- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi nazende sevgili
-
En minis uye diye kendine isim takmis ergen gerisinin bana ithamlarina bak sen :d once bi forum kullanmayi ogren profilleri incele zirvalamadan onceAkıllı bir çocuk olsaydın, reklamını yapardım takip edin diye:)
Şimdiki takipçiler de seçici yalnız etmezlerdi zaten al sana teselli:) kaliteli şeyler üretmeni bekliyolar. E mizah vs zaten zeka işi.
Çocukluğun salça ekmekle geçmiş, geldin adam beğenmiyosun. İnsan çıktığı kabuğu unuttuğunda sudan çıkmış balık gibi oluyo:) sen ne desen saçma ne desen eğreti:)
Hayırdır eve yemek masası mı aldınız:) ona mı sevindin:) yer sofrası da iyiydi aslında ama sende aşağılık kompleksi var sanırım aldığınız iyi olmuş.
Ahahahahah:) forumda sen yokken ben vardım yeni üyelikmiş:)))) o ismi ben takmadım be canım:)En minis uye diye kendine isim takmis ergen gerisinin bana ithamlarina bak sen :d once bi forum kullanmayi ogren profilleri incele zirvalamadan once
su banlanmama sebep olan figurlere bak ya kepazelik, elimden gelse bu yeni uyeleri bdvye bes metreden yakin sokmam :d
Başka bişey dese ölsem muhattap olmam ama defalarca kez küçümsedi. Hala diyo ki siz gidin köy falcısına.Anam naptınız ya..İlk kıvılcımı sen verdin ama asude.Köy ne alakaydı.Yazmayın artık yoksa bitecek gibi görünmüyor.
Bibi kibleyebilirdi..Bakmayın bende katıldım ama burada bu konunun ne işi var hem bdv de ne kadar sert yorumlar yapılıyor küfürmü edelim yani tahrik var diye peki madem
Ben her şeyi bilirimsen benım fala düşkün oldugumu nerden bılıyon
Dileğim başarı olsunUykum yok gece gece tarot kartlarını actim önüme 10 tane rastgele.falima bakiniyorum:) isteyen varsa söyledim 1 sayı dileğini ve burcunu yorum yapım nacizane:)
Banada bakarmisin 5 Koç huzur sevgiUykum yok gece gece tarot kartlarını actim önüme 10 tane rastgele.falima bakiniyorum:) isteyen varsa söyledim 1 sayı dileğini ve burcunu yorum yapım nacizane:)
Uykum yok gece gece tarot kartlarını actim önüme 10 tane rastgele.falima bakiniyorum:) isteyen varsa söyledim 1 sayı dileğini ve burcunu yorum yapım nacizane:)[/QUOT
Bana da bak be ablam.
4; kova; Bebek de dileğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?