arkadaşım walla üzdün beni ya seni kırdığımı ben kendi adıma düşünmüyorum kimsede sana cahil demedi demezde zaten. dediğin gibi herkez farklı şekilde yapıyo bu tarhanayı.benim büyüklerimde hep güneşte kuruturlar.ama güneşte kurutmayanda bir çok kişi var.benim sorunum hem güneşimin hemde rüzgarımın olmamasıydı.odada gram esinti yoktu eeee nasıl kurusun bu tarhana.
ben hic kotu icerige basmadim senin adina bassaydim baska topikte salak diyip benden bahsettigindede basardim...ceza aldigini diyorsan bende aldim canim merak etme...
bilmem cahil demek istediğimi düşündün sandım ondan öyle dedim yani
o zaman bi tas tarhana kaynatında içelim bende yok sizde varmışşşş hadi bakalım mutfağa kızlar :)))
ama ona sen bastın sandım ve o kadar sinirlendim kiii sözlerine ve üstüne ceza alınca bide başka bi topikte hiçbişiyini beğenmedim falan diyince iyice çoştum üst üste geldi şelale oldum aktımondan dedim yani salak diye
o zaman bi tas tarhana kaynatında içelim bende yok sizde varmışşşş hadi bakalım mutfağa kızlar :)))
yanlis anlasilmaalar oldu iste ben ilk topikte yanlis anladim sende oyle girdik birbirimize neyse hadi barisalimmm
ohh ohhh barışın arkadaşlar barışın bu arada GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNNN HEPİNİZİİİİİNNNNN
ohh ohhh barışın arkadaşlar barışın bu arada GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNNNNNNNNN HEPİNİZİİİİİNNNNN
Benim de canım çekti ben de isterim tarhana çorbası
işte insan yüzyüze görmüyo ya mimikleri göremiyosun mesela diğer konuda da gayet iyi niyetimle sana kokoş bakımlı demek demiştim ama sen yanlış anladın saydın bissürü bana yani ama olsun yani ödeştik bende sana salak dedim kusura bakma hadi barışalım
topigin adi küsleri baristirma topigi olsunevet GECMIS BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUNNN ARKADASLAR...
ben orda hava yapmadim sen havalandigimi dusundun ben oylesine boylelerine kokos deniyor demekki dedim espiriydi bide senin bizim konu sahibinin bahsettigi cocukla dalga gectigimizi dusundun sandim ondan aciklama yaptim sonra ipler koptu zatensende kusura bakma iyi niyetinden suphem yoktu ama iste dalastik bi kere
herkese iyi geceler. tarhanalarınızı gölgede kurutmayı unutmayın
tamam içelim :)) şimdi linda pişirip suncak bize onda var tarhana o yapmışşş :))))) offf yanında zeytin yemeyi severim bu arada :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?