aminnn arkadaşım aminnnnn seninde gönlünde ne muradın varsa allahım kabul etsinnnn.
sanki ben cok biliorumda sana beceriksiz diorummmogreniriz ogreniriz
aaa ben çok hamaratımdıröğrenmek istediklerinizi bana sorun mutfakta mükemmelmiyim ne yani
bisey oldumuydu sorariz sanaaaa ben çok hamaratımdıröğrenmek istediklerinizi bana sorun mutfakta mükemmelmiyim ne yani
Öğreniriz tabi. bi de Allahtan yemek yapmayı ve öğrenmeyi seviyorum
Vay sevindim aklımıza geldikçe sorarız gayrı
soru sorun alo!atrac her daim hatta
merhaba
size sormak istediğim bişey var....
bu yıl hayatımda ilk kez tarhana yapmayı denedim... internetteki tariflerden bulabildiğim kadarıyla ortalama bişey yaptım... tarhanayı kuruttum toplam 10 gün uğraştım... şuanda yaklaşık nohut büyüklüğündeler... ama bi türlü daha ufak hale getiremiyorum... kurutma sırasında çok fazla ilgilenemedim kızımdan kaynaklı... acaba kurutma sırasında mı çok ufalamak gerekiyor.... robottan da geçiriyorum ama bi türlü bulgur büyüklüğüne dahi gelmiyor.... sizler nasıl ufaltıyorsunuzzz???????? lütfen yardım edin yaklaşık 5 kilo un koydumm... bayağı çok oldu yani hepsini çöpe atmak istemiyoruim... bu işin püf noktası nedirrr???
tarhana yaptım 1 gün beklettim kabardı çokgüzel, 2 gün odaya serdim 3gün ise bozuldu üzeri küflendi.emeğim mahvoldu o kadar üzüldümki anlatamamm nerde hata yaptım bilmiyorum ewin içinde kuruttum güneş almadı acaba o yüzden olabilirmi birde normal yoğurt kullandım süzme kullanmadım ama yoğurttan olduğunu hiç sanmıyorum öfff delircemm yaaaaa .bilen varmı ??? illa güneşmi gerek kuruması için
ben denizliliyim ve biz şöyle yaparız...süzme yogurdun icine malzemeleri koyarız 1 hafta eksitiriz...1 hafta sonra ununu koyarız..2 hafta bekletiriz kabardıkca yoğururuz..yani 20 günde serilmeye hazırdır..günese degil gölgeli ve serin yere sereriz..sürekli daha kücük parcalar ve ovalarız..1-2 gün sonrada geciririz...her yörenin ayrı...cimcime allah agız tadıyla yedirmek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?