Tarlayı satıp araba almak

evhayalim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
912
731
53
Merhaba hanımlar, benim 6 yıl önce cüzi bir miktara aldığım tarlam var,yolu yok,imarı yok,küçük bi ev yapayım dedim izin yok.Köyün içinde hani 20 yıl sonra mütahit girer gibi bi durum yok(tabiki zaman ne gösterir onu bilemem)diyorum ki onu satıp birazda peşinat koyup bi arabamı alsam?yatırım amaçlı arabada 2 yıl içinde çok arttı.Tarlam çok bişey getirmedi bana.Bilmiyorum satmak da istemiyorum kararsız kaldım tek yatırımım o.Ev araba yok.

kim satın alacak bu özellikteki bir tarlayı

Normalde topraktan yanayim ama izinleri vs yoksa araba alabilirsiniz. 20 yil sonramizin garantisi yok ki yasayacakmiyiz. Araba olursa rahatca gezersin

Arabanıza çöken olmıcaksa araba alın her sene uçuyor sıfırda ikinci elde. Tabi binmesi keyifli ama senelik masraflarıda olcak.Kendim için aldım derken eş çocuk baba vs sizden daha çok binip yıpratıp km yaptırıp arabayı hırpalayacaksa hiç almayın.

Normalde topraktan yanayim ama izinleri vs yoksa araba alabilirsiniz. 20 yil sonramizin garantisi yok ki yasayacakmiyiz. Araba olursa rahatca gezersin
Yani 2 yıl önce satıp ev peşinatı yapsaydım şimdi çok çok kardaydım hemde bi evim olurdu(ne diyim nasip.

Kaç lira ediyor ona göre cevap verelim.
300bin ediyorsa satın.
50bin ediyorsa satmayın.

Kaç lira ediyor ona göre cevap verelim.
300bin ediyorsa satın.
50bin ediyorsa satmayın.
13 bine almıştım param vardı biraz dedim harcanmasın bi yere bağlıyım şimdi 125 bin ediyor.Öyle 300 bin felan etmez ilerki senelerde belki dediğim gibi çok yükselmedi.

Köylük yerde tarlanın alıcısı hep olur. İzni mizni yoksa, gidip gelecek ekecek durumunuz yoksa satın tabii

13 bine almıştım param vardı biraz dedim harcanmasın bi yere bağlıyım şimdi 125 bin ediyor.Öyle 300 bin felan etmez ilerki senelerde belki dediğim gibi çok yükselmedi.
125bin ediyorsa satmayın,belli ki geleceği var oranın. İleride yapı izni çıkabilir belki. Prefabrik koyabilirsiniz belki. Şimdi 300bin etse az bir şey eklendiğinde araba alınabilir ama 125bine araba da gelmeyecek,en ucuz arabalar olmuş 500bin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…