Tarkan konseri faciası.

Gerçekten mi ? Size göre öyle olabilir mi ?

Ben kendimce çözümü böyle buldum da.

Canım bence byle olmaz aıle olma bılıncı olmaz kı aranızda. bızım sıstemden bashedeyım yapabıkırsen uygula
ben donem donem calısıyrum ev hanımıyım :) esım maasını alır odeneceklerı ayırırız toplu pazar ve market alısverısımızı aylık olarak yaparız eve ne alınacaksa . Kalan paramıza bakıp onunla ay sonunu gecrmeye calısırız. Esım maas yatar yatmaz ceker eve getırır bankada paramız kalmaz ayrı gayrı yoktur

benım calıstıgım dnemlerde de maaslarımızı cekerız hesaba otururuz borcları alısverısı ayırırız, bır mıktar kenarı ayırıp kalan parayla yıne ay sonunu getrmeye calısırız ... Sızın sıstemınzle ılerleyemezsınız kenarı para atamazsınız yada atılan parada senın paran benım param kavgası olur cunku bır taraf yer ıcer gezerse dıger taraf kenarı para atarsa bunun kavgası mutlaka olur

Ileride biriniz issiz kalirsa sanirim acliktan ölür, ilginc bir sistem, anlasmazlik da bu sebepten cikmis sanirim, hem tek ayrilik maddi anlanda degil sanirim, esinize sormadan konser planlari vs. diger arkadaslarin da soyledigi gibi ev arkadasligindan oteye tasimalisiniz iliskinizi, evlilikte bircok sey ortak olur.

Anamin evinde doğurup,büyütürdum.
Ona da anasiyla mutluluklar dilerim. Madem cocugu anamin evinden getirmisim gibi davraniyor...

Her evlilikte problem var sizinki de maddi sanırım.Kendinizce çözmüşsünüz ama brnce bir sorun çok borç altında ezilniş değildir umarım neticede sizin eşiniz ..

Gitmek istediğimiz bir şeydi. Görünce hevesli hevesli aradım. Ama aldığım cevaplar aynen öyleydi. Ben kendi kendime gelin güvey olmadım.Yanı yapmak istediğimiz ama yapmadığımız ortak bir plandı.

Bu kadar hesap yapan , 3 lira bahşişi düşünen bir adamun konsere bütçe ayırması beklenemez zaten .
Bende o yüzden yarısını sen ver yarısını ben ver dedim zaten. Param yok deyince de E yapmak istediğimiz de birşey di. Tamam ben ısmarlıyorum o vakit dedim... Ve gerisi böyle oldu

Birikim yapmayı düşünmüyormusunuz. Bebeğinizin olacak. Çok masraf oluyor.
Ya süt olmazsa mama içerse. Mama dediğiniz şey dünyanın parası en basiti.
Gider paylaşma yönteminize saygı duyarımda şu saatten sonra ortak bütçe yapmanın yolunu aramalısınız

Afedersiniz ama evlilik derken.
Evliligi biri oturup anlatmaliymis size.
Evlilik boyle olmaz yada bunca insan evliligi yanlis biliyoruz.

Esiniz gitmek istemiyor olabilir. Para sistemizminiz yanlis bnce .Esimle uniyle sevgiliyken bile birlikte harcardik bizim paramizdi .Dimdi iki calisan insan olduk nitekim degismedi benm senin yok bizim var cuzdanini acar para da alirim yani sorun yok. Esinizi arayip yari parasini verin demeniz cok tuhaf bence. Ben olsam askim su tarihte konser varmis biletini alir misin derim ugrasmam

Nasi ya maddi anlamda esiniz sıkisik ve Siz o söyleyincemi anliyonuz ne tuhaf evlilik arkadaslikmi yoksa bilemedukkk

Yorumumu tekrardan yapıyorum. Sanırım eşinizle ciddi bir iletişim sıkıntınız var kocanızın borcu olurda bunu siz nasıl bilmezsiniz. Kendimce yorumum bu şekilde. Ama cimri adamlada zor yani bütçelerin ayrı olması bile bu adamla size zarar gibi geliyor bana bilmiyorum yanlış mı dusunuyorum acaba ama bence öyle.

Siz karı koca olmayı sanırım yanlış anlamışsınız karı koca olmak bence bir olmak aynı hayatı birlikte yaşamak bir elmanın iki yarısı olmak demek bir ilişki evlilikle sonuçlanıyorsa sen ben olmamalı daima BİZ olmalı senin paran benim param olmamalı sanırım siz birbirinize borç parada veriyorsunuzdur konu dışına çıktım biraz kusuruma bakmayın niyedim sizi yargılamak değildi ama bana aile ilişkiniz eksik geldi sanırım bebeğinizde olucak artık bezi eşiniz mamayıda siz alırsınız heralde pek anlam veremedim bence konser değil eşinizle iletişimsizliğiniz hakkında düşünün nacizhane fikrim kusura bakmayın

Bencede konu dışı yorum yapıyorsunuz. Bende istemiyordum böyle olsun ama yapacak bir şey yok. Herkes onu öyle kabullenmiş. Aaa X öyle evet evet aman derler. Benimde yapacak bişeyim yok. Lütfen yargılamayınız. Size göre karı koca olmayı başaramadık size göre sınıfta kaldık tüh.

Biz maddiyatta hiç bir olamadık. Bende istemem cüzdanımın karıştırılmasını ben böyle büyütülmedim.

Bende diyorum ki sizce yanlış bizim sistemimiz. Ama ben çözümü böyle buldum. Doğru bulmuyorum evet ama yapacak bir şeyim yok.
Abartmıyorum SEvgiliyken su istemiştim alır mısın diye. Ohooo her seferinde su mu alıcaz yaa demişti. Evden getirecektim herhalde. Şimdi aklıma geldi yine sinirim bozuldu neyse. Düşünüyorum da aptalmıydım acaba ? Şimdi olsa böyle bir şey kabul edemezdim. Evlendikten sonra sana gelinlik aldım ben beee. Diyen bir Ada'm kendisi.
E doğal olarakda aradığımda da aşkım biletlerin yarısını sen öde yarısını ben ödeyim. Demem gayet normal geliyor bana ? Size gelmedi mi şu an ?
Bilet parasını ikiye bölüp rakamın cazip geleceğini düşündüm ki o DA böyle düşünmüştür.

Eğer siz eşinize bilet alırmısın ? Dediğinizde ikiletmesen alıyorsa bence çok şanslısınız. Kıymetini bilin. Benim öyle bir imkanım yok DA oradan biliyorum.

Aynen öyle biliyor musun ? Ondan onda gereksiz gelen bişey istememek için hep kenarda param olmuştur benim. Şu anda bile vardır. Hep biriktiririm..
Nereye kadar biriktiriceksin ki? Çok zor bi esin varmış.. Sana da ağır gelmiştir çünkü karısısın ve sana aldıklarının hesabını yapıyor. Şimdi bebek dogucak büyücek kreşe verecen çalışmak zorunda olduğun için.. Sonra kısmet olursa 2.çocugun ve sen yine işi bırakmak zorunda kalıcan ama bekar gibi hala kendi ayaklarının üstünde durmaya zorlanican, çünkü diğer türlü gruruna yediremezsin seni ona muhtaçmis gibi davranmasını kaldıramazsın.. Sana hayati bu kadar zorlaştirirken sonra oda evin babası mi olucak????

Babamdan kalan ev 2 tane ev var. Oray'a taşınmayı düşünüyorum Bebek'ten sonra. Kiraya vereceği parayı bana verecekmiş. Oda benim maaşım olacakmış.
Şu an mantıklı geliyor ki yapar öyle üstüne falan yatmaz. Ama dediğin gibi eşim maddi anlamda gerçekten çok zor.
Bütçeyi ayırmakla birlikte kimse kimseye hesap sormuyor diye burada ki arkadaşlar yerden yerde vurdular neredeyse ama benim çözüm yolum bu.
Yani 8 yıl önce bu yaşımda olsaydım herhalde ne ilişkime devam ederdim, ne de evlenirdim. Çünki benide gerçekten yoruyor artık. 5-10 TL nin hesabını yapması benide yıpratıyor.

Şöyle bir örnek daha vereyim. Bundan 1-2 Ay önce iş çıkışı markete uğradım. Domates salatalık alacaktım. İhtiyacım olan başka birşey daha aldım. Bende gereksiz para harcamam zaten. Bana dedi ki bak 10 TL fazla tutarsa üstünü sen verirsin. Ben şok ben manşet. Her gün Ada'mın farklı bir huyu çıkıyor.

Hala söylüyorum bu konuyu ısıtıp ısıtıp. Son Zaman'larla maddi atışmalarımızın baş rolü oyuncusu bu konu.
Bu ufak bir ayrıntı ama gerçekten benide çok yoruyor. Bende böyle olsun istemezdim. Babam böyle değildi ben böyle birşey görmedim ailemden çünki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…