tarot bakiyim mi abla? :)

En minis uye diye kendine isim takmis ergen gerisinin bana ithamlarina bak sen :d once bi forum kullanmayi ogren profilleri incele zirvalamadan once

su banlanmama sebep olan figurlere bak ya kepazelik, elimden gelse bu yeni uyeleri bdvye bes metreden yakin sokmam :d

Ahahahahah:) forumda sen yokken ben vardım yeni üyelikmiş:)))) o ismi ben takmadım be canım:)

Eski üyeliğimi iptal ettirip bunu açtm:) figürü kim öğretti sana bakıym:)

Hoşuna mı gidiyo söylerken:) he hoşuna mı gidiyo bakiym:) sana lego alıcam asude. Onlarla oyna. Millete salça olmaya çalışma

Anam naptınız ya..İlk kıvılcımı sen verdin ama asude.Köy ne alakaydı.Yazmayın artık yoksa bitecek gibi görünmüyor.
Başka bişey dese ölsem muhattap olmam ama defalarca kez küçümsedi. Hala diyo ki siz gidin köy falcısına.

Hayır diyorum ya salça ekmekle büyüyen insanlar ne ara adam beğenmez oldu.

Kimsin nesin de adam beğenmiyosun. Ne ayıp.

Bakmayın bende katıldım ama burada bu konunun ne işi var hem bdv de ne kadar sert yorumlar yapılıyor küfürmü edelim yani tahrik var diye peki madem
Bibi kibleyebilirdi..
Defalarca kez köylü vurgusu yaptı.

Bak sen de "..tahrik var diye madem.." diyorsun. Tahrik yok demiyorsun. Yani demek ki ilk atak ondan geldi kışkırttı herkesçe kabul ediliyor işte.

Benim zaten son yazışımdı. Daha da muhattap olmam. Vaktim değerli. Umarım düzelir de insan aşağılamayı marifet sanmaz daha fazla..

Kusura bakmayın arkadaşlar ama Tarotu gerçekten samimi olarak bakan adamlar sizden burç falan istemez .bana da söyleyin burcunuzu açarım interneti şakır şakır söylerim ünlü astrologlarin sitesinden. Siz de aaaa valla doğru dersiniz.yapmayın allah aşkına gecenin bir Vakti carpilacaksiniz.hadi fala inanma falsiz kalma derler.ama gece fal bakılmaz ki iyi degildir derler.

Bende istiyorum diyecegim fakat yogunluktan dolayi kacmis sanirim kizcagz :)))

Neyse yinede belirteyim belki bakmak ister...

Burcum akrep
Sayi 1
Dilegim HEM AŞK HEM İŞ olmuyormu

Eger olmuyorsa İŞ olsun (bu aralar hersey cok ters)

Yaaaa bende istiyorum lütfen... bir ara bakarsan çok mutlu olurum...

Aslan , 9 dilegimde iş ve sağlık...

Yaaa bende istiyorum bana da bakar mıısn tabii bu kadar kişiye bakmaktan fırsat bulursan

7 Balık Başarı dileğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…