hahahahaha:)))) ewet küslerin barışma topiği olmalı artık
hahahahaha:)))) ewet küslerin barışma topiği olmalı artık
yokkkk hiç sizin yazdıklarınızı dalga olarak bile görmemiştim zaten tam okumamıştım bile konuşmaları ben konu sahibinden bahsetmiştim hani üzülmüştümde çocuğa annesi falan yokmuş kırma sakın söyleme çocuğa demek istedim de işte demek ki ikimizinde canı tartışmak istiyomuş demek ki kapıştık acba ikimizde reglmiydik ki o gün
herkese iyi geceler. tarhanalarınızı gölgede kurutmayı unutmayın
neyse helalleselim barisalim HAKKINI HELAL ETbenim reglim bugun dua edinde olmayim hamileyimdir INSALLAH
neyse helalleselim barisalim HAKKINI HELAL ETbenim reglim bugun dua edinde olmayim hamileyimdir INSALLAH
begen butonunu geri istoyrum yaaaaaa:84::84::84::84:kizlar hepinizin yorumlarini begendim...linda iyi geceler sekerim...duygus19 pisirde yiyelimmmm tarhanayi
canim megin topigine takiliyorsan orda gormussundur AMIN INSALLAH KABUL OLUR TUM DUALARIMIZ...canımmm inşallahhhh olmazsınn inşallahhh rabbim dualarını kabul etsin ben seni daha öncede başka topikte görmüş yorumlarınıda okumuş gibiydim ama emin olamadım.inşallah adet olmazsında bebeğin gelir.inan yürekten diliyorum bunu.
helal olsun canım ne demek insan bazen fevri davranabilir yani ben bu sitede ki herkese hakkımı helal ediyorum eğer kırdıklarımda olursa onlarda bana ederler umaarımsende bana hakkını helal et canım umarım bebeğinde olur evlisin demek ben bekarım ondan sende bekarsın gibi hissettim ama yanlış çıktı
Pişirmeyi bilsem seve seve ama nerdee
Ay bu arada inşallah hamilesindir canım
canim megin topigine takiliyorsan orda gormussundur AMIN INSALLAH KABUL OLUR TUM DUALARIMIZ...
evet bazen cok fevri davranabiliyoruz...HELAL OLSUN CANIM...EVET EVLIYIM
kızlarrrrrrrrrrrrrrr banada banada banada dua edin tamammı benimde bebişim olsunnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrrrrr banada banada banada dua edin tamammı benimde bebişim olsunnnnnnnn
canım bi yere takıldığım bişeyler yazdığım yok aslında yorumlarınızı okuyorum sadece
Ah canım inşallah senin de bir bebeğin olur en kısa zamanda hayırlısıylaaAllah tümm isteyenlere nasip etsin inşallah.
vay beceriksiz vayy(alinma ha saka yapiyorum)
INSALLAH CANIMMMMM...
amin tweetysale'cim aminnn allahım tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhatli ewlatlat versin aminnnn
Biliyom canım napalım öğrencez yavaş yavaş
umarım canım seninde sağlıklı bi bebeğin olur kızlar ne kadar çok çocuk seviyosunuz öyleben evlendimi bi 4-5 sene çocuk doğurmayı düşünmüyorum nedense kaldıramıcakmışım gibi o yükü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?