- 30 Ekim 2023
- 826
- 1.756
- 43
Bence sen çoban bir erkeksin.Lütfen demek istedim başım ağrıyor du işten dolayı hızlı yazdığım için oldu. Kusura bakmayın nolur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen çoban bir erkeksin.Lütfen demek istedim başım ağrıyor du işten dolayı hızlı yazdığım için oldu. Kusura bakmayın nolur.
Sana birşey demek istemiyorum. Bence seniseaştıralım ne dersinBence sen çoban bir erkeksin.Mune hanım bu kişiyi nasıl araştırabiliriz
seni araştıralım diye yazılır. Yine beceremedinSana birşey demek istemiyorum. Bence seniseaştıralım ne dersin
Olabilirseni araştıralım diye yazılır. Yine beceremedin![]()
1-O yüzden mi ayrı yazılırAhaha oyüzden mi gemn damlıyorsunuz buraya
Du ayrı yazılımaz. Bilgisiz ve beceriksiz misiniz?Lütfen demek istedim başım ağrıyor du işten dolayı hızlı yazdığım için oldu. Kusura bakmayın nolur.
Cvp vermiycem sana1-O yüzden mi ayrı yazılır
2-Gemn diye yazılmaz hemen diye yazılır
Bİlgisiz ve beceriksiz misiniz lütfen cevap verin
Yazım hatalarını düzeltmeye kılavuzu;Kendime buğün yeni biri geldi hemn sabh arkadaş olduk görür görmez eski arkadsımda kuskandı. Biraz konuşmaya çalıştı benle. Biraz üzüldüm aslında ama bilmiyorum ya neyse hemn yeni arkadaş buldu kendi ne demiş bnm hakkımdda napcam bilmiyorum ya buda iyi bir arkadaş 16 yaş büyük evli beni çok sevdi
*Cevap vermeyeceğim şeklinde olacak.Cvp vermiycem sana
Bende ayni fikir deyimBence sen çoban bir erkeksin.Mune hanım bu kişiyi nasıl araştırabiliriz
Neden uzun süreli ban yemedi anlamıyorum. Buraya dalga geçmeye geliyor. Faaliyetleri çok şüpheli. Türkçe yazarken zaten bu site yanlış imla kullanımının altını çiziyor konus sahibi asla önem vermiyor dilimize. Hangi dili kullanıyorsa gitsin çeviri aracıyla yazsın. Zaten insanların duygularına ve düşüncelerine değer vermeyen bir patalojik psikolojiye sahip olduğu apaçık ortada. Bizde onun duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğiz.Bende ayni fikir deyim
Du ayrı yazılımaz. Bilgisiz ve beceriks
Mune hanım bunlar beceriksiz ve bilgisiz olarak beni düşünüBende ayni fikir deyim
Türkçe yi çok iyi biliyorsanız kurs açın hanfendi iyi ders veririsinizBende ayni fikir deyim
Buraya üye olup 1 gün sonra akışta adet oldum diye duyuru yapmanıza anlam veremedimMune hanım bunlar beceriksiz ve bilgisiz olarak beni düşünü
Türkçe yi çok iyi biliyorsanız kurs açın hanfendi iyi ders veririsiniz
Du ayrı yazılımaz. Bilgisiz ve beceriks
Mune hanım bunlar beceriksiz ve bilgisiz olarak beni düşünüBende ayni fikir deyim
Türkçe yi çok iyi biliyorsanız kurs açın hanfendiBende ayni fikir deyim
Ne alaka şimdi beni yakından takip etmenize gerek yoktuBuraya üye olup 1 gün sonra akışta adet oldum diye duyuru yapmanıza anlam veremedim
Bak halen yorumu alıntı yapmanız mantıksız şekildeMune hanım bunlar beceriksiz ve bilgisiz olarak beni düşünü
Türkçe yi çok iyi biliyorsanız kurs açın hanfendi
Ne alaka şimdi beni yakından takip etmenize gerek yoktu
Bak halen yorumu alıntı yapmanız mantıksız şekilde
Ahaha çok üzücüBenzetmeniz yanlış olmuş. Bana damlıyorsunuz dediniz. Katı cisimler damlamaz ki. Bu beni incitti.
Seninle tartışmıycam iyi günlerBak halen yorumu alıntı yapmanız mantıksız şekilde
Sen aleni olarak dilimizle dalga geçiyorsun. Dilimizi dezarforme edip kendi seviyende beyanlarda bulunuyorsun. Aynı zamanda kadınlarla ve kadınlarla da dalga geçiyorsun. Adet oldum diye yazıyorsun ama erkeksin sırf tahrik olmak için buradasın. Sen sapık kavramına giren birisin. Hormonları düzgün çalışan erkekler böyle yapmazlar. Gerekli merciilere seni bildirirsek telefonunda bulunacak sapkın şeylerin tamamen hiçbir zaman silemeyeceğini bilmeni isterim.Mune hanım bunlar beceriksiz ve bilgisiz olarak beni düşünü
Türkçe yi çok iyi biliyorsanız kurs açın hanfendi
Ne alaka şimdi beni yakından takip etmenize gerek yoktu
Hassasiyetini bildiğim için söylüyorum sen de çok fazla yazım yanlışı ve imla hatası yapıyorsunYazım hatalarını düzeltmeye kılavuzu;
1-Bugün
2-Hemen
3-Sabah
4-Eski
5-Arkadaşımla
6-Kıskandı
7-Hemen
8-Benim
9-Hakkımda
10-Ne yapacağım
11-Bu da
Tüm cümlelerde devrik.
Vatan hainlerinin bunu bilerek yaptığını duymuştum.
Yazıklar olsunHassasiyetini bildiğim için söylüyorum sen de çok fazla yazım yanlışı ve imla hatası yapıyorsun![]()