- 23 Aralık 2015
- 234
- 162
- 18
- Konu Sahibi nazende sevgili
-
bi bdv falcisi eksikti bi abla demez mi koyde yer sofrasinda mi actin tarotu naptin :d
Apla çok mızıkçısın sende baktır beyabi bdv falcisi eksikti bi de abla demez mi koyde yer sofrasinda mi actin tarotu naptin :d
Çalışıyorsanız eğer kazançlı ve birikim yapacağınız bi donem sizin için. Yanı işinize adamissiniz kendinizi. Ayrıca ümitsiz olan ruh halinizden çıkabileceğiniz dönemTerazi dilegim huzur 6
Niye inanmiyim ayol zaten koylu oldugunu dusundum :dİnanmicaksin ama su anda koydeyiz :)) ve tarot bakan bi abla var ondan odunc aldim :))
Dun geceki baci oglan olmasin bu :dApla çok mızıkçısın sende baktır beya
Öğrencinin hali bi baska oliyi
6 dileğim çocuk koç heyecanlandım:)Uykum yok gece gece tarot kartlarını actim önüme 10 tane rastgele.falima bakiniyorum:) isteyen varsa söyledim 1 sayı dileğini ve burcunu yorum yapım nacizane:)
Yalnız tarot kartı sadece tarot kartlarının sahibine aittir, hatta sahibi dışında kullanılırsa sağlıklı olmadığını yani kendi görüsünü azalttığı bilinir..İnanmicaksin ama su anda koydeyiz :)) ve tarot bakan bi abla var ondan odunc aldim :))
Benimki bitmeyen öğrencilikÖğrencinin hali bi baska oliyi
Aslinda en cok istediginiz sey sevmek ve sevilmek.ama olmayonca ne eylesin feraceli modundasiniz.. Sizden etkilenen biri var hissettirmitte bunu size bazen akliniza geliyo o kisi de antik olarak asla diyosunuz:)Abee abla bak benim falıma
Terazi,10,Naşk istiyom Naşk
Hadi ya bak sen şu feraceliyeeeAslinda en cok istediginiz sey sevmek ve sevilmek.ama olmayonca ne eylesin feraceli modundasiniz.. Sizden etkilenen biri var hissettirmitte bunu size bazen akliniza geliyo o kisi de antik olarak asla diyosunuz:)
Ayyy evde yalnizim bide korkunclu hikayeler okudum. Urperdimm bu cevaptan sonraaaaYalnız tarot kartı sadece tarot kartlarının sahibine aittir, hatta sahibi dışında kullanılırsa sağlıklı olmadığını yani kendi görüsünü azalttığı bilinir..
Dur bende gençlere katılayım7 koç şişkoluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?