kim satın alacak bu özellikteki bir tarlayıMerhaba hanımlar, benim 6 yıl önce cüzi bir miktara aldığım tarlam var,yolu yok,imarı yok,küçük bi ev yapayım dedim izin yok.Köyün içinde hani 20 yıl sonra mütahit girer gibi bi durum yok(tabiki zaman ne gösterir onu bilemem)diyorum ki onu satıp birazda peşinat koyup bi arabamı alsam?yatırım amaçlı arabada 2 yıl içinde çok arttı.Tarlam çok bişey getirmedi bana.Bilmiyorum satmak da istemiyorum kararsız kaldım tek yatırımım o.Ev araba yok.
Normalde topraktan yanayim ama izinleri vs yoksa araba alabilirsiniz. 20 yil sonramizin garantisi yok ki yasayacakmiyiz. Araba olursa rahatca gezersinMerhaba hanımlar, benim 6 yıl önce cüzi bir miktara aldığım tarlam var,yolu yok,imarı yok,küçük bi ev yapayım dedim izin yok.Köyün içinde hani 20 yıl sonra mütahit girer gibi bi durum yok(tabiki zaman ne gösterir onu bilemem)diyorum ki onu satıp birazda peşinat koyup bi arabamı alsam?yatırım amaçlı arabada 2 yıl içinde çok arttı.Tarlam çok bişey getirmedi bana.Bilmiyorum satmak da istemiyorum kararsız kaldım tek yatırımım o.Ev araba yok.
Var isteyen orada köylüler.kim satın alacak bu özellikteki bir tarlayı
Var var ekilip biçilebiliyor ama ben gidemiyorum işte.O tarlayı kim alacak ki? Verimli bir ekimi var mı?
Ekilir ama onada köylü ektiğnden bir teneke buğday veriyor misal.Tarlada birsey ekilmiyor mu? Kiralayabilmesi icin
Ben satardım, pek bir getirisi olacak bi yere benzemiyor.Var var ekilip biçilebiliyor ama ben gidemiyorum işte.
Yani 2 yıl önce satıp ev peşinatı yapsaydım şimdi çok çok kardaydım hemde bi evim olurduNormalde topraktan yanayim ama izinleri vs yoksa araba alabilirsiniz. 20 yil sonramizin garantisi yok ki yasayacakmiyiz. Araba olursa rahatca gezersin
tamam o zaman satıp üstüne ekleyip araba almanız mantıklıVar isteyen orada köylüler.
evet nasip suan ev icin yetiyorsa eve yetmiyorsa araba alin. Arabada surekli artiyorYani 2 yıl önce satıp ev peşinatı yapsaydım şimdi çok çok kardaydım hemde bi evim olurdu(ne diyim nasip.
13 bine almıştım param vardı biraz dedim harcanmasın bi yere bağlıyım şimdi 125 bin ediyor.Öyle 300 bin felan etmez ilerki senelerde belki dediğim gibi çok yükselmedi.Kaç lira ediyor ona göre cevap verelim.
300bin ediyorsa satın.
50bin ediyorsa satmayın.
Eve yetse malesef yetmiyorevet nasip suan ev icin yetiyorsa eve yetmiyorsa araba alin. Arabada surekli artiyor
o zaman suan icin bi araba alip daha sonra nasip olursa araba kârlanirsa eve niyetlenirsinziEve yetse malesef yetmiyor
125bin ediyorsa satmayın,belli ki geleceği var oranın. İleride yapı izni çıkabilir belki. Prefabrik koyabilirsiniz belki. Şimdi 300bin etse az bir şey eklendiğinde araba alınabilir ama 125bine araba da gelmeyecek,en ucuz arabalar olmuş 500bin.13 bine almıştım param vardı biraz dedim harcanmasın bi yere bağlıyım şimdi 125 bin ediyor.Öyle 300 bin felan etmez ilerki senelerde belki dediğim gibi çok yükselmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?