iste ben ilk topikte yanlis anladim sende oyle girdik birbirimize neyse hadi barisalimmm

işte insan yüzyüze görmüyo ya mimikleri göremiyosun mesela diğer konuda da gayet iyi niyetimle sana kokoş bakımlı demek demiştim ama sen yanlış anladın saydın bissürü bana yani ama olsun yani ödeştik bende sana salak dedim kusura bakma hadi barışalım

ben orda hava yapmadim sen havalandigimi dusundun ben oylesine boylelerine kokos deniyor demekki dedim espiriydi bide senin bizim konu sahibinin bahsettigi cocukla dalga gectigimizi dusundun sandim ondan aciklama yaptim sonra ipler koptu zatensende kusura bakma iyi niyetinden suphem yoktu ama iste dalastik bi kere

yokkkk hiç sizin yazdıklarınızı dalga olarak bile görmemiştim zaten tam okumamıştım bile konuşmaları ben konu sahibinden bahsetmiştim hani üzülmüştümde çocuğa annesi falan yokmuş kırma sakın söyleme çocuğa demek istedim de işte demek ki ikimizinde canı tartışmak istiyomuş demek ki kapıştık acba ikimizde reglmiydik ki o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…